Çok erken değil mi kilo almak için ben almadım valla aynı
kızlar bende aldım galiba ama ben gece bile kalkıp yemek yiyorum
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende aldım galiba ama ben gece bile kalkıp yemek yiyoruminanılmaz bir iştah ya :44:
canım beni çok güldürdün ilahi biliyorum tabi oğluşumu ilk çocuğum oğlan 3yaşında onunla gittim sağlık ocağına ben 2. bebeği bekliyorum![]()
slm
kızlar doktordan geliyorum kalp atışını küçük olduğu için göremedik vajinal muayene istedi bende yaptırmadım. hafta sonra tekrar gidecz.kalp atışını duymamamız normal dedi ama ben kuşkulandın şimdi.sizce normal mi?
kızlar aranızda elevit kullananlar günde kaç kez alıyor benim kutuda sabah akşam 2tane yazıyor yanlışlık olmasın diye soruyorum malum kabızım zaten bide vitaminler iyice kabız yapıyor oyyy oyyy
Ne kadarlık hamilesin canım.
Ticker görünmüyor da..
yaaa ne güzel ye ye boşver ben bu gidişle çocugu çubuk kraker olarak çıkartıcam herhalde:)
kızlar günaydınnn....ben gece çok kötü oldum. sanırım midemi üşütmüşüm, derdim oymuş. gece 3e kadar çarpıntım geçmedi. uyuyamadım. sinirden oturup ağladım.
en son çok fena oldum, ve yediklerimi çıkardım...ondan sonra bir uyku çekmişim inanaın yeni kalktım sayılır...
slm
kızlar doktordan geliyorum kalp atışını küçük olduğu için göremedik vajinal muayene istedi bende yaptırmadım. hafta sonra tekrar gidecz.kalp atışını duymamamız normal dedi ama ben kuşkulandın şimdi.sizce normal mi?
Kızlar
siz cinsiyetlerini ne hissediyorsunuz?
6+2 günlük hamileyim ama 28 aralıkta hamile kaldığımı biliyorum buna göre 1 ay bile olmadı.
kızlar günaydınnn....ben gece çok kötü oldum. sanırım midemi üşütmüşüm, derdim oymuş. gece 3e kadar çarpıntım geçmedi. uyuyamadım. sinirden oturup ağladım.
en son çok fena oldum, ve yediklerimi çıkardım...ondan sonra bir uyku çekmişim inanaın yeni kalktım sayılır...
canım kese göründü ama değilmi?belki kalp atışı için biraz daha beklemek lazım.tekrar hangi tarihte çağırdı seni?inş o zaman duyarsın canım :)))
artık doğum sonrası kayınvalidemin incilerini sıralarım kızlar merak etmeyin hahaha zaten eltim hamileyken diyordu ben midem bulananlara hiç inanmıyorum yalan söylüyorlar ben 2 erkek doğurdum hiç bi tarafım yamulmadı diye:) hepimiz yalancıyız kızlar hahaha bir diğer incisi: cinsiyetini merak eden arkadaşlarına söyle ultrasona girmesin ben ermiş gibiyimdir rüyamda malum oluyor bana mesela bir gün köyde biri hamileymiş biz hamile oldugunu bile bilmiyorduk ben rüyamda doğum yaptıgını gördüm oğlu olmuş adı da mustafa can olmuş ertesi gün telefon geldi falanca doğum yapmış bebek görmeye gidelim diye bir gittik ki ne görelim oğlu olmuş adı da mustafa can puhahahaha tam bomba kahvaltıdan sonra ben etimek tatlısı, şambalı tatlısı çıkardım eline sağlık diyeceğine eltime dönüp bu etimek tatlısını bizim bilmemkimden başkası güzel yapamıo dedi halbuki etimek tatlımı herkes çok sever.eskiden laf yetiştiriodum da şimdi valla oturup dalga geçiyorum. son bombası da şuydu ben normalde öğretmenim ama görevlendrme üsulü ilçe milli eğitimdeyim bu sene bir nevi terfi oldu idarede çalışıyorum ama yıllık izin usulu neyse eşim dedi anne kış tatilimiz yok lithium iş değiştirdi ya bizimkinin cevap oğlum ben sana karı alcaksan ya öğretmen al ya evhanımı al demedim mi biz bunu aldığımızda öğretmendi şimdi çok boynun uzar karım işten gelsin de yemeklerimi önüme koysun diye ben de dedim ki valla bpek fark yok normalde de yemekleri kocam hazırlıodu dedim morssss eşim de beni öğretmen kesmio ben idareci karısı aldım dedi bir daha morsss hahahah