2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın,
Dün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını duydum.
Rabbim yanımızda olsun

Günaydın kızlar.

Lilaa çok tatlıymış ufaklık
Maaşalah

Ayşegül ben henüz vitamin kullanmıyorum canım.
Doktorum şimdilik folik asiti yeterli gördü.

Yeni gelen arkadaşlar,ekliyorum listeye şimdi.

Yeni gelenlerin bebekleri de küçük oluyor, ama sen uzunca bi süre sessiz kalmışsın, çoğumuzunkinden de büyük bebeğin:) Sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek diliyorum:)

Kızlar günaydın,
Dün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını duydum.
Rabbim yanımızda olsun

Gözün aydıııııın:) Bu haberleri alınca çok seviniyorum

Kese ve kalp atışından sonra şimdi sıra ikili testimize geldi galiba:) Başka önemli aşama var mı bu arada?

o zaman bende detayları vereyim:

57 kiloyum
sat: 13 aralık
t.dt. 18 eylül
keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp için gideceğiz kısmetse

öylee oldu canım ya napim ilk gebeliğimde düşük olmuştu oyüzden pek kendimi kaptirmiyim biraz daha büyüsün dedim ama okadar güsel şeyler yamışsınızki bekleyemedim daha fazla

Lilacım bebişinin maşallahı var tü tü tü
Ayşegül ben foliki bıraktım elevit içiyorum ama doktor zaten bana telefonda söyledi elevite geç diye ben de prospektüse baktım kahvaltıda 1 tane alın yazıyordu.ben 2 tane diye birşey okumadım allah allah? bu elevitin kaç çeşidi var benimkinin tam adı elevit pronatal. yoksa ben iyi okumadım mı prospektüsü. ya zaten günde 3 progestan 1 de eşek kadar elevit midem alt üst oluyor hiç semiyorum hap içmeyi.
valla kızlar yatın keyfinize bakın pembedana.dtekin en iyisini yapıosun canım.benim geçen haftasonu güya hayırlı olsun demeye geldiler eşimin tarafı 2.5 saatlik yoldan bir de bi gece öncesi 11de aradılar yarın gelioruz kahvaltıya diye.ki ben günler öncesinde bulantılardan kafamı kaldıramadığımı mutfağa giremediğimi söylemiştim.mecburen o sabah 8de kalktım sofrayı donattım.eşimin ailesi de maşallah kantar ailesi olduğu için daha kapıdan girerken acıktık dediler.o gün çok ayaktaydım ertesi gün de kanamam oldu.o yüzden kimse sizi sallamaz kimseyi takmayın.hasta olunca da maşallah kimse arayıp da geçmiş olsun demedi eltim hariç.hele kayınvalidem hem anam buraya 2 günlüğüne yemek yapmaya geldi diye binbir tavır takmış eşime ben niye gelmiyorum da o geliyor diye 10 gündür evdeyim arayıp da geçmiş olsun diyemedi.görgüden nasibini almamış. çok da tınnnnnnnnn diceksiniz sallıcaksınız tabi çok da tın felsefesine ancak 1.5 yıl sonra ulaşmayı başarabildim orası ayrı

Ahhh çok kızıyorum böyle düşüncesiz insanlara.
Sanki kendileri hiç yaşamadılar bu durumları.
Allah kolaylık versin canım.
Neyse 1,5 yıl sonra da olsa huzura ermişsin

Hadi gözünaydın canım

gözün aydın canım,yarın bende gidiyorum doktora inş. kalp atışını duyarım

Kızlar

siz cinsiyetlerini ne hissediyorsunuz?

Çok sağolun kızlar.
Rabbim hepimizin yanında olsun
Gerçekten muhteşem bir his o kalp atışları varyaaaa

öylee oldu canım ya napim ilk gebeliğimde düşük olmuştu oyüzden pek kendimi kaptirmiyim biraz daha büyüsün dedim ama okadar güsel şeyler yamışsınızki bekleyemedim daha fazla

Çizelgeni de yap da tam olsun bari:) Ağustos 2011 annelerinin ilk sayfalarında anlatılıyormuş nasıl yapılacağı, ordan bakabilirsin bilmiyorsan:)

Düşüncesizlik yapmışlar, haklısın, sen başetme yolunu bulmuşsun ama:)

Kızlarrrr,
Ankara'da sabahtan beri yağan yağmur, yerini kara bıraktı:) Miniğimi öğrendiğimden beri ilk kez kar yağıyorrrrrrrrr! Tabi şimdi ne alakası var diceksiniz, hiiiiiiç sevinmek için bahane arıyorum galiba:)))))
İstanbul nasıl kızlar, kar var mı?

İstanbul nasıl bilmiyorum ama
Antalya'da 3 gündür kapalı olan hava
Nihayet bugün yağmurla yağmurla sonuçlandı.
Bu yıl kış göremedik ya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…