Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakmadım yok ki ewde alett((
bakmadım yok ki ewde alett((
Merhaba Kızlar,
Ben de bir eylül anne adayıyım.
SAT:8 aralık,
Beklenen D.tarihi:15 Eylül
Kese gözüktü bizim daha henüz(6+1'de),
Deneyimlerinizi paylaşmak isterim..![]()
çok mu yedin acaba, ya da hızlı hareket mi ettin, durduk yerde mi öyle oldu, canım geçmiş olsun...
Merhaba Kızlar,
Ben de bir eylül anne adayıyım.
SAT:8 aralık,
Beklenen D.tarihi:15 Eylül
Kese gözüktü bizim daha henüz(6+1'de),
Deneyimlerinizi paylaşmak isterim..![]()
fazla haraket etmiş olabilirim. misafirim vardı kahvaltıya. aslında yorulmadım. bebişler vardı. sewdim sevdim ama akşama doğru birden oldu. sanırım çok hareket dediğin gibi...
hayırlı olsun canım, keseyi 7. haftanın başında gördüysen geç döllenme oldu demekki, hatta adet olacağın haftaya kadar sarkmış yumurtlama günün, bu da demektir ki kalp atışı ve diğer beklentilerini normale göre en az 1 hafta 10 gün ertelemelisin ve endişe etmemelisin.
hayırlısı olsun canım.meleğine de kocaman maşallah allah nazarlardan saklasın![]()
çok teşekkürler,herkese herşeyin yolunda olduğu,hep yüzümüzün güldüğü bir hamilelik diliyorum.
kızlar slm kaynatmışsınız baya oku oku bitmiyor yav başım çok ağrıyor benimde akşam başladı geçmiş olsun bembe danacım dinlen biraz canım hatta uyu bence dün benimde kasığım biraz ağrıdı adet olur gibi yattım uyudum sabah bişeyim kalmamıştı bugü bizde oğlumla sağlık ocağına gittik gebe kaydı yaptırdım süper olmuş ya sağlık ocağı aile hekimi falan hastane gibi dopler cihazı falan varmış gebelere ayda bir gidicem zaten 5. aydan sonra tetanoz aşısı olcaz ben 3yıldır oluyorum zaten oğluma hamileliğimde başladım bırakmadım ömür boyu bağışıklık kazanıcam bu vurunmamdan sonra 10 yıl gidecek bana sonra bir kez daha sonra sonrası yok :)))
bugün randevu aldım özel bi hastaneden muayene için kadın sanırım yanlış anladı yarına verdi randevuyu üşendim tekrar aramaya yarın arıcam cmtesi diye![]()
pupuuu maşallah.nazar değmesin bebeklerimize
Allahım hepimizi nazarlardan korusun maşallah pek bir güzel![]()
arkadaşlar ben pek giremiyorum kötü günler yaşıyoruz abam kalp krizi geçirdi yoğunbakımda kaç gündür ne kendime ne bebeğime bakamıyorum çok sancım var belimden ve ara ara kasıklarımdan ama kanamam falan yok bişey olmaz inşallah dualarınıza çok ihtiyacım var