2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tşkr ederimmm kızlar darısı sizin başınıza maşallah deyin bize:)
tabi canım işte önce gebelik bir hastalık değil güzel değerlendir dedi.eşimle konuştu.duygu değişiklikleri olabilir depresif yorgun olabilir.gece dışarı çıkma.eşinle beraber ol dedi.gece sağa sola eşini yollamaya başladınmı aşermeye dedi yok dedim:)eşim de ben zaten alışkınım normalde dedi:)mayıs ortası gibi italyada seminerim var uçuşun zararı olur mu dedim hayır olmaz tam aksine uçak yoculuklarını son ay hariç gebelere öneriyoruz yararı var dedi.neyse artık.ama ilk 3 ay araba tren yolculukları yapmaktan kaçın dedi.her gün 2.5-3 lt su tüket dedi bunun yaklaşık 1 ltsi doğal maden suyu olsun dedi.her gün muhakkak mükellef bir kahvaltı yap dedi ben de yapamıyorum çünkü çalışıyorum ancak giyinip çıkıyorum dedim.o da bana dedi ki müsliler var ya bir kase sütle birlikte onlardan yersen kahvaltıdan alman gereken herşeyi karşılar ama yanına yumurta eksik etmemeye çalış dedi.hazır satılan müslilerin içindeki meyveler bayatlar dedi.sen kendi müslini kendin yap taze taze yurtdışında gebeler hep öyle yapıyor dedi bana tarifini yazdı.MÜSLİ TARİFİ: 1 kase için 1 kaşık yulaf ezmesi (ben ETİnin sade yulaf ezmesini aldım 1 kutu), 1 kaşık sade cornflex (1 kutu da kellogs aldım), 4-5 fındık, 4-5 badem, 1 kaşık siyah çekirdekli kuru üzüm, 2 adet ceviz, 2 adet de küçük dilimlenmiş kuru incir (isteğe göre 1 tatlı kasığı bal atılabilir) malzemelerin üstü kapanacak şekilde de light süt ....hmmm bunun dışındaaa haftada 1 balık haftada 2 beyaz et kalanlarda da kırmızı et ve bakliyat tüket dedi. her gün muhakkak 250 ml süt ve 1 kase yoğurt dedi. valla bunlar yani kızlar...

aşktutkunu vücut yeni gebeliğe alışmaya çalıştığı için daha kolay yorgun düşermiş aynı şey bende de var.ben akşamları işten gelince 1-1.5 saat uyuyorum.iyi geliyor

Ne kadar güzel canım,dktorun çok iyiymiş
Hepimiz doktorların söylediklerini paylaşıp bilgilenelim.
Her doktordan öğrenilecek farklı bilgiler vardır.
Yalnız günde 1 lt doğal maden suyu çok değil mi:26:

ohhhh masallaaahhhh cok sevindim canim hadi gozunuz aydin darisi hepimizin basina. bu arada tam kac haftalik oldugunu soyledi mi doktor? bizim hesaplar dogru mu gidiyor onu merak ettim??

Hımmm anladım canım
Evet bir şişe yeterli bence de
Hangisi içine daha çok sinerse onunla devam et
Çok önemli bir konu doktor konusu.

ohhhh masallaaahhhh cok sevindim canim hadi gozunuz aydin darisi hepimizin basina. bu arada tam kac haftalik oldugunu soyledi mi doktor? bizim hesaplar dogru mu gidiyor onu merak ettim??

sat sordu 5 hafta 3 gün dedi ultrasondan çıktıktan sonra da arkasına 5 hafta 3 gün yazmış beklenen doğum 5 eylül demiş benimde heyecandan aklıma sormak gelmedi.herhalde aynı gidiyor canım ama 3-5gün artı ve eksi olarak değişebilirmiş.ben kesenin boyunu sormayı da unuttum ama kağıtta 12 mm gibi bişey yazıo

o zaman dogru gidiyoruz biz 1-2 gun farketmez ohh valla ben gormus kadar rahatladim canimmm masallahhh

o zaman dogru gidiyoruz biz 1-2 gun farketmez ohh valla ben gormus kadar rahatladim canimmm masallahhh

sağol canımm yaa.darısı senin başına hadi.ne ferahlık ama ağlıcaktım nerdeyse görünce.annelik hemen başladı işte...aaa bu arada benim kan grubum 0rh + eşimin A rh+ doktor dedi ki 0 ile A ların çocugu olunca çoğu zaman bebek sarılık olur doğum sonrası dedi ama tehlikeli değil hemen geçer dedi.ilgimi çekti gerçi benim annemle babam da 0 ve A ne bende ne kardeşimde olmamış ama şans demek

esrant güzel haberlerini bekliyoruz.ben yatıyorum kızlar çok yoruldum bugün.hepinize ve meleklere iyi geceler iyi uykular

aa bunu bende bilmiyodum benim abim sarilik olmus dogdugu zaman ama kanla alakasi yok sanirim.Esimle bende de kan uyusmazligi var doktorlar mesele degil diyolar ama ben biraz endiseleniyorum off ne cok sey var ve sadece hamilelikte degil omrumuzun sonuna kadar cocuklarimizi dusunucez ne garip biseymis bu annelik

Nihayet bu gece bitiyor
Yarın büyük gün

sirada sen varsin esracim heyecanla senin ufakligi bekliyoruz artik ben uyandigimda sen gelmis olursun doktordan geceleri gec yatiyoruz sonra oglene kadar uyuyorum senin guzel haberinle gune basliycam insallah.

tüm çiçeği burnunda anne adaylarına günaydın:))bugün bebişimle evde keyif yaptık.2de merkezde toplantım olduğu için sabah işe gitmedim.güzel bir kahvaltı yaptık.ortalığı toparladık.kuruyan çamaşırları topladık,yerine yeni makine çamaşır attık.az sonra da okulda bir arkadaşım gelecek kesemizi görmeye:)

esrant cım güzel haberlerini bekliyoruz

günaydın annişler??? herkes çalışıyor mu ne?
ben doktorumu aradım, pazartesi gel dedi. elevit e başlayacakmışız.
çook heyecanlıyım...

Günaydın günaydın günaydın teyzeler,biz geldik
Çok heyecanlıyım kızlar.
Şükürler olsun ki keseyi gördük.
0.583 cm,daha minicik bir şey
Normalde 5+2,ultrasonda 5+1 yani sat'a göre normal dedi.
Her şey yolundaymış
15 gün sonra tekrar gideceğiz.
O zaman hem bebişi göreceğiz,hem de kalp atışlarını duyacağız inşallah
Çok mutluyum,elimde bebişimin kesesinin fotoğrafı var
Çok güzel bir duygu bu çoookkkk..

canım çok mutlu oldum çok çok tebrik ediyorum tatlım seni!!!
folik asit dışında herhangi birşey verdi mi veya tahlil falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…