tşkr ederimmm kızlar darısı sizin başınıza maşallah deyin bize:)
tabi canım işte önce gebelik bir hastalık değil güzel değerlendir dedi.eşimle konuştu.duygu değişiklikleri olabilir depresif yorgun olabilir.gece dışarı çıkma.eşinle beraber ol dedi.gece sağa sola eşini yollamaya başladınmı aşermeye dedi yok dedim:)eşim de ben zaten alışkınım normalde dedi:)mayıs ortası gibi italyada seminerim var uçuşun zararı olur mu dedim hayır olmaz tam aksine uçak yoculuklarını son ay hariç gebelere öneriyoruz yararı var dedi.neyse artık.ama ilk 3 ay araba tren yolculukları yapmaktan kaçın dedi.her gün 2.5-3 lt su tüket dedi bunun yaklaşık 1 ltsi doğal maden suyu olsun dedi.her gün muhakkak mükellef bir kahvaltı yap dedi ben de yapamıyorum çünkü çalışıyorum ancak giyinip çıkıyorum dedim.o da bana dedi ki müsliler var ya bir kase sütle birlikte onlardan yersen kahvaltıdan alman gereken herşeyi karşılar ama yanına yumurta eksik etmemeye çalış dedi.hazır satılan müslilerin içindeki meyveler bayatlar dedi.sen kendi müslini kendin yap taze taze yurtdışında gebeler hep öyle yapıyor dedi bana tarifini yazdı.MÜSLİ TARİFİ: 1 kase için 1 kaşık yulaf ezmesi (ben ETİnin sade yulaf ezmesini aldım 1 kutu), 1 kaşık sade cornflex (1 kutu da kellogs aldım), 4-5 fındık, 4-5 badem, 1 kaşık siyah çekirdekli kuru üzüm, 2 adet ceviz, 2 adet de küçük dilimlenmiş kuru incir (isteğe göre 1 tatlı kasığı bal atılabilir) malzemelerin üstü kapanacak şekilde de light süt ....hmmm bunun dışındaaa haftada 1 balık haftada 2 beyaz et kalanlarda da kırmızı et ve bakliyat tüket dedi. her gün muhakkak 250 ml süt ve 1 kase yoğurt dedi. valla bunlar yani kızlar...
Ne kadar güzel canım,dktorun çok iyiymiş
Hepimiz doktorların söylediklerini paylaşıp bilgilenelim.
Her doktordan öğrenilecek farklı bilgiler vardır.
Yalnız günde 1 lt doğal maden suyu çok değil mi:26:[/QUOTE
banada fazla geldi ama o da en fazla 1 ltye kadar dedi zaten.abartmanın anlamı yok.zaten maden suyu hiç sevmem.günde 1 şişe yeter.aaa bu arada küçük balık ye dedi.yüzey balıkları yararlıymış dip balıkları gebelere yaramaz dedi.ya normalde benim doktorum erkek başka doktor bugün o doluydu başka hastaneden aldım.kadın almanyada okumuş ünv. istanbulda özel hastanelerde çalışmış hep.baya yaşlı ama cok sevecen tatlı dilli.belki buna devam edebilirim gerçi hemşireler çok suratsızdı ama:)
Eveeeettt Lithium geldiii hem de kesesiyle birlikte!!!
Kızlar doktor keseyi çok rahat gördü karından bu kadar erken görünmeyebilir genelde ama maşallah çok güzel yer bulmuş kendine çok güzel yerleşmiş dedi.çok mutluyum çoooook!2 hafta sonra kalp atışı ve tahliller için çağırdı.Bana bir bir güzel güzel anlattı şunu söyle bunu böyle yiyeceksin diye.Bebişimin ilk fotosu da elimde:) 12mm ama hangi tarafta olduğunu söylemeyi unuttum.KG 49 çıktı 60kg a kadar alabilirsin dedi.10-12 kg arası alınanla kolay verilir ama üstü kalır dedi.
ohhhh masallaaahhhhcok sevindim canim hadi gozunuz aydin darisi hepimizin basina. bu arada tam kac haftalik oldugunu soyledi mi doktor? bizim hesaplar dogru mu gidiyor onu merak ettim??
sat sordu 5 hafta 3 gün dedi ultrasondan çıktıktan sonra da arkasına 5 hafta 3 gün yazmış beklenen doğum 5 eylül demiş benimde heyecandan aklıma sormak gelmedi.herhalde aynı gidiyor canım ama 3-5gün artı ve eksi olarak değişebilirmiş.ben kesenin boyunu sormayı da unuttum ama kağıtta 12 mm gibi bişey yazıo
o zaman dogru gidiyoruz biz 1-2 gun farketmez ohh valla ben gormus kadar rahatladim canimmm masallahhh
sağol canımm yaa.darısı senin başına hadi.ne ferahlık ama ağlıcaktım nerdeyse görünce.annelik hemen başladı işte...aaa bu arada benim kan grubum 0rh + eşimin A rh+ doktor dedi ki 0 ile A ların çocugu olunca çoğu zaman bebek sarılık olur doğum sonrası dedi ama tehlikeli değil hemen geçer dedi.ilgimi çekti gerçi benim annemle babam da 0 ve A ne bende ne kardeşimde olmamış ama şans demek
Nihayet bu gece bitiyor
Yarın büyük gün
esrant güzel haberlerini bekliyoruz.ben yatıyorum kızlar çok yoruldum bugün.hepinize ve meleklere iyi geceler iyi uykular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?