2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iyi haftalar bugün 6+2 olduk allahımıza bin şükür bir sakatlık bir bela olmadan devam ediyoruz yolumuza (sonuna kadar böyle gider inşallah) sizler nasılsınız?

maşallah size canımmm eylül ayı bizim ayımız hepmiz bebişlerimizi kokluyor olucazzz :61: mucizelerimiz bizimmm. bizde 7+1 iz bugün

paragözse zorr canım sonuçta önümüzde daha bi dünta masraf olcakk:)

benim sana yazdığım doktorun aylık ücreti yapı kredili hastalara 94, normal hastalara 12* sanırsam. 94'ten eminim de diğerinden emin değilim. ayda bir para alıyor sadece.

arkadaşlar ben pek giremiyorum kötü günler yaşıyoruz abam kalp krizi geçirdi yoğunbakımda kaç gündür ne kendime ne bebeğime bakamıyorum çok sancım var belimden ve ara ara kasıklarımdan ama kanamam falan yok bişey olmaz inşallah dualarınıza çok ihtiyacım var

geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun Hepimizin bebişlerini korusun inş.

Kızlar çok şükür bende gördüm kalp atışını....:nazar::nazar:binlerce şükürler olsun....:nazar::emir_bebek:inşallah hepimizin herşey sonuna kadar böyle devam sağlıklı güzel gider....:nazar::emir_bebek:darısı sıradakilerin başına....:nazar:

Kızlar günaydın...
Bu gün 17:30 da doktor randevumuz var Allahın izniyle kalp atışlarını duyacağım inşalalh.
Doktora randevu almakta çok zorlandım,adam full+full demekki günler öncesi randevu almak gerekiyor.Kızlar,kimler hangi doktora gidiyor hiç bahsedildimi?
Mesela İstanbul-Avrupa da yaşayanlar...

canım ben Medicana Düzgün bey e gidiyorum çokta tavsiye ederim.

Kızlar çok şükür bende gördüm kalp atışını....:nazar::nazar:binlerce şükürler olsun....:nazar::emir_bebek:inşallah hepimizin herşey sonuna kadar böyle devam sağlıklı güzel gider....:nazar::emir_bebek:darısı sıradakilerin başına....:nazar:

hadi gözün aydın, bir aşamayı daha sorunsuz geçtin:)

kıslarr progeston kullandığım ve sürekli yattığım halde kahverengi lekeler geliyor ama sadece wc den sonra silince görüyorum böyle birşey yaşayan varmı?korkuyorumm:((

benimde 2 güne bir geliyor korkmuyorum.kırmızı olunca kork.okadar lekelenme olur bakalım doktorun ne diyecek.iyi düşün hiç bir şey olmayacak göreceksin.ben hep şey diyorum.bebeğim iyice tutunuyor bana da o yüzden lekelenme oluyor diye.sen de öyle düşün.allahım yanınızda olsun

kızlar çok şükür bende gördüm kalp atışını....:nazar::nazar:binlerce şükürler olsun....:nazar::emir_bebek:inşallah hepimizin herşey sonuna kadar böyle devam sağlıklı güzel gider....:nazar::emir_bebek:darısı sıradakilerin başına....:nazar:

ne kadar güzel maşallah maşallah allahım nazarlardan saklasın yarın ben de gidicem allahım bana da nasip etsin.

benimde 2 güne bir geliyor korkmuyorum.kırmızı olunca kork.okadar lekelenme olur bakalım doktorun ne diyecek.iyi düşün hiç bir şey olmayacak göreceksin.ben hep şey diyorum.bebeğim iyice tutunuyor bana da o yüzden lekelenme oluyor diye.sen de öyle düşün.allahım yanınızda olsun

öyle mi dersin canıım inşallah öyledir gitmesin diye hep yatıyorum zatenn.. çook az ama insan korkuyor tatlım yaa cuma gideceğim dr.a hayırlısıyla inşallah bırakmayacak beni mercimeğimm

aaa inanmıyorum aynı tarih.benim de 13 aralık.19 eylül de allah nasip ederse doğum olacak.ne güzel ya.
evet canım ne güzel aynı tarihleri yakalamışız.ben yumurtlama zamanında tek ilişkiyle hamile kaldım 28 aralık.kız oda tutmasın :)))
kıslarr progeston kullandığım ve sürekli yattığım halde kahverengi lekeler geliyor ama sadece wc den sonra silince görüyorum böyle birşey yaşayan varmı?korkuyorumm:((
bu ilacı bende kullanıyorum ama malesef bende de bazen lekelenme oluyor.daha keseyi görmek için gitmedim doktora kıtmetse çarşamba günü göreceğim.çok heyecanlıyım.
Kızlar iyi haftalar bugün 6+2 olduk allahımıza bin şükür bir sakatlık bir bela olmadan devam ediyoruz yolumuza (sonuna kadar böyle gider inşallah) sizler nasılsınız?

inş. hiçbir sorun olmadan güzel bir hamilelik geçireceğiz.yalnız benim sinirlerde bazen oynama oluyor.bebişimi de üzüyorum diye kendime kızıyorum sonra.sen doktora gittin mi canım?

bu ilacı bende kullanıyorum ama malesef bende de bazen lekelenme oluyor.daha keseyi görmek için gitmedim doktora kıtmetse çarşamba günü göreceğim.çok heyecanlıyım.

hayırlısıyla görürsün inşallah canıımm leke herkesde olmuyor bizde niye oluyor acaba??

öyle mi dersin canıım inşallah öyledir gitmesin diye hep yatıyorum zatenn.. çook az ama insan korkuyor tatlım yaa cuma gideceğim dr.a hayırlısıyla inşallah bırakmayacak beni mercimeğimm

öyledir canım benim.ben de yarın gidecem hayırlı haberim veririm yarın inşallah.cuma günü sen de hemen yaz olur mu merka ederim şimdi.meleklerimiz bizi bırakmayacak sımsıkı tutnacak allahın izniyle.

Back