kızlar bende izmirliyim ama eşimin işi nedeniyle kayserideyiz. benim arkadaşlarım tahir özgüdere gittiler memnunlardı. ama biraz paragözmüş sanırım![]()
paragözse zorr canım sonuçta önümüzde daha bi dünta masraf olcakk:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende izmirliyim ama eşimin işi nedeniyle kayserideyiz. benim arkadaşlarım tahir özgüdere gittiler memnunlardı. ama biraz paragözmüş sanırım![]()
Kızlar iyi haftalar bugün 6+2 olduk allahımıza bin şükür bir sakatlık bir bela olmadan devam ediyoruz yolumuza (sonuna kadar böyle gider inşallah) sizler nasılsınız?
paragözse zorr canım sonuçta önümüzde daha bi dünta masraf olcakk:)
benim sana yazdığım doktorun aylık ücreti yapı kredili hastalara 94, normal hastalara 12* sanırsam. 94'ten eminim de diğerinden emin değilim. ayda bir para alıyor sadece.
arkadaşlar ben pek giremiyorum kötü günler yaşıyoruz abam kalp krizi geçirdi yoğunbakımda kaç gündür ne kendime ne bebeğime bakamıyorum çok sancım var belimden ve ara ara kasıklarımdan ama kanamam falan yok bişey olmaz inşallah dualarınıza çok ihtiyacım var
Kızlar günaydın...
Bu gün 17:30 da doktor randevumuz var Allahın izniyle kalp atışlarını duyacağım inşalalh.
Doktora randevu almakta çok zorlandım,adam full+full demekki günler öncesi randevu almak gerekiyor.Kızlar,kimler hangi doktora gidiyor hiç bahsedildimi?
Mesela İstanbul-Avrupa da yaşayanlar...
Kızlar çok şükür bende gördüm kalp atışını....binlerce şükürler olsun....
inşallah hepimizin herşey sonuna kadar böyle devam sağlıklı güzel gider....
darısı sıradakilerin başına....
![]()
Kızlar çok şükür bende gördüm kalp atışını....binlerce şükürler olsun....
![]()
kıslarr progeston kullandığım ve sürekli yattığım halde kahverengi lekeler geliyor ama sadece wc den sonra silince görüyorum böyle birşey yaşayan varmı?korkuyorumm(
kızlar çok şükür bende gördüm kalp atışını....binlerce şükürler olsun....
![]()
benimde 2 güne bir geliyor korkmuyorum.kırmızı olunca kork.okadar lekelenme olur bakalım doktorun ne diyecek.iyi düşün hiç bir şey olmayacak göreceksin.ben hep şey diyorum.bebeğim iyice tutunuyor bana da o yüzden lekelenme oluyor diye.sen de öyle düşün.allahım yanınızda olsun
yeniyim diye kimse benimle konumuyor![]()
evet canım ne güzel aynı tarihleri yakalamışız.ben yumurtlama zamanında tek ilişkiyle hamile kaldım 28 aralık.kız oda tutmasın :)))aaa inanmıyorum aynı tarih.benim de 13 aralık.19 eylül de allah nasip ederse doğum olacak.ne güzel ya.
bu ilacı bende kullanıyorum ama malesef bende de bazen lekelenme oluyor.daha keseyi görmek için gitmedim doktora kıtmetse çarşamba günü göreceğim.çok heyecanlıyım.kıslarr progeston kullandığım ve sürekli yattığım halde kahverengi lekeler geliyor ama sadece wc den sonra silince görüyorum böyle birşey yaşayan varmı?korkuyorumm(
Kızlar iyi haftalar bugün 6+2 olduk allahımıza bin şükür bir sakatlık bir bela olmadan devam ediyoruz yolumuza (sonuna kadar böyle gider inşallah) sizler nasılsınız?
öyle mi dersin canıım inşallah öyledir gitmesin diye hep yatıyorum zatenn.. çook az ama insan korkuyor tatlım yaa cuma gideceğim dr.a hayırlısıyla inşallah bırakmayacak beni mercimeğimm