2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten öyle, dünya onun etrafinda dönmeye başlıyor. Benim bebgim 2 santim olmus, simdi de 3 hafta sonra 2'li testimiz var onun derdine düşmüş durumdayım, öncesinde kalbi atıyo mu, kalbi atmaya devam ediyo mu derdi vardı, şimdi 2'li test var. 2liden sonra 3lü, ense kalinligi odur bodour derken hic bitmeyecek, dogunca daha buyuk streslerimiz olacak.

Evet canım,bu Allah nasip ederse benim 2.ci çocuğum o yüzdende tüm aşamaları
biliyorum sürekli endişe,stres ne oldu,ne olacak
zor kızlar çok zorrrrr

hadi hayırlısı.
Istaer istemez strese giriyoruz elde değil.
Daha ileriki aylarda elini,ayağını merak etmeye başlıyorsun
bedensel problemi varmı diye kaygılanıyorsun bir an evvel görmek
içini rahatlatmak istiyorsun.
Offff annelik işte her an onun için endişeleniyorsun.

tek düşündüğüm bebeğim.
Yediklerimi bile ona göre yiyorum.kilo almam hiç umrumda değil.
Yeter ki sağlıklı olsun kucağıma alayım sonra her şeyi düzeltirim diyorum.
Negatif şeyler okadar geçtiki hayatımdan.
Ne kadar iii olsa da hep şüphe içindeyim.
Allahım bebeğimi korusun.

herkese günaydınlar..
kızlar kalp atışı için gittiğinizde vajinal muayene yada smear testi yaptırdınız mı?

herkese günaydınlar..
Kızlar kalp atışı için gittiğinizde vajinal muayene yada smear testi yaptırdınız mı?

kalp atışı için yarın gidecem.ama daha öncekiler de hiç yapmadılar.vajinal muayene olmaması lazım bence.

kalp atışı için yarın gidecem.ama daha öncekiler de hiç yapmadılar.vajinal muayene olmaması lazım bence.

anladım canım sağol..
ben haftasonu kalp atışı için farklı bir dr.a gittim kendi dr.um önümüzdeki haftasonuna demişti..meraktan dayanamadım başkasına gittim o da vajinal muayene istedi smear yapmamız gerek dedi kabul etmedim de ondan sordum başka karşılşan var mı diye..

herkese iyi haftalar kızlar :3:

sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hafta olsun inşallahhhh :9: biz tüm tam 7. haftayı doldurduk artık 8. haftadan gün alıyoruz cuma günü kalp atışları için gitcez heyecan dorukta :54:

anladım canım sağol..
Ben haftasonu kalp atışı için farklı bir dr.a gittim kendi dr.um önümüzdeki haftasonuna demişti..meraktan dayanamadım başkasına gittim o da vajinal muayene istedi smear yapmamız gerek dedi kabul etmedim de ondan sordum başka karşılşan var mı diye..

vajinal muayneye ben karşıyım her şey ultrasyonda gözüküyor zaten.yaptırmadığın iii oldu.kendi doktorunu beklemende fayda var.

:1:
herkese iyi haftalar kızlar :3:

Sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hafta olsun inşallahhhh :9: Biz tüm tam 7. Haftayı doldurduk artık 8. Haftadan gün alıyoruz cuma günü kalp atışları için gitcez heyecan dorukta :54:

herkeste heyecan dorukta sanırım bu aralar.umarım herkes kalp atışlarını duyar da müjdeli haberi burdan veririz.

yumuşatıcıya mıı?? :1:
cidden zor bu hamilelik..
bana da kendim kokuyormuşum gibi geliyor el,mde parfüm şişesiyle dolaşıyorum valla evin içinde:D
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh:emir_bebek:

valla sen çok iyi durumdasın arkadaşım, benim mide bulantı listemin başında her türlü parfüm ve deodorant, çamaşır deterjanı yumuşatıcılar vs geliyor, sen parfümle geçiriyosan şanslısın, benim ki hiç geçmiyo dün akşama kadar 4 limon yedim, elimde de nane şişesiyle geziyorum birazcık bastırıyo, arada bir de limonlu maden suyu içiyorum, çok zor çooook
bi de bu halde sürüne sürüne işe geliyorum, asansöre binince işkence başlıyo, asansöre binen herkesin ayrı kokusunu alıyosun parfümlüsü de iğrenç parfümsüzü de , ayyyyyyyyyyyyyy bak gene fena oldum...

Merhaba Kızlar bende Allah nasip ederse 2011 eylül Annesi olucam. Listeye Benide ekleyebilirmisiniz.
Yaşım 25 - SAT 13 Aralık - Tahmini Doğum 19 Eylül 2011 - Kilo 50 - Yaşadığım Şehir Ankara - Geçen hafta Keseyi Gördük :nazar:
Hepinize İyi haftalar...

:1:

herkeste heyecan dorukta sanırım bu aralar.umarım herkes kalp atışlarını duyar da müjdeli haberi burdan veririz.

inşallah canım ama ben inanıyorum hiçbirimizde sorun çıkmayacak :34: onlar bizim mucizelerimiz meleklerimiz hiç üzmeyecek onlar annelerini babalarını :69:

inşallah canım ama ben inanıyorum hiçbirimizde sorun çıkmayacak :34: Onlar bizim mucizelerimiz meleklerimiz hiç üzmeyecek onlar annelerini babalarını :69:

amin inşallah canım ya.ben de bu sefer inanıyorum süprizim beni üzmeyecek.annesine tutunacak bu sefer inanıyorum.:69:

merhaba kızlar bende allah nasip ederse 2011 eylül annesi olucam. Listeye benide ekleyebilirmisiniz.
Yaşım 25 - sat 13 aralık - tahmini doğum 19 eylül 2011 - kilo 50 - yaşadığım şehir ankara - geçen hafta keseyi gördük :nazar:
Hepinize iyi haftalar...

sat 13 aralık aynı allah yardımcımız olsun...

Back