2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben pek giremiyorum kötü günler yaşıyoruz abam kalp krizi geçirdi yoğunbakımda kaç gündür ne kendime ne bebeğime bakamıyorum çok sancım var belimden ve ara ara kasıklarımdan ama kanamam falan yok bişey olmaz inşallah dualarınıza çok ihtiyacım var

arkadaşlar ben pek giremiyorum kötü günler yaşıyoruz abam kalp krizi geçirdi yoğunbakımda kaç gündür ne kendime ne bebeğime bakamıyorum çok sancım var belimden ve ara ara kasıklarımdan ama kanamam falan yok bişey olmaz inşallah dualarınıza çok ihtiyacım var

Çoook büyük geçmiş olsun, inşallah biran önce atlatırsınız bu badireyi. Babanın da senin de morale ihtiyacınız var. Sen kendine iyi bakmalısın şimdi, inşallah biran önce toparlanabilirsiniz.

Bu arada arkadaşlar, ben 8+4 hamileyim. haftasonu doktorum birsürü test istedi yaptırdım.özellikle size önerim ben yeteri kadar yiyorum dememeniz. Ben de eşimin yemiyosun yemiyosun demelerine hep ben yiyorum diye cevap verirdim ama yapılan testlerde bebeğin artık benden beslenmeye başladığı ve beslenmemin yetmedigi cikti. İdrarda asteon ya da keton çıkması bu anlama geliyomus aklınıda olsun. şimdi öğün aralarında pekmezi peynir ekmek süt yumurta gibi şeyler yemeye başlayacağım, ayrıca artık erken kalkıp işe gitmeden once kallavi kahvaltı edecegim, Nolur siz de beslenmenize dikkat edin. benim idrarimdaki aseton 1 puan daha artarsa hastane yatış ve serum tedavisi olcakmış ama ben izin vermicem. bütün yararlı ve sevmediğim şeyleri öğüre öğüre de olsa yicem, siz de yiyin noolur.

çok geçmiş olsun.bebeğine dikkat etmen lazım zor bi durum ama bunu yapmalısın.allahım korsun.allah yardımcınız olsun.:43:

Bu arada arkadaşlar, ben 8+4 hamileyim. haftasonu doktorum birsürü test istedi yaptırdım.özellikle size önerim ben yeteri kadar yiyorum dememeniz. Ben de eşimin yemiyosun yemiyosun demelerine hep ben yiyorum diye cevap verirdim ama yapılan testlerde bebeğin artık benden beslenmeye başladığı ve beslenmemin yetmedigi cikti. İdrarda asteon ya da keton çıkması bu anlama geliyomus aklınıda olsun. şimdi öğün aralarında pekmezi peynir ekmek süt yumurta gibi şeyler yemeye başlayacağım, ayrıca artık erken kalkıp işe gitmeden once kallavi kahvaltı edecegim, Nolur siz de beslenmenize dikkat edin. benim idrarimdaki aseton 1 puan daha artarsa hastane yatış ve serum tedavisi olcakmış ama ben izin vermicem. bütün yararlı ve sevmediğim şeyleri öğüre öğüre de olsa yicem, siz de yiyin noolur.

canım moralini bozma mide bulantın yoksa ye benim doktorum tayin pekmez önermedi mesela. ben günde 2 bardak süt içmeye ve folic asitime devam ediyorum. hatta iştahım çok açık. tabi önemli olan faydalı şeyler yemek. canını sıkma herşey düzelir eşin iyi baksın söyle canın ne istiyosa sen yapamıyosan kalksın yapsın:34:

büyük geçmiş olsun canım üzülmemek elde değil ama bebeğini de düşün beslenmene dikkat et ne olursa olsun onun sana çok ihtiyacı var.Allah yardımcınız olsun :58:

canım sakın kendini yıpratma allahım ablana şifa versin ama sende bebeğini düşün. üzülme dememek kolay tabi ama bunu bebeğin için yapmalısın . çok geçmiş olsun acil şifalar....:59:

Çoook büyük geçmiş olsun, inşallah biran önce atlatırsınız bu badireyi. Babanın da senin de morale ihtiyacınız var. Sen kendine iyi bakmalısın şimdi, inşallah biran önce toparlanabilirsiniz.

yanlış yazmışım ablam değil babam :( teşekkür ederim hepinize...ama çok zor durumdayım..çok

yanlış yazmışım ablam değil babam :( teşekkür ederim hepinize...ama çok zor durumdayım..çok

İnsanın babasının hasta olması nasıl hissettirir bilirim. Benim de babam MS hastası. 15 gün kamıştık hastanede insanı çok yıpratıyor. ama eminim atlatırsınız.Dua et bol bol.

kıslarr progeston kullandığım ve sürekli yattığım halde kahverengi lekeler geliyor ama sadece wc den sonra silince görüyorum böyle birşey yaşayan varmı?korkuyorumm:((

kıslarr progeston kullandığım ve sürekli yattığım halde kahverengi lekeler geliyor ama sadece wc den sonra silince görüyorum böyle birşey yaşayan varmı?korkuyorumm:((

Doktorunla konuş canım ama akıntın kırmızı olmadığı sürece panik yapmana gerek yok.

canıımm çok geçmiş olsuunnn meleğin sana uğur getirsin herşey güsel olsun inşallah dualarımız seninle...

canııımmmmm çook geçmiş olsun dualarımız seninle meleğin size şans getirsin herşey yoluna girsin inşallahh

cok geçmiş olsun arkadasım inşallah en kısa zamanda iyileşir baban.sürekli dua et ve bebegini rabbime emanet et,ama bu aradada kendini cok yıpratma ve muhakkak birşeyler yemelisin,seni zinde tutacak bebegine faydalı seyler.dikkatli ol güzelim.inşallah en kısa zamanda baban iyileşir,ve bebeginede rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir canım.

Kızlar iyi haftalar bugün 6+2 olduk allahımıza bin şükür bir sakatlık bir bela olmadan devam ediyoruz yolumuza (sonuna kadar böyle gider inşallah) sizler nasılsınız?

Back