slm kızlar benim bugünlerde doktorumla ilgili sorunum var.. yeni doktor arayışına girdim sebebi ise cuma akşamı doktorun istemiş olduğu 4 adet test sonucu.C.tesi test sonuçları çıkmıştı hastanenin internet adresinden baktım sonucum referans aralığı dışındaydı ve tedirgin olduğum için saat akşam 21:30 da aradım kendisini ve konuşmamız aynen şöyle gelişti :)
"efendim"(canlı bi sesle)
"iyi akşamlar ... hanım ben lıght müsaitmisiniz acaba"
"buyrun" (mıymırık bi ses tonuyla)
"benden cuma akşamı test istemiştiniz azönce sonuç çıkmış ama referans aralığında değil ve bundan dolayı tedirgin oldum rubella pozitif çıkmış" dedim
"o geçirmişolduğunuz ve korunduğunuz anlamına gelen bi hastalık" dedi (mıymırık bi sesle)
"bide hepatit b antijeni var oda..."
"uffff lıght hanım bunlar önemsiz şeyler bunları sonra değerlendirelim olurmu biraz uzanmıştımda"
"peki.. iyi akşamlar"...
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
bugünde sağlık ocağına gittim kayıt olmam gerekiyormuş ve ordada test yaptılar idrar tahlilinde idrarımda kan çıktı..
aradım doctoru hastanede değil izinli günüymüş ondan başka biri de yardımcı olamıyormuş ee ne yapabilirim dedim kendisine cep telefonundan ulaşabilirisniz dediler.
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
ararmıyım hayatta aramam
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
bende başka bi doktora yarın randevu aldım inşallah iyi bi doktordur..
bu arada gittiğim hastane adı sanı duyulmuş baya methedilen ve muayene ücretleri acayip yüksek bi hastane.. paranla rezil olmak deyimi burası için çok çok uygun oldu..