2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benım canım da hıc bırsey ıstemıyor.sut falan hıc ıcmıyorumm.meyva bazen kendımı cok zorlarsam.herseyden mıdem bulanıyor.hele bu aralar yumusatıcıya taktım.oysa kı kokusuna bayılıyordummm.
evet kızlar valla hıc dızılerdekı fılımlerdekı hamılelıkden eser yok.cok zorr cook.rabbım guc kuvvet versın hayırlısıyla kucagımıza alalım ufaklıkları işl

yumuşatıcıya mıı?? :1:
cidden zor bu hamilelik..
bana da kendim kokuyormuşum gibi geliyor el,mde parfüm şişesiyle dolaşıyorum valla evin içinde:D
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh:emir_bebek:

yumuşatıcıya mıı?? :1:
cidden zor bu hamilelik..
bana da kendim kokuyormuşum gibi geliyor el,mde parfüm şişesiyle dolaşıyorum valla evin içinde:D
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh:emir_bebek:[/QUOTE
evt canım yumusatıcıya :5:
parfum kokularını kaldıramıyorum ben canım ya.
mıdem bulanıyor
amın canım allah yardım etsın

merhaba arkadaşlar sorularım olcaktı idar testi yaptım beklenen adet gününde ve sonraki günde ikinci çizgi pembe çıktı bi gün sonra kan testi yaptırdım 712,61 çıktı hamilemiyim acaba doktora gidicem ama malatyada iyi kadın doğumcu bilmiyorum malatyalı değilim önerebileceğiniz güvenilir bi doktor varmı şeyma hanım ve meltem hanım nasıl ??? cevaplarsanız sevinirim

merhaba arkadaşlar sorularım olcaktı idar testi yaptım beklenen adet gününde ve sonraki günde ikinci çizgi pembe çıktı bi gün sonra kan testi yaptırdım 712,61 çıktı hamilemiyim acaba doktora gidicem ama malatyada iyi kadın doğumcu bilmiyorum malatyalı değilim önerebileceğiniz güvenilir bi doktor varmı şeyma hanım ve meltem hanım nasıl ??? cevaplarsanız sevinirim

evet canım tebrik ederim bu değerlerle hamilesin. değerin iki günde bir iki katına ulaşacak.
kanındaki beta hcg homonu 1500'ün üstüne çıkınca kese görülebiliyor. birkaç gün sonra dr'a gidersen keseni görebilirsin.
hayırlısı olsun inşallah
.

hayırlı olsun canım hamilesin:nazar: ama istanbulda oldugumdan doktor tavsiyesi yapamıyorum Malatyadan olan arkadaslar yardımcı olurlar mutlaka. Aramıza hoşgeldin :46:

Kızlar günaydın...
Bu gün 17:30 da doktor randevumuz var Allahın izniyle kalp atışlarını duyacağım inşalalh.
Doktora randevu almakta çok zorlandım,adam full+full demekki günler öncesi randevu almak gerekiyor.Kızlar,kimler hangi doktora gidiyor hiç bahsedildimi?
Mesela İstanbul-Avrupa da yaşayanlar...

Günaydın kızlar

ben de yarın doktora gidecem.6 haftamız bugün doldu.kalp atışlarını duyabilecekmiyim bilmiyorum.mide bulantısından başka belirti yok.korkuyorum bu yüzden.yarını iple çekiyorum

Kızlar günaydın...
Bu gün 17:30 da doktor randevumuz var Allahın izniyle kalp atışlarını duyacağım inşalalh.
Doktora randevu almakta çok zorlandım,adam full+full demekki günler öncesi randevu almak gerekiyor.Kızlar,kimler hangi doktora gidiyor hiç bahsedildimi?
Mesela İstanbul-Avrupa da yaşayanlar...

inşallah duyarsın bebeşin kalp atışlarını.. bende perşembe gideceğim bakalım... inanılmaz stresliyim

Günaydın kızlar

ben de yarın doktora gidecem.6 haftamız bugün doldu.kalp atışlarını duyabilecekmiyim bilmiyorum.mide bulantısından başka belirti yok.korkuyorum bu yüzden.yarını iple çekiyorum

Büyük bir ihtimalle duyarsın canım kalp atışlarını. vaj....l ultrasonla kesin duyarsin da %80 karından ultrasonla da duyarsın.hayırlı olsun.

yapmamak elde değil ki.korkuyorum inşallah sağlıklıdır.

KOrkman normal ama daha 3-4 ay bebegimizden bu sekilde haberimiz olmada, hareketlerini hissetmeden yasayacagiz. O yuzden de surekli stres olursak bebgimize zarar veririz, rahat olmaya çalışacağız.

korkman normal ama daha 3-4 ay bebegimizden bu sekilde haberimiz olmada, hareketlerini hissetmeden yasayacagiz. O yuzden de surekli stres olursak bebgimize zarar veririz, rahat olmaya çalışacağız.

çok teşekkür ederim.tavsiyelerine uyacağım.yarın her şey belli olacak zaten.allah her şeyin hayırlısını versin.

Günaydın kızlar

Hadi hayırlısı.
İstaer istemez strese giriyoruz elde değil.
Daha ileriki aylarda elini,ayağını merak etmeye başlıyorsun
Bedensel problemi varmı diye kaygılanıyorsun bir an evvel görmek
içini rahatlatmak istiyorsun.
Offff annelik işte her an onun için endişeleniyorsun.

Hadi hayırlısı.
İstaer istemez strese giriyoruz elde değil.
Daha ileriki aylarda elini,ayağını merak etmeye başlıyorsun
Bedensel problemi varmı diye kaygılanıyorsun bir an evvel görmek
içini rahatlatmak istiyorsun.
Offff annelik işte her an onun için endişeleniyorsun.

Gerçekten öyle, dünya onun etrafinda dönmeye başlıyor. Benim bebgim 2 santim olmus, simdi de 3 hafta sonra 2'li testimiz var onun derdine düşmüş durumdayım, öncesinde kalbi atıyo mu, kalbi atmaya devam ediyo mu derdi vardı, şimdi 2'li test var. 2liden sonra 3lü, ense kalinligi odur bodour derken hic bitmeyecek, dogunca daha buyuk streslerimiz olacak.

Back