selammm ben geldimmmm kalp atışını duyduk kızlar bebiş 1 cmmişşükürler olsun.
Darısı duymayı bekleyen arkadaşlara.. çok güzel bi duygu..
günaydınlarrr bizde duyduk dün bebişimizin minik kalp atıslarını cook sukur hersey yolunda bebişimiz 1 cm olmus..darısı bekleyenlerin basına insallahhh
kızlar birşey sorucam kalp atışlarını ne zaman duyuyoruz dr.bana şubatın ilk haftası gel dedi. birde ben bu olayı kafamda çok büyüttüm galiba korkularım var birşey olmaz değil mi?
Selam kızlar nasılsınız ?? bizde dün doktora gittik 1.5 cm olmuş bebeğim 3 hafta sonra gidicem tekrar vakit geçmez artık banaa
Merhaba canım,iyiyim ben,sen nasılsın?
Ayy maaşallah bebişine
Salı günü benim bebiş 1 cm'di
Ne kadarlık oldun şimdi?
Bende iyiyim bulatılar hariç tabii..Ben bugün 8+1 im dün tam 8 dim yanii,aynıyız seninle sanırım senin bebişinde büyümüştür yarım cm kocaman olmuştur :))
Evet günlük 1 mm büyüdüğüne göre şimdi 1,5 cm olmuştur:)
Benim bir dahaki muayenem şunat 17 ya da 18 'de.
2'li tarama için.
Tam 11.hafta oluyor..
bende 11 Şubatta gidicem daha önce 5 aylık kaybım olduğu için o haftada farklı bi muayene olcamışım ondan sonra rahime dikiş atılıp atılmıyacağına karar verilcek tabii 2li testim yapılcak heralde o gittiğimdede..bi yandan hemen geçsin istiyorum bi yandan geçmesin istiyorumm:18:
Bu kez inşallah her şey yolunda gidecektir
Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde atlatırız
Gözün aydın :)sağda mıydı, solda mıydı?
bende 11 Şubatta gidicem daha önce 5 aylık kaybım olduğu için o haftada farklı bi muayene olcamışım ondan sonra rahime dikiş atılıp atılmıyacağına karar verilcek tabii 2li testim yapılcak heralde o gittiğimdede..bi yandan hemen geçsin istiyorum bi yandan geçmesin istiyorumm:18:
biz de dün gittiğimizde 16mm olmuştu ve bizi de 11 şubatta çağırdı ben de diyorum ki nasıl geçecek 3 hafta.. çok özlersen arada gel dedi ama gider miyim bilmiyorum.
canım başına gelenlere çok üzüldüm ki bunu yürekten söylüyorum çünkü ben de nisanda 7 aylık bebeğimi kaybettim..Allahım inşallah bu kez tamamına erdirir hepimizi.
sana nasıl farklı bir muayene yapacakmış beni de bilgilendirirsen sevinirim en azından ben de doktoruma sorabilirim[/QUO
Bende senin adına çok üzüldüm ne kadar zor olduğunu biliyorum inşallah bu sefer tamamına erdiririz hepimiz dediğin gibi..
Senin kaybının nedenini bilmiyorum ama arkadaşım benimki rahim ağzı yetmezliği olabilirmiş kesin bişi diyemiyoruz çünkü bebeklerim ikizdi ve rahim iki bebeği taşıyamamışta olabilirmiş önlemimizi almak için bu muayene yapılcakmış.bujilerle yapılan bir muayeneymiş eğer buji içeriye doğru kolay giriyorsa yetmezlik tanısı konulurmuş ona görede dikiş atılıp atılmayacağı belirlenicek.doktorun söylediklerinden böyle anladım ben ama tedirginde oldum bi yandan:18:
ya kızlar dün progestan kullanmaya başladım ( bu arada katılıyorum yorumlara amma da çıtkırıldım çıktık allah korusun bebişlerimizi) biraz önce hani tansiyon düşünce vücut aşağı doğru çekiliyor gibi olur ya baaşınız döner falan öyle oldum yemek de yemiştim ama oluyo mu ilaç kullanan arkadaşlar böyle şeyler.
bu arad topik çok ilerlemiş okumaktan müjdeli haberimi yazamadım.biraz önce geldim doktordan maşallah kalp sesini duyduk.biraz daha büyümüşüz.işte öle progestana devam.en azından iynesinden kurtuladum:))ay bide kalp sesini duyunca her şeyi unuttum.kalçalarımdaki iymne acılarını falan.Allah sağlıklı sıhhatli hepimize bebeklerimizi varsin inş.
Selen benim rahim ağzı yetmezliği yoktu, hatta her kontrolde rahim ölçümü yapılıyordu ki erken doğum tehlikesi var mı diye..hiçbir sorunumuz yok derken kordon düğümlenmesinden kaybettim bebeğimi.bu durum 10000'de 6 kişide görülüyormuş, kısmet.Allahım kimselerin başına vermesin.
ama senin için bujilerle yapılacak yöntemi sorarım doktoruma ve sana da haber veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?