2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben bugün yine dr.a gittim kızlar. tansiyonum sağlık ocağında 14-7 çıkınca. dr.um gel hemen dedi. ama 12-8 çıktı gidincede :)))))))))
olsun 5 dk.da hemen bebeişimede baktıkkkk....bu arada artık tamamen tekiz. kanamalarım düzeliyor ama diğer keseden tık yok. çok mutluyum, mutluluktan uykum geldi:49::nazar:

hadi bakalım gözün aydın diyelim pembedanacım, artık daha güvenli bi yoldasın bence
millet bi tanesine bakamıyo. sen kalktın üçüne soyundun ayol, olcek şeymi neyse sonunda doğruyu gördün, hadi hayırlısı bakem....

evet tatlım eylül ayı isteyen herkese ugurlu geldi galiba.bizim meleğimiz 4.5 yıl sonra geldi,inşallah kucagımıza aldıgımız günleride görürüz seval cim

neler hissettigini anlayabiliyorum canım bizimde 4.5sene sonrs geldi bebişimiz.:emir_bebek::nazar:öncesinde 3sene tedavi gördüm olmadı.ne sorununuz vardı canım

hadi bakalım gözün aydın diyelim pembedanacım, artık daha güvenli bi yoldasın bence
millet bi tanesine bakamıyo. sen kalktın üçüne soyundun ayol, olcek şeymi neyse sonunda doğruyu gördün, hadi hayırlısı bakem....

ewet canım yaaa...üçüz şokuda bugün itibari ile atlatıldı, güzelce uyuyabilirim :p

Kizlar geldim ben annemlerdeyim.progestan verdi dr. bi hafta dinleneceksin dedi. bi hafta snr kontrole cagirdi. dusuk tehlikesi olabilirmis

sen bu hafta iyice dinlen.Mecbur kalmadikca kalkma.dr`um bana asil önemli olan dinlenmek demisti,progestandan da önemli..insallah bebisin daha siki tutunur sana da haftaya dr`dan güzel haberler alirsin..

çok soru sordum ama bir şey daha sorucam.progestanla coraspirini aynı anda mı kullanıyorsunuz.önceki gebeliğimde progestan verdiğinde corasprine ara vermişti.şimdi doktorumu değiştirdim şimdi ki doktorum corasprine ara vermedi.aynı anda kullananınız var mı?

ben kullanıyorum.hatta coraspine hamilelik boyunca devam etcekmişim

kızçeleeeer dün kalbimizin sesini duyduk ama doktorda o kadar çok bekledikki yorulmuşuz ilk kez 9 gibi uyumuşum akşam giremedim nete videoya çekmek aklıma gelmedi hiç:(darısı duymayanların başına çok güzeldiii

kızçeleeeer dün kalbimizin sesini duyduk ama doktorda o kadar çok bekledikki yorulmuşuz ilk kez 9 gibi uyumuşum akşam giremedim nete videoya çekmek aklıma gelmedi hiç:(darısı duymayanların başına çok güzeldiii

ohh gözünaydın bakalım çok sevindim

bu arad topik çok ilerlemiş okumaktan müjdeli haberimi yazamadım.biraz önce geldim doktordan maşallah kalp sesini duyduk.biraz daha büyümüşüz.işte öle progestana devam.en azından iynesinden kurtuladum:))ay bide kalp sesini duyunca her şeyi unuttum.kalçalarımdaki iymne acılarını falan.Allah sağlıklı sıhhatli hepimize bebeklerimizi varsin inş.

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım

Bilmiyorum, hiç öyle düşünmedim. Kalp atışı için gidince kesenin ne tarafında olduğuna bakabilirsin ama bu da tabi ki hangi yumurtalıktan yumurtladığın yumurta ile hamile kaldığının bir göstergesi değil herhalde..:26:

demek sizde duydunuz doktorda beklereken saat 6 oldu aklımıza geldiniz 6da oldugunu söylemiştin randevunuzun çok sevindiiim bu arada bizde duyduk kalbimiziii

sen bu hafta iyice dinlen.Mecbur kalmadikca kalkma.dr`um bana asil önemli olan dinlenmek demisti,progestandan da önemli..insallah bebisin daha siki tutunur sana da haftaya dr`dan güzel haberler alirsin..

Tamam cnm yatiyorum artik bende.ama sayenizde canim sikilmiyor ya kizlar iyi ki varsiniz cok tesekkurler..

neler hissettigini anlayabiliyorum canım bizimde 4.5sene sonrs geldi bebişimiz.:emir_bebek::nazar:öncesinde 3sene tedavi gördüm olmadı.ne sorununuz vardı canım

kızlar bende sizi çook iyi anlıyorum bizimde 4 yıl sonra geldi ama çok yıpratıcı bir süreç neyse artık bebişlerimiz var sağlıkla gelirler inşallah:nazar:

darısı başımıza inşallah :nazar:

Back