Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar bugun kalp atıslarını duydum harika bir duygu....darısı herkesin basina....
Nasıl oldun Özlemcim,daha iyisindir umarım.
özlemcimmm nasılsınn??
benim bebek sol tarafımda.çünkü sağ tarafımda çikolata kistim var.kese içinde neresinde duruyor dersen ekranda kalp sesinden dikkat etmedim ultroson resmine göre sağda.anlar mısın bu işlerden?hani resimde sağda duruyorsa gerçekte solda mı demektir diye çözemedim işi.aman sağlıklı olsunda...
mrb arkadaşlar ben şubat annesiyim allah kısmet ederse 3 şubatta sezeryanla kızımı kucağıma alıcam.
en son kimler öğrenmiş diye bakarken hamileliklerini eylül annelerini gördüm çok güzel duygular kalp atışları ilk görüntüsü falan ama inanın zaman hiç geçmiyor gibi geliyo insana ama ööle çabuk geçiyorki.şimdi sizin yazılarınızı okurken anladım daha dün biz sayfalarımızda bunları yazıyoduk şimdi kaçıncı bebişimiz geldi bilmiyoruz.şimdi doğum şekilleri konuşulmaya başladı.
ben çok zor bi hamilelik geçirdim henüz bitmedi ama sona yaklaştım son 10 günüm tadını çıkarın derim nazlanın nazlanabildiğiniz kadar
haklısınız gözde hanım zaman çabucak geçiyor. ben bile haftaya iki aylık olucam inanamıyorum allahım sizinde sağ salim kucağınıza almayı göstersin. darısı bizlerin başına
amin teşekkür ederim
darısı hepimizin başına
İyi pazarlar kızlar
sanada canıımm.. yaa kıslar gezmelerde herhalde kimseler yok malum ben evdeyiiim çok sıkıldıımm
bugün toys arasta oyuncaklara baktık
arkadaslar bugun kalp atıslarını duydum harika bir duygu....darısı herkesin basina....
ne güsel yaaa bisde yarın duycas inşallah geç oldu ama olsun
İyi pazarlar kızlar