2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim bebek sol tarafımda.çünkü sağ tarafımda çikolata kistim var.kese içinde neresinde duruyor dersen ekranda kalp sesinden dikkat etmedim ultroson resmine göre sağda.anlar mısın bu işlerden?hani resimde sağda duruyorsa gerçekte solda mı demektir diye çözemedim işi.aman sağlıklı olsunda...

İşin aslını ben de bilmiyorum açıkçası. Ultrason resminde sağda görünüyor. Daha önceden burda öyle bir geyik olmuştu, sağdaysa kız, soldaysa erkek diye, onun için tekrar gündeme getirdim ben de. Yoksa doğru olabileceğini de pek düşünmüyorum.

Kalp atışlarını duyanları tebrik ediyorum.:nazar:

günaydınlar..
ben bu sabah ilk kez öğürmekten ölüyorum sandım.böyle devam ederse yandık..
biz dün kalp atışlarını duyamadık ama kalp atış hareketini gördük çok şükür..inşallah haftaya duyucaz bakalım

nasılsınız arkadaşlar dün bebeğimin kalp atışlarını duydum doktor 4 gün önce boş gebelik demişti dünde kalp atışlarını duyunca inanılmaz sevindik allah hepimizin bebeğini korusun :nazar:
bu arada ben sürekli yatıyorum kanamam var iğneye başladık 20 gün iğne kullancam allahım bundan kötü etmesin hepinizi öpüyorum kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın:71:

bizde bugün 7 haftalık olduk.:nazar: maşallah diyeyim hamile kaldığımdan beri hiç bulantım olmadı. bi arkadaşım elevite 3. aydan itibaren başlanacağını söylemişti onun doktoru öyle önerdi. bende bi sağlık sitesinde de yazdım folic mi elevit mi diye doktorda folic yazmış. doktora gidince söylicem haftaya. ben yine folic kullanmaya devam ediyorum. burda bi arakdaşım da 5 hafta 4 günlükken doktora gitti ama o kalp atışlarını duymuştu bende gittiğimde 5 hafta 2 günlüktü biz duymadık doktor 15 gün sonra duyarız dedi hatta kızlar daha geç büyürmüş ya kız mı acaba bizimki dedik :9: allah hayırlı evlat versin herkese ama insan yinede merak ediyor :69:

mrb arkadaşlar ben şubat annesiyim allah kısmet ederse 3 şubatta sezeryanla kızımı kucağıma alıcam.
en son kimler öğrenmiş diye bakarken hamileliklerini eylül annelerini gördüm çok güzel duygular kalp atışları ilk görüntüsü falan ama inanın zaman hiç geçmiyor gibi geliyo insana ama ööle çabuk geçiyorki.şimdi sizin yazılarınızı okurken anladım daha dün biz sayfalarımızda bunları yazıyoduk şimdi kaçıncı bebişimiz geldi bilmiyoruz.şimdi doğum şekilleri konuşulmaya başladı.
ben çok zor bi hamilelik geçirdim henüz bitmedi ama sona yaklaştım son 10 günüm tadını çıkarın derim nazlanın nazlanabildiğiniz kadar :1:

mrb arkadaşlar ben şubat annesiyim allah kısmet ederse 3 şubatta sezeryanla kızımı kucağıma alıcam.
en son kimler öğrenmiş diye bakarken hamileliklerini eylül annelerini gördüm çok güzel duygular kalp atışları ilk görüntüsü falan ama inanın zaman hiç geçmiyor gibi geliyo insana ama ööle çabuk geçiyorki.şimdi sizin yazılarınızı okurken anladım daha dün biz sayfalarımızda bunları yazıyoduk şimdi kaçıncı bebişimiz geldi bilmiyoruz.şimdi doğum şekilleri konuşulmaya başladı.
ben çok zor bi hamilelik geçirdim henüz bitmedi ama sona yaklaştım son 10 günüm tadını çıkarın derim nazlanın nazlanabildiğiniz kadar :1:

haklısınız gözde hanım zaman çabucak geçiyor. ben bile haftaya iki aylık olucam inanamıyorum :nazar: allahım sizinde sağ salim kucağınıza almayı göstersin. darısı bizlerin başına :34:

haklısınız gözde hanım zaman çabucak geçiyor. ben bile haftaya iki aylık olucam inanamıyorum :nazar: allahım sizinde sağ salim kucağınıza almayı göstersin. darısı bizlerin başına :34:

amin teşekkür ederim
darısı hepimizin başına

Back