2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam cnm yatiyorum artik bende.ama sayenizde canim sikilmiyor ya kizlar iyi ki varsiniz cok tesekkurler..

oslemim bu geceki ilk mesajına baktım ulaşamadım ama alıntılardan okudum iyisin umarım dinleniyorsun bol bol kafaya birşey takmıyorsun daha bebişlerimizin:emir_bebek: kalp atışlarını dinlicez... kendine çok iyi bak ilacını ihmal etme öptüm...:nazar::16:

oslemim bu geceki ilk mesajına baktım ulaşamadım ama alıntılardan okudum iyisin umarım dinleniyorsun bol bol kafaya birşey takmıyorsun daha bebişlerimizin:emir_bebek: kalp atışlarını dinlicez... kendine çok iyi bak ilacını ihmal etme öptüm...:nazar::16:

Ay canim benim insallah ya hayirlisiyla duyalim bizde insallaah!dinleniyoruz bakalim bende óptm cnm

ben bugün yine dr.a gittim kızlar. tansiyonum sağlık ocağında 14-7 çıkınca. dr.um gel hemen dedi. ama 12-8 çıktı gidincede :)))))))))
olsun 5 dk.da hemen bebeişimede baktıkkkk....bu arada artık tamamen tekiz. kanamalarım düzeliyor ama diğer keseden tık yok. çok mutluyum, mutluluktan uykum geldi:49::nazar:
Hımm demek 2.bebekte gitmiş...olsun üzülme tek olsun senin olsun sağlıklı olsun......:nazar::nazar:

kızçeleeeer dün kalbimizin sesini duyduk ama doktorda o kadar çok bekledikki yorulmuşuz ilk kez 9 gibi uyumuşum akşam giremedim nete videoya çekmek aklıma gelmedi hiç:(darısı duymayanların başına çok güzeldiii

Hadi gözün aydın...seninde tek demi canım?ikincisi yok...bende gelmeyince korktum açıkcası bi terslik var sandım...çok şükür yinede kendine çok dikkat et hepimiz için geçerli bencede doktorun dediği doğru 12 haftayı sağsağlim bi atlaksak yolun 3 te 1 bitiyor...bu arada belirtilerin ne alemde...bende pazartesi sabah gidiyorum kalp atışı için??inşallah bi sorun yoktur bizdede...

Son düzenleme:
Sağol canım inşallahhhhhhhhhhh.....:)):nazar::emir_bebek:

tahmin ettim merak edeceginizi eşim sobayı yakana kadar battaniyenin altına kıvranayım dedim yatış o yatış:)benimkide tekiz doktor daha önce ikinci görünenin kanama oldugunu söyledi ilaçlar devam dedi kanamada epey azalmış bekle lilayı pazartesiiiiii

kızlar ne güzel herkes bebişinin kalp atışlarını duyuyo yavaş yavaş.en erken ne zaman duyulurki?çok merak ediyorum ya.ben de yarın doktora gidicem ama daha 5hafta 2 günlük falan daha duyamam heralde dimi?

kızlar ne güzel herkes bebişinin kalp atışlarını duyuyo yavaş yavaş.en erken ne zaman duyulurki?çok merak ediyorum ya.ben de yarın doktora gidicem ama daha 5hafta 2 günlük falan daha duyamam heralde dimi?

ben 6+3 duydum 6 haftadan sonra dedi benim doktor az kalmış seninde biraz daha sabır

selam kizlar, nasilsiniz ? :3: ben yedim yedim oturuyom ama niyeyse hala ac hissediyom kendimi hihi :56:

sizler nasilsiniz bisey sorucam ya hamilelikte sac boyanir mi zarari var mi ki :44:

:emir_bebek::nazar:

Sakın sakın doktorlar en başta bunu söylüyorlar saç boyamak kesinlikle ama kesinlikle yasak bir arkadaşım vardı genetik saçları bembeyazdı o bile boyatmadı emzirme zamanı bile dikkat edin arkadaşım

selammm ben geldimmmm kalp atışını duyduk kızlar bebiş 1 cmmiş :1: şükürler olsun.
Darısı duymayı bekleyen arkadaşlara.. çok güzel bi duygu.. :61:

arkadaşlar meraba bende aranıza yeni katıldımi şuan 6+6 günlük hamileyim, biraz önce doktordan geldim kalp atışalrını duyduk bebeği çok mutluyum ama doktor bana kesinlikle cep telefonu kullanma dedi, ama benim eşim askerde ve biz sürekli telde konuşmak zorundayız... sizede söyledimi böyle birşey, eşim zeten askerde yanımda yok bide telde konuşmazsak ben çıldırırım ama bebeğime zarar verirmi diye çok korktum...

Ben telefonuma kulaklık aldım mecburum çünki mesleğim gereği telefona kulaklıksız konuşmuyorum birde göbeğine yakın tutma ve kullanmadığın zaman hep uzağında olsun

nasılsınız kuzucuklarım ne durumda ben ızmıre aılemın yanına geldım kardesımın nısanı var kafa dagıtıyorum.hersey yolundadır ınsallah kımsecıkler uzulmesın

ben bugün yine dr.a gittim kızlar. tansiyonum sağlık ocağında 14-7 çıkınca. dr.um gel hemen dedi. ama 12-8 çıktı gidincede :)))))))))
olsun 5 dk.da hemen bebeişimede baktıkkkk....bu arada artık tamamen tekiz. kanamalarım düzeliyor ama diğer keseden tık yok. çok mutluyum, mutluluktan uykum geldi:49::nazar:

geçmiş olsun Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip atsin tatlım

selammm ben geldimmmm kalp atışını duyduk kızlar bebiş 1 cmmiş :1: şükürler olsun.
Darısı duymayı bekleyen arkadaşlara.. çok güzel bi duygu.. :61:[/QU

gözün aydın.....:nazar::emir_bebek:canım sende hangi belirtiler var???bulantılar falan devam mı??

canım dr.verdi sana eleviti yoksa sen kendiliğinden mi aldın? bana dr.vermedi kararsız kaldım.

dr verdi canım.zararı olan bişey degil ama dr un ne zaman verirse ozaman kullan.3ay bebegin organ gelişimi oluyo ya elevittede dısardan alamazsan diye bütün vitaminler mevcut.normalde drlar verir ama bilmiyorum.sen dr un ne derse öle yap

kızlar bende sizi çook iyi anlıyorum bizimde 4 yıl sonra geldi ama çok yıpratıcı bir süreç neyse artık bebişlerimiz var sağlıkla gelirler inşallah:nazar:

inş canım.kalp atıslarını duyana kadar inanamadım ben hamile olduguma.kolay degil az beklemedik yani bu mutlulugu.Allah hepimizinkini sagsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşş:nazar:

günaydınlarrr bizde duyduk dün bebişimizin minik kalp atıslarını cook sukur hersey yolunda bebişimiz 1 cm olmus..darısı bekleyenlerin basına insallahhh

Back