- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
lila5 cım tsk ederim canım darısı senin basına..benim hersey yolunda bulantılarım baslamadı daha hala bir belirtim yok.canımda bişey cekmiyo hiç :26:ama sürekli uyku halindeyim oturdugum yerde uykum geliyo hemencecik güneş ısıgı göremez oldum uyumaktansenin nasıl gidiyor canım
rahat ol canım bu düşüncelerin olması cok normal.ben hamileligimi 2hafta önce ögrendim ama bebişimi görene kadar korkudan hamileyim diyemedim.sıkıntı yaptım ama bak şükürki bişeycik yok hersey yolunda.eminim sende duyacaksın bebişinin pıtpıtlarınıii düşün ii olsun canım
merak etme canım öksürmek hapsırmak bebegi etkilemiyomus.ben gecen hafta grip oldum.alerjik rinitimde var hapsıra hapsıra canım cıktı resmen ard arda 10-15kez herseferinde ama bak cok şükür bebişimin bişeycigi yok.ama ister istemez endişeleniyoruz
yani çok çekiştirmemeye çalışın yoksa başka ne zararı olablirki???:))Ben Genital bölgede ağdadan başka birşey yapmadım bugüne kadar bugünden sonrada mecburen ağda zaten onun için sordum sakıncası varmıdır diye neticede biraz çekiştiriyoruz ya hani :)))))
Aynı sorun bende de var hatta geçen hafta büyük abdest sırasında arkada kanama oldu..o günden beri çok dikkat ediyorum...çünkü önemli ilerki zamanlarda zaten problem yaratacak baştan önlem almak lazım...kayısı hoşafı yaptım ondan yemeye çalışıyorum su içiyorum ve akşamları düzenli olarak bir elma ve portakal yiyorum...faydası oldu.tabi buarada ufak bulantılarım oluyor iş zorlaşıyor çünkü bulantıdan dolayı tam tersi kuru şeyler yiyesim geliyor....merhaba arkadaşlar bende kabızlıktan çok şikayetçiyim.bebeğimden önce de vardı ama şimdi daha kötüyüm.ilerleyen aylarda daha da kötü olmasından korkuyorum bu durumu yaşayan var mı
Bana da limon kokusundan tiksinti geldi hamilelikle beraber doktorum bile şaşırdı. Özellikle limon kolonyası cok fena yapıyo. Benim midem cok acikinca bulaniyo o yuzden bende surekli cubuk kraker falan atistirmaya calisiyorum.
slm kızlar bugun randevum vardı.melegımın kalp atıslarını duyduk.
Coooooooooooooooook guzel bı duygu
Cok sukur
coooooooooooooooook guzel bı duygu
cok sukur
ay ne güzel ben ultrasyona gittiğim zaman çok heyecanlanıyorum.onu görünce gözyaşlarımı tutamıyorum...bebeklerimizi kucağımıza alınca rahatlayacaz herhal
kızlar ciğer yiyebiliyomuyuz?
evet eylül annelerinde patlama yaşanıyor maşallahımız var :) ben bugün 7.haftaya girdim normal yolla oldu canım 3-4 ay deneme sonucunda bebiş geliyor inşallah!
coooooooooooooooook guzel bı duygu
cok sukur
çok güzel inşallah ben de salı günü duyarım.allahım kucağına almayı nasip etsin
gözünaydın gülaycık bende gidicem 1,5 saat sonra :18:
kaç haftalıksın gülay?
arkadaşlar bebeğin dakikadaki kalp atışını söyledi mi size doktorunuz?bana söylemedi de:96:
gözünaydın arkadasım.eminim cok güzel duygular hissetmişsinizdir.darısı bizim basımıza bende önümüzdeki hafta gidicem kalp atısını duymak için.umarım bizde duyarız canım.allah tamamına erdirsin hepimizi :)
arkadaşlar bebeğin dakikadaki kalp atışını söyledi mi size doktorunuz?bana söylemedi de:96:
Maşallah MaşallahAllah hiç vermesin bulanti falan.
evet tatlım eylül ayı isteyen herkese ugurlu geldi galiba.bizim meleğimiz 4.5 yıl sonra geldi,inşallah kucagımıza aldıgımız günleride görürüz seval cim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?