2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaa..uyuma pozisyonunuz nasıl? artık göbüş üstüne yatamıyorum ben, tabii gögüslerde canımı acıtıyo o yüzden birazda ama...

kızlar yaa..uyuma pozisyonunuz nasıl? artık göbüş üstüne yatamıyorum ben, tabii gögüslerde canımı acıtıyo o yüzden birazda ama...

Ahh ahhhh..
Ben önceden hep yüzüstü yatardım ama artık korkuyorum.
Sanki ezilecek gibi geliyor.
Sol tarafa yatmaya alışmak için çabalıyorum.
Bazen de göbeğimin altına yastık koyup hafif yüzüstü yatıyorum.
Değişiyor yani..

korkma tatlım, bende saatli bomba gbi geziyorum... o kanama 10 günde geçer inan bana....ilacını saatli al, çok dikkat et kendine.bi daha ki kontrolde kalmaz bişiiiciiin

progestanı antibiyotik gibi saati saatine mi almak lazım dr bana sabah bir akşam bir dedi ama fark eder mi ki bir iki saat geç ya da erken yoksa 12 saatte bir mi almak gerekir?

progestanı antibiyotik gibi saati saatine mi almak lazım dr bana sabah bir akşam bir dedi ama fark eder mi ki bir iki saat geç ya da erken yoksa 12 saatte bir mi almak gerekir?

antibiyotik gibi demedi bana sabah tok karnına birtane akşam yemekten sonra 2 tane verdi bana tansiyon düşüklüğü ve uyku yaptığı için akşama iki tane verdi. Gerçektende akşamları yemekten sonra iki tane birden içince prime time'daki dizileri bile bitiremez oldum yarısında uyuyor kalıyorum :)

oh şükür sevindim bende normal doğum istiyorum allah bir mani vermezse ama eşim delimisin sen o kadar acı çekeceksin sezeryanla olsun diyor delisin sen diyor :)))

yaa normal doğumla yeniden doğmuş gibi olmak var.. düşünsene bebişle bütün pisliklerden kurtulacağız ne güzel ..sezeryanın acısı da sonradan çıkıyor bu arada.. normalde o an çekiyorsun sonra rahatsın!

kızlar benim ara ara dünden beri k.rengi lekeler geliyo gideyim mi hemen doktora sizce normal mi?

merhaba arkadaşlar bende kabızlıktan çok şikayetçiyim.bebeğimden önce de vardı ama şimdi daha kötüyüm.ilerleyen aylarda daha da kötü olmasından korkuyorum bu durumu yaşayan var mı

selam kızlar bugün 16:30da randevum var kalp atışı için Allah'ım hayırlısını nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…