kücük olsa doktor bise derdi herhalde ama insandoktora gidince aklına okadar sey geliyorki hangisini sorcagını bilemiyor. burda benimle aynı haftadan birileri varsa onların bilgilerine danısmak istedim
Listemiz birinci sayfada hergün güncellemelerimizide yapıyorum kızlar ordan takip edebilirsinizzzduygucum şu listeyi yayınlasanda bi kendimi görsem ay çok mutluyum
Ben kavanozla ekmeğe sürüp sürüp yiyorum asla çikolata olmadan duramam Evde kendim yapıcam demekki sarellemi sonrada rahatça yerim tarif isterseniz veririm kızlarmisal ben öğrendiğimden beri nerdeyse 1 haftadır çikolata cips yemıorummm,ama gözümde tütüoo,hadi cips boşver ama çikolaaattaaaa napcemmm
slm cnm.
geçmiş olsun.:26:
Canım çok geçmiş olsun taze taze portakal limon suyu sık iç. Akşam yatarken sarımsağı dlimle yut. Doğal antibiyotik. Gönül rahatlığıyla ıhlamurda içebilirsin.
benim eşimde grip oldu. Bana geçmeden bi atlatsaydık hayırlısıyla
zeynep kaygın,
doktora gittin mi?
grip önemlidir.ihmale gelmez.
hele gebelikte hiç ihmal edilmemeli.
tekrar geçmiş olsn
canım aramıza hoşgeldin Sat - yaş - kilo - yaşadığın şehir bilgilerini verirsen listemize ekleyelim senide 1.sayfada listemiz varherkese merhaba bende ekim annesi olacağım inşallah ilk bebeğim :)ve çok heyecanlıyım inşallah sorunsuz hamileliğin tadını sürerek geçiririz bu süreci mide bulantılarım biraz biraz başladı.. bu ne kadar doğru bilmiyorum ama midem bulandıkça bebeğimin iyi olduğu gibi saçma bi fikre kapılıyorum
Geçmiş olsun canım kendine dikkat etcanım doktora gitmedim pazartesi randevum var doktordan kalp atışlarını dinleyeceğiz zaten idicem diye erteledim ama yarında artarsa buu hastalığım gideyim en iyisi bebeğe zarar verir belki ateşim çok çıkıyoo bez koyuyo eşim ama yinede üç gündür fenayımm
saol canım çok fenaa
inşallah bulaşmaz cnm çok zor çünkü üç gündür ateşim var geçmiyodaa bugün benimde aklıma sarmısak yutmak geldi inşallah işe yarar..
canım doktora gitmedim pazartesi randevum var doktordan kalp atışlarını dinleyeceğiz zaten idicem diye erteledim ama yarında artarsa buu hastalığım gideyim en iyisi bebeğe zarar verir belki ateşim çok çıkıyoo bez koyuyo eşim ama yinede üç gündür fenayımm
canım aramıza hoşgeldin Sat - yaş - kilo - yaşadığın şehir bilgilerini verirsen listemize ekleyelim senide 1.sayfada listemiz var
Geçmiş olsun canım kendine dikkat et
liste bilgilerini özel mesajlamı atıyoruz... kusura bakmayın ben kulupte de yeniyim:)
farketmez ister burdan yaz ister özeldenliste bilgilerini özel mesajlamı atıyoruz... kusura bakmayın ben kulupte de yeniyim:)
Bende daha önceki yazıları kontrol ederken farkettim çikolatada yasakmışçikolata yemek zararlımı ki kızlar yahu ben arada azcık yiyorum.
duygucum benim yaşadığım şehride bi ara silermisin canım o bari gizli kalsın
Gebelikte zararlı olmayan ilaçlar var onlardan verir dr.Ben sizi takip ediyorum hamileyim diye yazsanız yeter bana hemen ekliyorumsaol cnm sizde kendinize dikkat edin kaç gündür işe gidemiyorumm
ilaç içemediimiz için beklemekten başka çare olmuyor
birde seninle hiç konuşmadığımız halde listeye yazmışsınn çok teşekkür ederiimmm kilom 63 istanbull...
canımkücük olsa doktor bise derdi herhalde ama insandoktora gidince aklına okadar sey geliyorki hangisini sorcagını bilemiyor. burda benimle aynı haftadan birileri varsa onların bilgilerine danısmak istedim
farketmez ister burdan yaz ister özelden
Bende daha önceki yazıları kontrol ederken farkettim çikolatada yasakmış
Gebelikte zararlı olmayan ilaçlar var onlardan verir dr.Ben sizi takip ediyorum hamileyim diye yazsanız yeter bana hemen ekliyorum
asiyan profilindeki senin bebeğin sanırım. Ne tatlı, ne şeker bişey öyle. Nazar değer Allah muhafaza kaldır o yumoşu ordan. Benim ekrandan ısırasım, sulu sulu öpesim, hamur gibi yoğurasım geldi
bebekler ne kadar masum ve tatlılar yaa.