2011 Ekim Anneleri

kücük olsa doktor bise derdi herhalde ama insandoktora gidince aklına okadar sey geliyorki hangisini sorcagını bilemiyor. burda benimle aynı haftadan birileri varsa onların bilgilerine danısmak istedim

kücük olsa doktor bise derdi herhalde ama insandoktora gidince aklına okadar sey geliyorki hangisini sorcagını bilemiyor. burda benimle aynı haftadan birileri varsa onların bilgilerine danısmak istedim

Sana cvp vermek isterdim ama malesef canım. Bilmiorum

duygucum şu listeyi yayınlasanda bi kendimi görsem ay çok mutluyum :nazar::KK49::KK76:
Listemiz birinci sayfada hergün güncellemelerimizide yapıyorum kızlar ordan takip edebilirsinizzz
misal ben öğrendiğimden beri nerdeyse 1 haftadır çikolata cips yemıorummm,ama gözümde tütüoo,hadi cips boşver ama çikolaaattaaaa napcemmm:KK37:
Ben kavanozla ekmeğe sürüp sürüp yiyorum asla çikolata olmadan duramam Evde kendim yapıcam demekki sarellemi sonrada rahatça yerim tarif isterseniz veririm kızlar

herkese merhaba bende ekim annesi olacağım inşallah ilk bebeğim :)ve çok heyecanlıyım inşallah sorunsuz hamileliğin tadını sürerek geçiririz bu süreci mide bulantılarım biraz biraz başladı.. bu ne kadar doğru bilmiyorum ama midem bulandıkça bebeğimin iyi olduğu gibi saçma bi fikre kapılıyorum:KK1:

slm cnm.
geçmiş olsun.:26:

saol canım çok fenaa

Canım çok geçmiş olsun taze taze portakal limon suyu sık iç. Akşam yatarken sarımsağı dlimle yut. Doğal antibiyotik. Gönül rahatlığıyla ıhlamurda içebilirsin.

benim eşimde grip oldu. Bana geçmeden bi atlatsaydık hayırlısıyla :KK30:

inşallah bulaşmaz cnm çok zor çünkü üç gündür ateşim var geçmiyodaa bugün benimde aklıma sarmısak yutmak geldi inşallah işe yarar..

zeynep kaygın,
doktora gittin mi?
grip önemlidir.ihmale gelmez.
hele gebelikte hiç ihmal edilmemeli.
tekrar geçmiş olsn

canım doktora gitmedim pazartesi randevum var doktordan kalp atışlarını dinleyeceğiz zaten idicem diye erteledim ama yarında artarsa buu hastalığım gideyim en iyisi bebeğe zarar verir belki ateşim çok çıkıyoo bez koyuyo eşim ama yinede üç gündür fenayımm:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:

herkese merhaba bende ekim annesi olacağım inşallah ilk bebeğim :)ve çok heyecanlıyım inşallah sorunsuz hamileliğin tadını sürerek geçiririz bu süreci mide bulantılarım biraz biraz başladı.. bu ne kadar doğru bilmiyorum ama midem bulandıkça bebeğimin iyi olduğu gibi saçma bi fikre kapılıyorum:KK1:
canım aramıza hoşgeldin Sat - yaş - kilo - yaşadığın şehir bilgilerini verirsen listemize ekleyelim senide 1.sayfada listemiz var

canım doktora gitmedim pazartesi randevum var doktordan kalp atışlarını dinleyeceğiz zaten idicem diye erteledim ama yarında artarsa buu hastalığım gideyim en iyisi bebeğe zarar verir belki ateşim çok çıkıyoo bez koyuyo eşim ama yinede üç gündür fenayımm:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:
Geçmiş olsun canım kendine dikkat et

saol canım çok fenaa

inşallah bulaşmaz cnm çok zor çünkü üç gündür ateşim var geçmiyodaa bugün benimde aklıma sarmısak yutmak geldi inşallah işe yarar..

Bence bir an evvel git canım. Dr mutlaka bişeyler yapar. Sarımsak doğal antibiyotik bir içmede fayda etmesede düzenli kullanımda mutlaka fayda veriyor. Yalnız eşinize kötü kokarsınız o var işte :KK9:

çikolata yemek zararlımı ki kızlar yahu ben arada azcık yiyorum.

duygucum benim yaşadığım şehride bi ara silermisin canım o bari gizli kalsın :KK69:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım kendine dikkat et

saol cnm sizde kendinize dikkat edin kaç gündür işe gidemiyorumm:KK59::KK59::KK43::KK43::KK43::KK43:
ilaç içemediimiz için beklemekten başka çare olmuyor
birde seninle hiç konuşmadığımız halde listeye yazmışsınn çok teşekkür ederiimmm kilom 63 istanbull...

liste bilgilerini özel mesajlamı atıyoruz... kusura bakmayın ben kulupte de yeniyim:)
farketmez ister burdan yaz ister özelden
çikolata yemek zararlımı ki kızlar yahu ben arada azcık yiyorum.

duygucum benim yaşadığım şehride bi ara silermisin canım o bari gizli kalsın :KK69:
Bende daha önceki yazıları kontrol ederken farkettim çikolatada yasakmış :KK50::KK50:
saol cnm sizde kendinize dikkat edin kaç gündür işe gidemiyorumm:KK59::KK59::KK43::KK43::KK43::KK43:
ilaç içemediimiz için beklemekten başka çare olmuyor
birde seninle hiç konuşmadığımız halde listeye yazmışsınn çok teşekkür ederiimmm kilom 63 istanbull...
Gebelikte zararlı olmayan ilaçlar var onlardan verir dr.Ben sizi takip ediyorum hamileyim diye yazsanız yeter bana hemen ekliyorum

canım
bir sorun olsa doktorun bir sorun olduğunu söylerdi.
moralini bozma,
doktoruna güven.:nazar:

farketmez ister burdan yaz ister özelden

Bende daha önceki yazıları kontrol ederken farkettim çikolatada yasakmış :KK50::KK50:

Gebelikte zararlı olmayan ilaçlar var onlardan verir dr.Ben sizi takip ediyorum hamileyim diye yazsanız yeter bana hemen ekliyorum

slm duygucum..

asiyan profilindeki senin bebeğin sanırım. Ne tatlı, ne şeker bişey öyle. Nazar değer Allah muhafaza kaldır o yumoşu ordan. Benim ekrandan ısırasım, sulu sulu öpesim, hamur gibi yoğurasım geldi :KK53::KK52:

bebekler ne kadar masum ve tatlılar yaa. :KK31:

asiyan profilindeki senin bebeğin sanırım. Ne tatlı, ne şeker bişey öyle. Nazar değer Allah muhafaza kaldır o yumoşu ordan. Benim ekrandan ısırasım, sulu sulu öpesim, hamur gibi yoğurasım geldi :KK53::KK52:

bebekler ne kadar masum ve tatlılar yaa. :KK31:

evet canım.
büyük özlemin ardından çaldı kapımızı.
geldi..
allahım bağışladı onu bana.
ilk göz ağrısı derler ya,işte ondan..:nazar::nazar:
allah hepinizin yavrusunu sizlere bağışlasın.

X