- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
kızlarrr birşey sorucam akıl akıldan üstün derler anacım ben çalısoyurm bütün gün eve de varınca uyku diye deliriyorum ondan pek takılamıyorum her yere.... hamileliğin ilk ayları yani bizim gibiyken özellekle yemememiz gereken gıdalar varmı sakıncalı olan bir bilen var sa anlatsın mesela ben nar maydanoz duydum dogrumu bilmiyorum bilgili arkadaslar lütfen bir el atın.....
merhaba canım, hepimize hayırlı olsun inşallah
merabalar bende aranıza katılıyorum.Allah izin verirse ekim annesi olucağım.benide listeye eklerseniz çok sevinirim.yaşım:29, sat:14 ocak 2011,tahmini doğum tarihi:21 ekim,hamile kaldığım kilo:62.şimdiden teşekkürler
merabalar bende aranıza katılıyorum.Allah izin verirse ekim annesi olucağım.benide listeye eklerseniz çok sevinirim.yaşım:29, sat:14 ocak 2011,tahmini doğum tarihi:21 ekim,hamile kaldığım kilo:62.şimdiden teşekkürler
şu listeye bende eklensem:))
listeye duygu alıyor ama şuanda yok galiba kan testi vermedinmi??idrardamı yaptın
kızlarrr 5 tane kornişon yedim karnım agrıyooodokunmamıştır değilmiiii
şekerim ben günde 1 kilo filan turşu yiyorum karnımda hiç agrımıyor.... acaba anormal mıyım ben
üstüne su içtim bagırsaklar bozulmuş olmasınyumurtada yemiştim sabah ayy çok iğrencim yaa
her bünye farklı canımya anlamıorummm sizi.benim canım hiçbişey çekmıooo böleeee
vallaa benim ki gebelikten değilki ben oldu bitti pis boğazım zaten :)