2011 Ekim Anneleri

ya yarım saat önce yaptıgım kahvaltı midemde dönüp duruyoo offf çok fene yaa kusmak istiyorum ama korkuyorum

Kızlar buradada tüp bebek yöntemiyle hamile kalmış ekimde anne olacak arkadaşlar varsa bi topik açtık
ordada paylaşımlarımızı yapmak üzere bekliyoruz

2011-ekimde-tup-bebekle-anne-olacaklar

Son düzenleme:

Tere yememen gerek.Antioksidan. Maydanoz. Özellikle adaçayı olmakla beraber, ıhlamur hariç tüm bitki çayları. Yeşil çay da dahil. Pişmemiş yumurta, özellikle rafadan ve salam,sosis,sucuk,pastırmagillerin pişmemeişleri tehlikeliymiş şekerim:)

merabalar bende aranıza katılıyorum.Allah izin verirse ekim annesi olucağım.benide listeye eklerseniz çok sevinirim.yaşım:29, sat:14 ocak 2011,tahmini doğum tarihi:21 ekim,hamile kaldığım kilo:62.şimdiden teşekkürler

sat tarihimiz aynı cnm :))) hayırlısı olsun

aramıza hoş geldin. ben de 23 ekim. Meleklerimiz hayırlı olsun.

arkadaşlar karnı çabuk acıkan var mı ben doymak bilmiyorum normal mi anormal mi anlamadım bide bişey daha sorucam gece 4:30 uyanıyorum midem çok kötü oluyor o saatte başlıyr midem sizlerde de varmı bu şikayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…