2011 Ekim Anneleri

slm kızlar ben de ekim annesi olcam inşallah. satım 13 ocak. 57 kiloyla hamile kaldım. 4. haftada keseyi gördü vaginal ult. da dr. bhcg de 7 subatta 570, 9 şubatta 1470 çıktı. ama doktorum kalp atışlarını duymamız lazım o yüzden 8. haftayı bekleyelim dedi. 9 martta gidicem bakalım. göğüslerim acccayip ağrıyo, ara sıra kasıklarıma ağrı giriyo. bugün biraz biraz bulantım başladı ve bıraksanız günde 16 saat uyurum:)) hergün biraz ceviz biraz fındık biraz badem yiyorum. günde 2 bardak sütü mutlaka içiyorum. 4 ay önce folik asite başlamıştım. doktor 8 haftaya kadar devam et sonra ben düzenliycem vitamin vs. lerini dedi. somon balığı yiyorum, hergün taze meyve yiyorum. kahveyi kestim. çayı günde 1 kupaya indirdim. ama çikolatadan vazgecemiyorum. maydanozu bende dün duydum. kan sulandırıcı etkisi olduğunu biliyodum zaten. ama narı hiç duymadım. duyduklarım yağlı şeyler özellikle dışardaki patates kızartmaları, midye, sakatat, çiğ et balık, civalı balıklar, ton balığı, adacayı, sosis salam sucuk vb. yememiz gerekenler süt, ceviz badem fındık, yoğurt peynir taze sebze meyve, deniz balıkları. bu arada daha yararlı diye keçi sütü içmiştim bana iğrenç geldi. nasıl bir kokusu var anlatamam. tabi damak tadı bana öyle gelmişir ama seveni de çokmuş. işte böyle kızlar. hergün yüzlerce şey okuyorum.araştırıyorum. işim dolayısıyla devamlı pc başındayım. ( bu arada benim gibi olanlar en kısa sürede kaktüs alsınlar radyoasyonu emiyomuş)sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

kıslar su sizde olan etiketleri nasıl yaptınız bebişiniz günlerini gösteren bende yapmak istiyorum

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

CANIM BURDAN YAPABİLİRSİN...EĞER YAPAMAZSAN BEN SANA YAPARIM OK.

nasıl ya eee her oraya giden asiye hanım birde mürüvet hanımdan çok memnunlarmış temiz falan diyorlar aboooo netcem bennn:18::18::18::18::18:

canım benim, arkadasım 29 ocakta doğum yaptı. bende hamile olduğumu bildiğim için şöyle bir alıcı gözle baktım her yere. odaları çok küçük ve eski eşyalar(yatak dolap sandalye gibi). birde temiz degıldı. hijyenik bulmadım. asansörler tek kişilik falan. yani nasıl özel anlamadım. bu arada yeni bosnadaki nisa hastanesinden bahsediyorum. diğerleri farklı olabilir. birde birşeye cok güldüm. çalışan herkes gaziantep baklavacısı gıbı giyinmiş. yani borda kadife takım. üzerlerinde altın yıldızlı şeritler. geleneksel türk lokantasına girmiş gibi oldum. daha iyi hastahanelerde var . daha 7,5 ayımız var araştır iyice tatlımm

istanbulda yaşayan arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz ssk dan yararlanan

Ben Bakırköy'de özel bir muayenehaneye Sevil Sarıer gidiyorum.doğumu nerde yapıcam nasıl olcak bilmiyorum.Fiyatlara baktım forumdan almış başını gidiyor.:KK43:(( Hastaneleride iyi bilmek lazım.Ben SSK dan yararlanarak özel bir hastane bulmalıyım

canım benim, arkadasım 29 ocakta doğum yaptı. bende hamile olduğumu bildiğim için şöyle bir alıcı gözle baktım her yere. odaları çok küçük ve eski eşyalar(yatak dolap sandalye gibi). birde temiz degıldı. hijyenik bulmadım. asansörler tek kişilik falan. yani nasıl özel anlamadım. bu arada yeni bosnadaki nisa hastanesinden bahsediyorum. diğerleri farklı olabilir. birde birşeye cok güldüm. çalışan herkes gaziantep baklavacısı gıbı giyinmiş. yani borda kadife takım. üzerlerinde altın yıldızlı şeritler. geleneksel türk lokantasına girmiş gibi oldum. daha iyi hastahanelerde var . daha 7,5 ayımız var araştır iyice tatlımm

hadi yaaa offf ben acıbademe bakayım ssk ile anlaşması varmı:44:

Ben Bakırköy'de özel bir muayenehaneye Sevil Sarıer gidiyorum.doğumu nerde yapıcam nasıl olcak bilmiyorum.Fiyatlara baktım forumdan almış başını gidiyor.:KK43:(( Hastaneleride iyi bilmek lazım.Ben SSK dan yararlanarak özel bir hastane bulmalıyım

bulursan banada haber ver:KK1::KK1::KK1::KK1:

istanbulda yaşayan arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz ssk dan yararlanan

ben bahçelievlerdeki hospitalium hastanesine gidiyorum. 20 tl muayene ücreti. 280 tl tahliller için verdim. haftaya kalp atışlarını dınleyecegız. o zaman ne vercem yazarım size. doktorum iranlı cavit kalafat. iyi birine benziyor. bu fiyatlar ssk lı fiyatı. ssk yoksa daha fazlaymış.

120 lıra cnm muayne ucretı. dogum ıcınde 2500 lira dediler hastane cıkıs fıyatı. şimdilik devam edicem gibi gozukuyo kısmetse kalp atısınıda bı duyup rahatlasam çok iyi olcak. benım kese 4+3 te gorundu ınsallah kalp atısınıda duyarız hayırlısıyla.
bende de hıc bulantı yok sadece progesteron kullanıyorm onun yan etkısı bas donmesı yasıyorum o kadar. inşallah normaldir.

Progestan mahvediyor insanı. Ben önceki hamileliğimde kullanmıştım. Günde 3 tane. Hapı içtikten 15 dk. sonra iptal oluyordum. Dilimi bile toparlayamıyrdum konuşamıyordum direk olduğum yerde uyuyordum. İnşallah bu seferkinde gerek kalmaz. Muayene ücreti iyiymiş pembe mavinin ama doğum yüksek norlma doğum içinmi bu fiyatı verdiler. Birde tahliller ne kadar tutuyo, ve ne kadarını ödüyorsun

slm kızlar ben de ekim annesi olcam inşallah. satım 13 ocak. 57 kiloyla hamile kaldım. 4. haftada keseyi gördü vaginal ult. da dr. bhcg de 7 subatta 570, 9 şubatta 1470 çıktı. ama doktorum kalp atışlarını duymamız lazım o yüzden 8. haftayı bekleyelim dedi. 9 martta gidicem bakalım. göğüslerim acccayip ağrıyo, ara sıra kasıklarıma ağrı giriyo. bugün biraz biraz bulantım başladı -- çalışırım.

ya şu sucuğu kızartıpp yedek olmazmıııı:KK50:

ben bahçelievlerdeki hospitalium hastanesine gidiyorum. 20 tl muayene ücreti. 280 tl tahliller için verdim. haftaya kalp atışlarını dınleyecegız. o zaman ne vercem yazarım size. doktorum iranlı cavit kalafat. iyi birine benziyor. bu fiyatlar ssk lı fiyatı. ssk yoksa daha fazlaymış.

sen bana özeldende msj atarsın canım ne kadar oldugunu ben acıbademden yararlanamıcam galiba :KK50:

Progestan mahvediyor insanı. Ben önceki hamileliğimde kullanmıştım. Günde 3 tane. Hapı içtikten 15 dk. sonra iptal oluyordum. Dilimi bile toparlayamıyrdum konuşamıyordum direk olduğum yerde uyuyordum. İnşallah bu seferkinde gerek kalmaz. Muayene ücreti iyiymiş pembe mavinin ama doğum yüksek norlma doğum içinmi bu fiyatı verdiler. Birde tahliller ne kadar tutuyo, ve ne kadarını ödüyorsun

normal dogumla sezeryan aynıymıs cnm. tahlıl 3 tane yaptırdım 120 lira tuttu onlarda. ama dıger buyuk tahlıllerımı zubeyde hanımda falan yaptırırım dıye dusunuyorum çünkü ssk ıle anlasması yok pembe mavının.
hap konusunda aynıyım bende bıde calısıyorum ıs yerınde oldugum yerde kalıyorum. bır ay kadar kullanalım dedı doktorum.

mesela ev yapımı sucuğu öyle yiyebilirsin. ama dışardan aldığımız sucukların muhteviyatını maalesef bilemiyoruz. içine binbirtürlü şey karıştırabiliyorlar. sana tavsiyem kıymayı al içine bol sarımsak bol baharat koy öyle kızartıp ye:)) sonuçta sucuk da öyle yapılıyor.

normal dogumla sezeryan aynıymıs cnm. tahlıl 3 tane yaptırdım 120 lira tuttu onlarda. ama dıger buyuk tahlıllerımı zubeyde hanımda falan yaptırırım dıye dusunuyorum çünkü ssk ıle anlasması yok pembe mavının.
hap konusunda aynıyım bende bıde calısıyorum ıs yerınde oldugum yerde kalıyorum. bır ay kadar kullanalım dedı doktorum.

canım zübeyde de dr un olmadan tahlillerini yapmazlar.

canım zübeyde de dr un olmadan tahlillerini yapmazlar.

Herhangi bir doktordan randevu alıp giitiğinde gebelik haftana göre tahlillerini istiyor. Aslında ben Zübeyde hanımdan memnununm. Kürtajımıda orda oldum. Doktorun özeline gittiğim için çok rahattı herşey ama özel odası yokmuş bide özel hastane gibi konforlu değil tabiki. Yoksa tahlillerde falan problem yaşanmıyor.

X