- 15 Şubat 2011
- 2.634
- 2
nasıl ya eee her oraya giden asiye hanım birde mürüvet hanımdan çok memnunlarmış temiz falan diyorlar aboooo netcem bennn:18::18::18::18::18:
daha çokkk var düşünmeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl ya eee her oraya giden asiye hanım birde mürüvet hanımdan çok memnunlarmış temiz falan diyorlar aboooo netcem bennn:18::18::18::18::18:
kıslar su sizde olan etiketleri nasıl yaptınız bebişiniz günlerini gösteren bende yapmak istiyorum
istanbulda yaşayan arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz ssk dan yararlanan
canım benim, arkadasım 29 ocakta doğum yaptı. bende hamile olduğumu bildiğim için şöyle bir alıcı gözle baktım her yere. odaları çok küçük ve eski eşyalar(yatak dolap sandalye gibi). birde temiz degıldı. hijyenik bulmadım. asansörler tek kişilik falan. yani nasıl özel anlamadım. bu arada yeni bosnadaki nisa hastanesinden bahsediyorum. diğerleri farklı olabilir. birde birşeye cok güldüm. çalışan herkes gaziantep baklavacısı gıbı giyinmiş. yani borda kadife takım. üzerlerinde altın yıldızlı şeritler. geleneksel türk lokantasına girmiş gibi oldum. daha iyi hastahanelerde var . daha 7,5 ayımız var araştır iyice tatlımm
Ben Bakırköy'de özel bir muayenehaneye Sevil Sarıer gidiyorum.doğumu nerde yapıcam nasıl olcak bilmiyorum.Fiyatlara baktım forumdan almış başını gidiyor.(( Hastaneleride iyi bilmek lazım.Ben SSK dan yararlanarak özel bir hastane bulmalıyım
istanbulda yaşayan arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz ssk dan yararlanan
120 lıra cnm muayne ucretı. dogum ıcınde 2500 lira dediler hastane cıkıs fıyatı. şimdilik devam edicem gibi gozukuyo kısmetse kalp atısınıda bı duyup rahatlasam çok iyi olcak. benım kese 4+3 te gorundu ınsallah kalp atısınıda duyarız hayırlısıyla.
bende de hıc bulantı yok sadece progesteron kullanıyorm onun yan etkısı bas donmesı yasıyorum o kadar. inşallah normaldir.
slm kızlar ben de ekim annesi olcam inşallah. satım 13 ocak. 57 kiloyla hamile kaldım. 4. haftada keseyi gördü vaginal ult. da dr. bhcg de 7 subatta 570, 9 şubatta 1470 çıktı. ama doktorum kalp atışlarını duymamız lazım o yüzden 8. haftayı bekleyelim dedi. 9 martta gidicem bakalım. göğüslerim acccayip ağrıyo, ara sıra kasıklarıma ağrı giriyo. bugün biraz biraz bulantım başladı -- çalışırım.
ben bahçelievlerdeki hospitalium hastanesine gidiyorum. 20 tl muayene ücreti. 280 tl tahliller için verdim. haftaya kalp atışlarını dınleyecegız. o zaman ne vercem yazarım size. doktorum iranlı cavit kalafat. iyi birine benziyor. bu fiyatlar ssk lı fiyatı. ssk yoksa daha fazlaymış.
Progestan mahvediyor insanı. Ben önceki hamileliğimde kullanmıştım. Günde 3 tane. Hapı içtikten 15 dk. sonra iptal oluyordum. Dilimi bile toparlayamıyrdum konuşamıyordum direk olduğum yerde uyuyordum. İnşallah bu seferkinde gerek kalmaz. Muayene ücreti iyiymiş pembe mavinin ama doğum yüksek norlma doğum içinmi bu fiyatı verdiler. Birde tahliller ne kadar tutuyo, ve ne kadarını ödüyorsun
normal dogumla sezeryan aynıymıs cnm. tahlıl 3 tane yaptırdım 120 lira tuttu onlarda. ama dıger buyuk tahlıllerımı zubeyde hanımda falan yaptırırım dıye dusunuyorum çünkü ssk ıle anlasması yok pembe mavının.
hap konusunda aynıyım bende bıde calısıyorum ıs yerınde oldugum yerde kalıyorum. bır ay kadar kullanalım dedı doktorum.
canım benim etiketi yaptım galiba cok tesekkür ederim :)
canım zübeyde de dr un olmadan tahlillerini yapmazlar.
canım benim etiketi yaptım galiba cok tesekkür ederim :)
rica ederim cnm çok güzel olmuş.