- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
ya hiçççç istanbullllllu yok muuuuu
ben varııııııııııııııııııııııııııııımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa kızlarr ne midem bulanıyor nede başım dönüyor.. maşallah bir şeyim yok ama sadece limon salata turşu acı istiyor canım paso onları yesem bıkmıyorum ... bak yazarken bile kendımden geçtim.... birşeyden tiksin me yok bende biraz sık acımkıyorum midem bulanmadıgı için kendimi anormal hissediyorum sizce kuruntumu yapıyorum....
Yaaa kızlarr ne midem bulanıyor nede başım dönüyor.. maşallah bir şeyim yok ama sadece limon salata turşu acı istiyor canım paso onları yesem bıkmıyorum ... bak yazarken bile kendımden geçtim.... birşeyden tiksin me yok bende biraz sık acımkıyorum midem bulanmadıgı için kendimi anormal hissediyorum sizce kuruntumu yapıyorum....
ya sen olmasann zaten,mercimeğin takvimi bile sendennn
sen nerde doğum planlıosun belli miii
deyancımmm aynen,tek fark adetden kesildim,karnım ağrıo ama az az.canım öle tuzlu-tatlı bişeyde istemıo
yani testler dışında hiç beliti yok, cmt bakcaz ama.tuhaf
acıbademde yapacaktım ama sigortam iptal oldu ssk varsa belki acıbademde olur olmazsa nisa bakalım daha çok var
acıbademde yapacaktım ama sigortam iptal oldu ssk varsa belki acıbademde olur olmazsa nisa bakalım daha çok var
ben henüz doktora gitmedim. Ama önceki gebeliğimde zübeyde hanım doktoru Özer Kutlu'nun muayehanesine gitmiştim. Çokta memnunum Özer Beyden ama bu seferkinde ona gitmek istememe rağmen doruk özel bursaya gitmeyi düşünüyorum. Zübeydede doğum yapmak istemediğim için Özer Beye gitmekten vazgeçtim yani vazgeçmek üzereyim. Ddoruk Hastanesinde Melike hanım varmış çok iyi diye duydum. Bide özel hastane daha rahat olur doğumda diye düşünüyorum.
Sen ne kadar veriyorsun muayene ücreti falan , doğum için ne istiyorular. 6+2 de bazen duyuluyor bazen duyulmayabilyiro diye biliyorum. Kişiden kişiye değişiyor. İçin ferah tut yeter
Bende Doruk Çekirgeye gitmeyi düşünüyorum. Peki tahliller falan nasıl ücretleri yani
kıslar günaydın hepinize bu topiği yeni gördüm cok bebegendim bende ekimde dogum yapacak anneyim benide listeye yazabilirmisiniz sat tarihim 3 ocak yasım 25 tahmini dogum 10 ekim bebeğimin kalp atısılarını duydum
[kıslar bende hic bir belirti yok görseniz hamileleikten önce neysem simddide öyleyim ben 6+3 günlük hamileyim hic belirti yasamıyorum buda beni korkutuyor
vARRRRRRRRRRR :))))
canom nisa dan kaçın. tavsiye etmem. arkadasım orda dogum yaptı, iyi biliyorum yani.