2011 Ekim Anneleri

Yaaa kızlarr ne midem bulanıyor nede başım dönüyor.. maşallah bir şeyim yok ama sadece limon salata turşu acı istiyor canım paso onları yesem bıkmıyorum ... bak yazarken bile kendımden geçtim.... birşeyden tiksin me yok bende biraz sık acımkıyorum midem bulanmadıgı için kendimi anormal hissediyorum sizce kuruntumu yapıyorum....

deyancımmm aynen,tek fark adetden kesildim,karnım ağrıo ama az az.canım öle tuzlu-tatlı bişeyde istemıo
yani testler dışında hiç beliti yok, cmt bakcaz ama.tuhaf

benim mide bulantım başladı sabahları kalkınca sanki midem sallanıyor susamlı çıbık kraker yiyorum kendimi farklı hissediyorum birde yorgunluk var ki sormayın kocamın yanında yatamıyorumm akşam yataga yatıyorum sabah salonda uyanıyorum benim gibi olan varmı:KK1:

Yaaa kızlarr ne midem bulanıyor nede başım dönüyor.. maşallah bir şeyim yok ama sadece limon salata turşu acı istiyor canım paso onları yesem bıkmıyorum ... bak yazarken bile kendımden geçtim.... birşeyden tiksin me yok bende biraz sık acımkıyorum midem bulanmadıgı için kendimi anormal hissediyorum sizce kuruntumu yapıyorum....

Bence haline şükret... şuanda çok açım ve hiçbirşey yiyemiyorum. sadece sert meyve ( ayva, elma, havuç v.b) yiyebiliyorum.

[kıslar bende hic bir belirti yok görseniz hamileleikten önce neysem simddide öyleyim ben 6+3 günlük hamileyim hic belirti yasamıyorum buda beni korkutuyor

deyancımmm aynen,tek fark adetden kesildim,karnım ağrıo ama az az.canım öle tuzlu-tatlı bişeyde istemıo
yani testler dışında hiç beliti yok, cmt bakcaz ama.tuhaf

aslına bakarsan şanslıyız rahat bir dönem geçireceğiz ama rahatlık dürtüyor bizi ama ne bilim işte pek kıymatli olunca insan korkuyor mercimeğime birşey mi olacak diye her sabah kesemin resmine bakarak uyanıyorum :)(biraz görgüsüzce oluıyor ama napim çok emek verdik:)) anca öle inanıyorum millet mercimeğin annesi diye bahsediyor .... şu kalp atışlarınıda duysaydık inş.... daha farklı olacaktı...
bu arada kızlar antalya yok mu yaaaa aranızda.....

kıslar su sizde olan etiketleri nasıl yaptınız bebişiniz günlerini gösteren bende yapmak istiyorum

ben henüz doktora gitmedim. Ama önceki gebeliğimde zübeyde hanım doktoru Özer Kutlu'nun muayehanesine gitmiştim. Çokta memnunum Özer Beyden ama bu seferkinde ona gitmek istememe rağmen doruk özel bursaya gitmeyi düşünüyorum. Zübeydede doğum yapmak istemediğim için Özer Beye gitmekten vazgeçtim yani vazgeçmek üzereyim. Ddoruk Hastanesinde Melike hanım varmış çok iyi diye duydum. Bide özel hastane daha rahat olur doğumda diye düşünüyorum.
Sen ne kadar veriyorsun muayene ücreti falan , doğum için ne istiyorular. 6+2 de bazen duyuluyor bazen duyulmayabilyiro diye biliyorum. Kişiden kişiye değişiyor. İçin ferah tut yeter

120 lıra cnm muayne ucretı. dogum ıcınde 2500 lira dediler hastane cıkıs fıyatı. şimdilik devam edicem gibi gozukuyo kısmetse kalp atısınıda bı duyup rahatlasam çok iyi olcak. benım kese 4+3 te gorundu ınsallah kalp atısınıda duyarız hayırlısıyla.
bende de hıc bulantı yok sadece progesteron kullanıyorm onun yan etkısı bas donmesı yasıyorum o kadar. inşallah normaldir.

Bende Doruk Çekirgeye gitmeyi düşünüyorum. Peki tahliller falan nasıl ücretleri yani

sanırım çekirge doruk un biraz daha fazla.ssk indiriminden yararlanıyorum ben.doğumda tahlillerde çekirgede daha fazla.

kıslar günaydın hepinize bu topiği yeni gördüm cok bebegendim bende ekimde dogum yapacak anneyim benide listeye yazabilirmisiniz sat tarihim 3 ocak yasım 25 tahmini dogum 10 ekim bebeğimin kalp atısılarını duydum

hoşgeldiiiiinnnnnnnnn

[kıslar bende hic bir belirti yok görseniz hamileleikten önce neysem simddide öyleyim ben 6+3 günlük hamileyim hic belirti yasamıyorum buda beni korkutuyor

size rahat batıyor heralde.şikayetiniz olsa o zaman görürdüm ben sizi.ben de de hiç belirti yok.herkesin aynı olacak deil ya.oğlumdada yoktu çok şükür.o zaman bir arkadaşım benden 1 ay öndeydi ve 7.aya kadar kan kustu resmen geberdi kızcağız.ölemi olsun istiyosunuz.gezin tozun tadını çıkarın işte.sonra benim gibi çok ararsınız o günleri.ben oğlanla kaldım evde.hamileyken hergün sokaktaydım.doğumdan önceki gün bile gece yarısına kadar gezmiştim.

dogru söylüyosun canım ama ilk bebiş oldugu iç,in pek bişe bilemiyor bu konuda acemi oluyor

X