- 19 Aralık 2008
- 3.583
- 85
cumadan beri midem bulanıyor yaa. Ama dün 2 saat dışında hiç bulanmamıştı bu gün başladı yine
canım bulantılı hamılleık zor olyo... ava deger yınede... benıv sadece gece yatarken hafıf bulantım oluyo:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cumadan beri midem bulanıyor yaa. Ama dün 2 saat dışında hiç bulanmamıştı bu gün başladı yine
Herkese günaydın
Kızlar Bursada oturanlar hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Kızlar merhaba ne güzel bir topik yaa ben hala inanamıyorum :)))
Ben tüp bebekle hamile kaldım ama daha çok başındayım herşeyin haftaya cuma kese ve kalp atışı için randevumuzu aldım ama çok endişeliyim bugün 4+6 haftalığız bizide aranıza alır mısınız ?
Ben tüp bebekle hamile kaldım ama daha çok başındayım herşeyin haftaya cuma kese ve kalp atışı için randevumuzu aldım ama çok endişeliyim bugün 4+6 haftalığız bizide aranıza alır mısınız ?
Herkese günaydın
Kızlar Bursada oturanlar hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Bende pembe maviye nevin özsaraçgunaydın cnm ben bursada pembe mavıde lale hanıma gıdıyorum. memnunum şimdilik çok şükür. sen kime gidiyorsun.
birde kızlar salı gunu 6+02 olucam kalp atısı gorulurmu sızce doktorum haftaya gel dedı cunku.
çok sevindim senin adına.hayırlı olsun.sağlıkla kucamıza almak nasip olsun
ilkinde benim çok şişdi patlıcak gibiydi.ama şimdi hiç şişmedi.test alıp baktınmı
Bende pembe maviye nevin özsaraç
dogumu ordayapmayı dusunuyormusun canım? ben fıyat konusunda gorustum aklıma yattı ama daha once orda godum yapanlarla gorusmedım memnunlarmı bılmıyorum.
canım bulantılı hamılleık zor olyo... ava deger yınede... benıv sadece gece yatarken hafıf bulantım oluyo:)
dogumu ordayapmayı dusunuyormusun canım? ben fıyat konusunda gorustum aklıma yattı ama daha once orda godum yapanlarla gorusmedım memnunlarmı bılmıyorum.
Bir arkadaşım orda yaptı gayet memnun.
Ben orda yapmak istiyorum karar verdik. Çünkü Dr nevin hanım Bursadaki en iyi Dr biri benim için. Ona güveniyorum. Çok bilgili, ne yaptığını bilen, soğukkanlı ve paragöz değil.
Birde tüp bebek olduğu için başka Dr gidip risk almak istemiyorum. zaten oldukça fazla risk var.
Bir arkadaşım orda yaptı gayet memnun.
Ben orda yapmak istiyorum karar verdik. Çünkü Dr nevin hanım Bursadaki en iyi Dr biri benim için. Ona güveniyorum. Çok bilgili, ne yaptığını bilen, soğukkanlı ve paragöz değil.
Birde tüp bebek olduğu için başka Dr gidip risk almak istemiyorum. zaten oldukça fazla risk var.
anladım cnm hayırlısı olsun. kalp atısı ıcın ne zaman cagırdı seni peki. benı haftaya cagırdı. gebelık zamanımızda aynı senınle 1 gun var aramızda sanada sorayım dedim.
gunaydın cnm ben bursada pembe mavıde lale hanıma gıdıyorum. memnunum şimdilik çok şükür. sen kime gidiyorsun.
birde kızlar salı gunu 6+02 olucam kalp atısı gorulurmu sızce doktorum haftaya gel dedı cunku.
aramıza hoşgeldinnnn
kalp atışını göremeyebilirsin ama keseyi görme ihtimalin var canım ben 4+4 ken gittim kese görülmedi cuma bende gidicemm keseyi görmek için
girdin bileeeeeeee hoşgeldin tüplü bebeğinle hayırlı uğurlu olsun inşşşşşşşşş
bende tüp bebekle hamile kaldımcanım :) ne güzel 3 kişi olduk tüp bebek inş. sağlıkla gelirler tek embriyomu transfer edildi sana? bana tek
yıldırım doruk tıp merkezinde şeyma hanıma canım.ilk doğumumda da o takip etmişti ve memnunum.
İZMİR liler.......... nerdesiniz............. :92: