yaa ben tursu istiyorum ama basım dönüyoo dışarı nasıl çıkıcamhamilelikte yanlız olmak çok zorrr
birde bebek olduğunda düşünnn....ben şu an her istediğimde çıkamıyorum oğlumla.bir de yeni bebek olacak eyvahlar olaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa ben tursu istiyorum ama basım dönüyoo dışarı nasıl çıkıcamhamilelikte yanlız olmak çok zorrr
ayy canım allah kolaylık versin vallabirde bebek olduğunda düşünnn....ben şu an her istediğimde çıkamıyorum oğlumla.bir de yeni bebek olacak eyvahlar olaaa
Tek çıkmamaya çalış özellikle merdivenlerden inerken dikkat et
Merhaba Hanımlar, başka bir topicten geldim ama orayı asla ama asla terk etmeyecegim. tam tüp bebek yapacaktık ki... hamileymişim.
Allahım hayırlısı ile durmasını kısmet ederse tahmini dogum tarihimiz 13 Ekim...Yarın tanışacagız...
merhaba merve, bende istanbuldayımm...benimde sat 16 ocak:)
ben mi canım?? ben bursa dayım.sen?
salı günü gittim.net gözükmedi.kanda baktı.cumaya çağırdı.ozaman kesin gözükür.senin peki?
sen hangi doktora gidiyosun peki
kızlar bu yaz tatile gidebilcek miyiz? temmuz 6. ayımıza falan denk geliyo sanıırm. ankarada patlarım ben ya. sıcakta kavruluruz. napcaz?
ben çanakkaleye gitmeyi düşünüyorum 3 saat uzaklıkta acaba denize girebilecekmiyiz yaw
canom bilgiler için çok teşekkürler
peki arada canımız bişey isteerse,aburcubur tarzı napcazz
işte onu merak ediyorum bende araştırıyorum az yemek gerekiyor heraldee ben 1 paket jelibon yedim umarım bişi olmaz