2011 Ekim Anneleri

yaptım ama anlamadım göbek deliğimde durdu ölece yüzük benmi
yanlış yapıorum

bunu cok küçükkken sağ elimden yamıştı bi teyze.. ben da lisedemiydim neydim... anaa ilk başta hiç kımıldamı yüzük.. kadın da şaşırdı, tekrar yaptı, gec olacak ugrastırcak snei ama erkek dedi.. bakalım 4. ayı bekliyoz oğru mu bilmiş teyzecik.. demek göbektende mi yapııyomuş.. benim elim titiriyo da akşam eşime yaptırayım bakalım :)))

doktora gitcem bi anda bastı resmen her yerim dolu çok kötü acaba diorum kız mı olacak çirkinleştik yaa
Bende öyle bilirim kız annenin güzelliğini alırmış ama ben erkek istediğim için aklıma böyle şeyler getirmek istemiyorum

deyancım.. tabii bu da bi ihtimal ama hepimizin aklına geliyor bu kalp atışlarını duyana kadar.. HCG boş gebelikte de yükseliyor bi süre sonradan düşüyor ama hangi hafta düşer hcg onu bilmiyorumç... ama dediğim gibi hiç aklına kötü bisey getirme.. sıraysıyla hepisni duyucaz, görücez pipisinide kukusunu da ... takılma bunlara. evham yapıp üzme bebegimni.. doğurana kadar hep risk var biliyorsun.. her sey tamam ALLAH vermesin kalbi duruyor 4-5 . aylarda da .. Takdir YARADAN ın.. hiç düşünme bunları emi..dikkat et kendine yeter

Bende öyle bilirim kız annenin güzelliğini alırmış ama ben erkek istediğim için aklıma böyle şeyler getirmek istemiyorum

bende şu yüzük falından dolayı erkek gibi hissediyroum ama biz isteyince öyle olmuyo ki duygucum... ikiside ayrı tatlı be, hele benim ilk bebek ya hiiiiççç farketmez.. zaten de güzelleşiyom gibi erkek sanki.. ama esnemekten agzım büyüyo sahiden.. anngelina colii olicciimm 9 aya gadan

Akşama evde yemek yok öğlende kurduğum sofra hala mutfakda duruyo ve ben hiç bişey yapmak istemiyorummmm Çalışanlara Allah kolaylık versin evde yan gelip yattığımız yerden şikayet ediyoruz onlar napıyolar şimdi iş yerinde

ben çoook aradayım ne istediğim konusunda ama eşimden dolayı belkide erkek düşünüorum genelde ama herkes kız olcak dio bilmiorum bakalım bende evlenmeden önce hep kızlara kayardı gönlüm ama şimdi hiçbi duygu yok çok garip bakalım günler geçmio bi geçse de cinsiyeti öğrensek hepimiz

((( hiç sormaaaaaa
Evde yemek yok...Eve ancak 20:00 gidiyorum.Yemek yap ye en erken 21:00 oluyor.Direkt uyuyorum.

Acilen sivilceleri yok edip kendimi güzelleştirmem lazım işin şakası tabi benimde ilk olucak içimden erkek olsun diye geçiyo ama kız olursada tutup geri sokamam onu Doğunca zaten kız olsun erkek olsun derdi olmaz Aslında ben kız çocukları çok severdim erkek çocuk gibi gelmezdi bana sanki büyük adamı ışınlayıp küçültmüşler gibi gelirdi sevemezdim bile ama 3 yaşında yiğenim var erkek içime sokasım geliyo onu severken

Öğrensekde ona göre başlasak alışverişe
((( hiç sormaaaaaa
Evde yemek yok...Eve ancak 20:00 gidiyorum.Yemek yap ye en erken 21:00 oluyor.Direkt uyuyorum.

Senin işin zor valla allah yardımcın olsun

slm bacılarım bişey sorcam bu hazır çorbalar zarar vermiyor değilmii şuanda hazır tarhana içiyorum yaw herbişiyden nem kapmayamı başladım ben

yaptım ama anlamadım göbek deliğimde durdu ölece yüzük benmi
yanlış yapıorum

canım göbeğinin üzerinden 10 cm kadar yukarıda tutacaksın

Kızlar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra bebişinie ilk ne aldınız??

benim oğluma ilk anneannesi don almıştı ilk don alınca donanırmış.hakikatende oğlumun bir oda dolusu kıyafeti eşyası oyuncağı var dahada 6.5 aylık.sizde ilk don alın aklınızda bulunsun.hadi bakalım biraz zaman geçsinde ciciler topiğide açarız.

slm bacılarım bişey sorcam bu hazır çorbalar zarar vermiyor değilmii şuanda hazır tarhana içiyorum yaw herbişiyden nem kapmayamı başladım ben

fazla takıntı yapma şekerim.elinden geldiği kadar vaktin varsa kendin yap hem tadı daha güzel olur.mevsimindeki yiyecekleri tüket.kafein ve nikotinden uzak dur.allaha emanet bişicik olmaz bacım

saol canım teş. ederim inş. hep olumlu düşünüyorum ama bazen olumsuzda aklıma geliyor. korku ve ümit arasında gidip geliyorum işte

Ben daha bişi almadım ama annem don almış bir pembe bir mavi :))))
Daha erken almayayım diyorum.Ama tabi hiç belli olmaz...aaa annelik akademisinden kitaplarınız geldi mi???

canım korkma hem o kadar pimpirkli olma.hiç bişi olmaz.ben ilk hamilelğimde yiyim kilo olsun dedim.neler dyedim 25 kg aldım.bebek doğdu 3230 doğdu:))
Kızlar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra bebişinie ilk ne aldınız??

eğer kızım olursa ablasının ufaklıkları giyer.erkek olursa alırız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…