yaptım ama anlamadımgöbek deliğimde durdu ölece yüzük benmi
yanlış yapıorum
Bende öyle bilirim kız annenin güzelliğini alırmış ama ben erkek istediğim için aklıma böyle şeyler getirmek istemiyorumdoktora gitcem bi anda bastı resmen her yerim dolu çok kötü acaba diorum kız mı olacak çirkinleştik yaa
ekim anne adayları şimdi bir soru geliyor......
kesenin boş olma durumu varmış kim bu konuda bilgi sahibi 10 gün sonra kalp atışı duymaya gidicez ama aklım karışık korkuyorum aslında bhcg lerim güzel katlıya katlıya arttı... şuan 5+4oldum.... umarım bir sorun çıkmaz bu kesenin boş olması çok sık görülen birsey mi acaba aklımdan cıkmıyr bir bilen var sa aydınlatsın bizi..............
Bende öyle bilirim kız annenin güzelliğini alırmış ama ben erkek istediğim için aklıma böyle şeyler getirmek istemiyorum
Bende öyle bilirim kız annenin güzelliğini alırmış ama ben erkek istediğim için aklıma böyle şeyler getirmek istemiyorum
Akşama evde yemek yok öğlende kurduğum sofra hala mutfakda duruyo ve ben hiç bişey yapmak istemiyorummmmÇalışanlara Allah kolaylık versin evde yan gelip yattığımız yerden şikayet ediyoruz onlar napıyolar şimdi iş yerinde
Acilen sivilceleri yok edip kendimi güzelleştirmem lazımbende şu yüzük falından dolayı erkek gibi hissediyroum ama biz isteyince öyle olmuyo ki duygucum... ikiside ayrı tatlı be, hele benim ilk bebek ya hiiiiççç farketmez.. zaten de güzelleşiyom gibi erkek sanki.. ama esnemekten agzım büyüyo sahiden.. anngelina colii olicciimm 9 aya gadan
Öğrensekde ona göre başlasak alışverişeben çoook aradayım ne istediğim konusunda ama eşimden dolayı belkide erkek düşünüorum genelde ama herkes kız olcak dio bilmiorum bakalımbende evlenmeden önce hep kızlara kayardı gönlüm ama şimdi hiçbi duygu yok çok garip bakalım günler geçmio bi geçse de cinsiyeti öğrensek hepimiz
((( hiç sormaaaaaa
Evde yemek yok...Eve ancak 20:00 gidiyorum.Yemek yap ye en erken 21:00 oluyor.Direkt uyuyorum.
Kızlar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra bebişinie ilk ne aldınız??
yaptım ama anlamadımgöbek deliğimde durdu ölece yüzük benmi
yanlış yapıorum
slm bacılarım bişey sorcam bu hazır çorbalar zarar vermiyor değilmii şuanda hazır tarhana içiyorum yaw herbişiyden nem kapmayamı başladım ben
tabi canım anlıyorum seni.
fakat sende canını sıkma üzme kendini artık.
bak allahım bağışladı sana yavruşunu.
bende bu kızımdan önce kimyasal gebelik yaşamıştım.çok zor bilirim.
4 yıl beklemiştim.
eskileri düşünme artık.
sadece bebeğinin sağlıklı olduğunu ve sağsağlim kucağına alacağın günleri düşün.
hoşbulduk.canım ben soku sizden önce atlattım.
kendimi motive etmeye çalışıyorum şimdi.
elden gelen bişiy yok artık.
öyle böyle doğucaklar.
beta hcg gebelikte salgılanan bir hormon.
düzenli artışı gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyor.
fazla takıntı yapma şekerim.elinden geldiği kadar vaktin varsa kendin yap hem tadı daha güzel olur.mevsimindeki yiyecekleri tüket.kafein ve nikotinden uzak dur.allaha emanet bişicik olmaz bacım
canım korkma hem o kadar pimpirkli olma.hiç bişi olmaz.ben ilk hamilelğimde yiyim kilo olsun dedim.neler dyedimslm bacılarım bişey sorcam bu hazır çorbalar zarar vermiyor değilmii şuanda hazır tarhana içiyorum yaw herbişiyden nem kapmayamı başladım ben
Ben daha bişi almadım ama annem don almış bir pembe bir mavi :))))
Daha erken almayayım diyorum.Ama tabi hiç belli olmaz...aaa annelik akademisinden kitaplarınız geldi mi???