ben en son 8. haftada gittim 4 hafta sonra çağırdıYaaa ben de aşırı özledim bebemi gidip göresim var ama doktor 2 hafta sonraya çağırmıştı kaldı 1 haftamızsiz kaçta bir gidiyorsunuz kontrole?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben en son 8. haftada gittim 4 hafta sonra çağırdıYaaa ben de aşırı özledim bebemi gidip göresim var ama doktor 2 hafta sonraya çağırmıştı kaldı 1 haftamızsiz kaçta bir gidiyorsunuz kontrole?
YSP . Yanıyorum söndürelimmi partisi hshsjdjdjdnd@cilekcanavari gel kanki partine isim bulcaz ahaja hünkarın beğendiği partisi nasıl![]()
oyyyy Maşallah. Doktor tahminde bulundu muBizimkisi uykucu çıktıasla uyanmadı babasına naz yaptı heralde
11+5 çıktı usg de 5cm olmuş
normalde sata göre 11+1 bugün herşey normal dedi ama esneyerek kolları kafaya doğru almış yatıyor şapşik benim gibi uykucu olacak heralde
Ahajajajs süper kız bu ajaja tam çileklikYSP . Yanıyorum söndürelimmi partisi hshsjdjdjdnd
hayır bulunmadı canım sanırım haftaya daha net görüroyyyy Maşallah. Doktor tahminde bulundu mu
bu parti tutarYSP . Yanıyorum söndürelimmi partisi hshsjdjdjdnd
Senin zaten haftayamıydı bebsm perinotolojiihayır bulunmadı canım sanırım haftaya daha net görür
Hemen üye olurum ahdldndlndkf bizde az anasının gözü değiliz haniğbu parti tutar![]()
2 mayısta canım, salı günü tekrar kendi doktoruma gideceğimSenin zaten haftayamıydı bebsm perinotolojii
artık temizlik günü yapılıyormuş ona katıl sen deAy belim ağrıyor yaa uykum da geldi biri benim eve gelebilir mi ya ajaja iş yapalım nolur![]()
Ateş ölçeri kulak içi veya koltuk altı öneriyolar kuzu. Bunlar doğru ölçmüyormuşKızlar yorumlarına bakarak az önce bunları aldım bu markayı bilen var mı?
Benim doktorum 10 gün sonra gel dedi bu adam beni haketmiyor ahajsj2 mayısta canım, salı günü tekrar kendi doktoruma gideceğim
Aa tamam yanlıs hatırladm bebsmm2 mayısta canım, salı günü tekrar kendi doktoruma gideceğim
Zaten neyi doğru yaptım ki aşko ben iptal ettimAteş ölçeri kulak içi veya koltuk altı öneriyolar kuzu. Bunlar doğru ölçmüyormuş
kız bende haftalık gidiyordum ama doktorun kongresi olduğu için erken gidicemBenim doktorum 10 gün sonra gel dedi bu adam beni haketmiyor ahajsj
Omron Gentle Temp 520, Kulaktan 1 SnAteş ölçeri kulak içi veya koltuk altı öneriyolar kuzu. Bunlar doğru ölçmüyormuş
Haklısın önlem amaçlı belkide çok sağol canım kendimi iyi hissettim şuanönlem amaçlı erken haftada görmek istemiştir bakalım dış gebelik olmasın diye demiştir bence içini ferah tut artış oranın gayet güzel. Yine de git gerekirse 1hafta sonra tekrar giderin ne olacak
Of keske hepimiz aynı yerde otursak hsjdjdjf temizlik günü yapardıkartık temizlik günü yapılıyormuş ona katıl sen de![]()