kızlar uzun zaman oldu yazmayalı,
forumda da pek bir şey yazılmamış.
dün akşam sınav sonuçları açıklandı ve ilk dönemi geçmişim,
gerçi final notlarım daha düşük olmuş ama neticede geçtim
iki haftadır daha iyi gibiyim, bulantılarım ve koku hassasiyetim daha azaldı
3 lü testimi yaptırdım haftaya sonucunu alacağım ve kısmetse nisanın ilk
haftası randevu alıp ileri düzey ultrasona gireceğim,
daha cinsiyetini öğrenmedim artık nisanda kısmetse,
cemre allaha şükür iyi ancak üstünü çıkartmak konusunda çok muzdaribiz
bir kıyafeti sabah akşam yatsı 2-3 gün giyse bana mısın demiyor,
altını değiştirirken problem yaşıyoruz akşamları ağlayarak uyuyor diyebilirim
bu konularda çok huysuz, sizinkilerde de böyle bir problem var mı bilmiyorum,
çorap, elbise, etek hastası, çıkarmak bir türlü istemiyor
haftaya tekrardan okul başlıyor ve şu an işlerim yoğun, malum vergi haftasına girdik
arada sırada siteyi yoklarım artık
kızlar sizde kendinizden, çocuklardan haber verin
merhaba kızlar bayadır yazamadım hatırlarsanız hamileydim kızım doğdu çok şükür... arada girip bakıyorum yazdıklarınıza ama fazla vaktim olmuyo çocuklarla
hayırlısı olsun güle güle büyüt inşallah.
maşşallahh maralımmm sana valla neleri idare edıonnn..
elifin gözünden uyku aksada uykum var dmeıo, zor yatıo..
iştah eh diyelim bunada sükğr süt yoğurt içmio yemıo..yavas yavas azaz denıom
okul merakı var defter kalem vs..
bi masallara meraklı bu ara kırmızıbaşlıklı kıza sardık.habire anlattırıo..yemek yedirirken işe yarıo tabi:)
seneye haftada 2gun felan oyungrubu vs istıom ama kısmet
üstüne giyer cıkarır sınırsızca hc sıkıntı yok,hele altına kacırdıysa buyuk zevkle cıkarırır altını:)
sayı saydıramıom ama ya..sıra ile ,bide renkleri öğretem dıomda sankı tınlamıo,zamanı dğeil heralde..
gecen hfta babası ile motora bınıp,yenıköye parka gtmısler ,gezmısler vs.ilk baba-kız gezmesini yaptılar :))
kızlar uzun zaman oldu yazmayalı,
forumda da pek bir şey yazılmamış.
dün akşam sınav sonuçları açıklandı ve ilk dönemi geçmişim,
gerçi final notlarım daha düşük olmuş ama neticede geçtim
iki haftadır daha iyi gibiyim, bulantılarım ve koku hassasiyetim daha azaldı
3 lü testimi yaptırdım haftaya sonucunu alacağım ve kısmetse nisanın ilk
haftası randevu alıp ileri düzey ultrasona gireceğim,
daha cinsiyetini öğrenmedim artık nisanda kısmetse,
cemre allaha şükür iyi ancak üstünü çıkartmak konusunda çok muzdaribiz
bir kıyafeti sabah akşam yatsı 2-3 gün giyse bana mısın demiyor,
altını değiştirirken problem yaşıyoruz akşamları ağlayarak uyuyor diyebilirim
bu konularda çok huysuz, sizinkilerde de böyle bir problem var mı bilmiyorum,
çorap, elbise, etek hastası, çıkarmak bir türlü istemiyor
haftaya tekrardan okul başlıyor ve şu an işlerim yoğun, malum vergi haftasına girdik
arada sırada siteyi yoklarım artık
kızlar sizde kendinizden, çocuklardan haber verin
Maşallah canım.. Umarım vaktinde y. lisansını bitirirsin. Bebiş için de çok seviniyorum senin adına..
Mert de üstünü değiştirmeyi sevmiyor, ellerini yıkamayı sevmiyor, hele ağzını hiç sevmiyor. "neden" sorularının ardı arkası kesilmiyor.
- Anne neden karanlık oldu?
- Çünkü akşam oldu, ay dede geldi.
- Aydede neden geldi?
- mm çünkü güneş dede gidince aydede gelir.
- Güneşdede neden gitti?
aaayy yeterrr demek geliyor içimden..
Gündüz ne yaptığını akşam anlatıyor artık. Tabi bazen uydurmasyonlar da oluyor.. İşte böyle. Fakat bu iki yaş sendromu denen şeyi tam anlamıyla yaşıoruz. Galiba ben de biraz yumuşak davranıyorum, her şeye ağlıyor, her istediğini ağlayarak yaptırmak istiyor.. Kapıyı ben açıcaktım, ışığı ben yakıcaktım, elmayı ben yıkıycaktım, ağlamak için hep bir sebebi var yani..
Maşallah canım.. Umarım vaktinde y. lisansını bitirirsin. Bebiş için de çok seviniyorum senin adına..
Mert de üstünü değiştirmeyi sevmiyor, ellerini yıkamayı sevmiyor, hele ağzını hiç sevmiyor. "neden" sorularının ardı arkası kesilmiyor.
- Anne neden karanlık oldu?
- Çünkü akşam oldu, ay dede geldi.
- Aydede neden geldi?
- mm çünkü güneş dede gidince aydede gelir.
- Güneşdede neden gitti?
aaayy yeterrr demek geliyor içimden..
Gündüz ne yaptığını akşam anlatıyor artık. Tabi bazen uydurmasyonlar da oluyor.. İşte böyle. Fakat bu iki yaş sendromu denen şeyi tam anlamıyla yaşıoruz. Galiba ben de biraz yumuşak davranıyorum, her şeye ağlıyor, her istediğini ağlayarak yaptırmak istiyor.. Kapıyı ben açıcaktım, ışığı ben yakıcaktım, elmayı ben yıkıycaktım, ağlamak için hep bir sebebi var yani..
ay burakla ,kendimi gördüm bu anlattıklarında meleforciğim aynı şeyler yaşıyoruz,ama ben bazen çıldırıyorum . mesela dün akşam burak çığlık atıyor ben çığlık atıyorum hangimiz bakalım pes edecek dedim ama pes eden ben oldum malesef. hiç inatlaşmaya gelmiyor.
MERHABA KIZLAR
burası şenlenmiş ne güzel .
bizimki de pembe manyağı oldu . anne pemben bisiklet al bana . anne pemben metro ya binelim.( taksim-levent metrosundan bahsediyo). pemben uçağa binelim. bir de elbise ve etek takıntısı var . dışarıya gideceğimiz zaman değil de evde pijama üstüne tütü etek ve elbise giyiyor.çıplak ddolaşmaya , yatakta zıplayıp dizlerinin üstünde atlamaya bayılıyor.gece uyumadan önce kitap okumadan yatmıyor.bir kitabı 4-5 gün üstüste okuyoruz.şu anki favorisi rapunzel. bebekleri konuşturuyor.çok su içiyo . süt içiyo üstüne su içiyo. midesinden hareket ettikçe lıkır lıkır sesler geliyor.1 den 12-13 e kadar sayıyor. renkleri biliyor ama karıştırdığı oluyor. pepenini cubu cubu yıkanırım şarkısını, Alibabanın çiftliğini bir de daha dün annemizin i yarım yamalak söylüyor . aklıma gelenler bunlar .
bugün fındıkzade pazarına gittim . 5 tl den 3 tane thsirt aldım h&m in. 10 tl den 2 tane tayt pantolon. bir de ugg buldum 25 tl ye . çok mutluyum.
bu arada kız anaları şu an kaç giyiyor kuzular. benim ki 23 dar olmaya başladı 24 oldu. ben botu 25 aldım seneye giysin diye . ekim de başlasa giymeye olur heralde. akşam ayağına deneyim de valla çok güzel taklit yapmışlar.
MERHABA KIZLAR
burası şenlenmiş ne güzel .
bizimki de pembe manyağı oldu . anne pemben bisiklet al bana . anne pemben metro ya binelim.( taksim-levent metrosundan bahsediyo). pemben uçağa binelim. bir de elbise ve etek takıntısı var . dışarıya gideceğimiz zaman değil de evde pijama üstüne tütü etek ve elbise giyiyor.çıplak ddolaşmaya , yatakta zıplayıp dizlerinin üstünde atlamaya bayılıyor.gece uyumadan önce kitap okumadan yatmıyor.bir kitabı 4-5 gün üstüste okuyoruz.şu anki favorisi rapunzel. bebekleri konuşturuyor.çok su içiyo . süt içiyo üstüne su içiyo. midesinden hareket ettikçe lıkır lıkır sesler geliyor.1 den 12-13 e kadar sayıyor. renkleri biliyor ama karıştırdığı oluyor. pepenini cubu cubu yıkanırım şarkısını, Alibabanın çiftliğini bir de daha dün annemizin i yarım yamalak söylüyor . aklıma gelenler bunlar .
bugün fındıkzade pazarına gittim . 5 tl den 3 tane thsirt aldım h&m in. 10 tl den 2 tane tayt pantolon. bir de ugg buldum 25 tl ye . çok mutluyum.
bu arada kız anaları şu an kaç giyiyor kuzular. benim ki 23 dar olmaya başladı 24 oldu. ben botu 25 aldım seneye giysin diye . ekim de başlasa giymeye olur heralde. akşam ayağına deneyim de valla çok güzel taklit yapmışlar.
Kizlar mrb ben 28gunde duzenli adet goren bayanim esimle geri cekme yontemi ile korunuyorduk.9 unda adet olmam gerekiyodu ama olmadim adet gunumden bi hafta once adet sancusu gibi agrim olmustu erken olacam sanmistim.suan 3 uncu gunu adetimin gecikmesinin adet gunume kadarara ara oluyordu kasikta sanci yanliz adet gunumden itibaren 3 gundur kasiklarimda asiri derrcede ara ara olan batmada eslik den adet sancisina benzer sancim var ayrica bacaklarim ve belim cok agriyo hareket ettigim zaman agrim yine oluyo beyaz akintim var adet oldum saniom bakiom yok olmamisim hamilemiyimdir
Kizlar mrb ben 28gunde duzenli adet goren bayanim esimle geri cekme yontemi ile korunuyorduk.9 unda adet olmam gerekiyodu ama olmadim adet gunumden bi hafta once adet sancusu gibi agrim olmustu erken olacam sanmistim.suan 3 uncu gunu adetimin gecikmesinin adet gunume kadarara ara oluyordu kasikta sanci yanliz adet gunumden itibaren 3 gundur kasiklarimda asiri derrcede ara ara olan batmada eslik den adet sancisina benzer sancim var ayrica bacaklarim ve belim cok agriyo hareket ettigim zaman agrim yine oluyo beyaz akintim var adet oldum saniom bakiom yok olmamisim hamilemiyimdir
onca şeyi boşa yazmışım profilini inceledim hamileymişşsin haydi gözünüz aydınn diyelm artıkk
Mrb cnm suan gebe degilm benim cocugum var bi tane o yazdiklarimdan sonra adet oldum olsaydi ikinci olacakti suan korunuyoz adegm gecikince gebemi kaldim die dusunmustum iki gun gecikme ile adet oldum cvbn icin tskler
))))))))))))))
Senn varmicocuk
Gunaydinlar cnmm İki yasinda oglum var cnm yakinda bitane daha yapmayi dusunuyom sen dusunmuyonmu kizz bi tane daha senn ki kac yasindavar tabisiiii çok şükürrrrr bir oğlummmmm sizinkli kaç yaşında
bu arada günaydınlarr bacılarrrrr
Gunaydinlar cnmm İki yasinda oglum var cnm yakinda bitane daha yapmayi dusunuyom sen dusunmuyonmu kizz bi tane daha senn ki kac yasinda