2011 Ekim Anneleri

ohoo maral o zaman yemejk tarifi sitelerinide kapasınlar canı çeker diye herkesin :)
kızlar bloğuma erişemiyorumkii tarif yükleyeyim giriş yaptıntan sonra beyaz ekran geliyor donuyı :O

sana mesaj attımmm cnmmm

meloşş beğendinmii kızz jack pastamııııı gerçekten kızın verdiği resimdekindende güzlz olduuuuuu fıçının içindeki jack danıelssssssssss :))))))))))))) erkek arkadaşıda aradı teşekkür etti ne kadan ince insanlarmışşşşşşşş

ayy benmmde canım birr kabak tatlısı çektii bi kabakk tatlısı çektii şurdaki baklavacıya gittim yokk bari dedimm migrosaa gidimm kendisini alımda akşam yaparım ordada yoktu :SSSSS toğpuklularda vardı tin tinn gelene kadarda öğlen aram bittiii
koca gayrettepede kabak tatlısı yok
bol cvevizlii puffffff

napıyosunuzzz fıstıklarrrrr

sezon sonu indiriminden bıcırıklara alışverıs yapan bayanlar var mı içimizde

çocukların gelişimini yazmaktan sıkıldılar zaar nazar değmez vallahi benmmmm
korkmayınn:

gunaydın kısslarr,, şimdiden iyi hafta sonları olsun..hava gzl diye sevınsek mı yağmur yağsa diye beklesek mi bilemıorum ama bebelerle güzel bi haftasonu olur inşallah..

kıslar söle gevrek gevrek bı kurabıye tarıfı istıom..var mııı bilen

merhaba kızlar bayadır yazamadım hatırlarsanız hamileydim kızım doğdu çok şükür... arada girip bakıyorum yazdıklarınıza ama fazla vaktim olmuyo çocuklarla

merhaba kızlar bayadır yazamadım hatırlarsanız hamileydim kızım doğdu çok şükür... arada girip bakıyorum yazdıklarınıza ama fazla vaktim olmuyo çocuklarla

ne guzll haberler ya.Rabbım doğan ve doğacak olan tüm bebeklere saglık sıhhat nasip etsın aileleriyle inşallahhh...Sıdarta ıkı cocuklu olmanın suankı en zor yanı ne:)) bı yazıver heleee:)

korkutmak gibi olmasın ama şuan herşeyi zor...yorgunluğu bir kenara bırakırsak oğlumda küçük olduğu için oda hep kucağımda sürekli ilgi bekliyo Allah tan kızım çok sakin ve sorunsuz bir bebek devamlı oğlumla ilgileniyorum. şimdilik annemin yanındayız o yüzden rahatlıkla bırakıp oğlumla dışarı çıkıyoruz ama yanlız kalınca napıcaz bilmiyorum iki çocukla çıkmak imkansız gibi.. hayırlısı inş biran önce büyürler

(( zaman su gibi akıp gecer sorunsuz inşallahh

kızlar uzun zaman oldu yazmayalı,
forumda da pek bir şey yazılmamış.

dün akşam sınav sonuçları açıklandı ve ilk dönemi geçmişim,
gerçi final notlarım daha düşük olmuş ama neticede geçtim

iki haftadır daha iyi gibiyim, bulantılarım ve koku hassasiyetim daha azaldı
3 lü testimi yaptırdım haftaya sonucunu alacağım ve kısmetse nisanın ilk
haftası randevu alıp ileri düzey ultrasona gireceğim,
daha cinsiyetini öğrenmedim artık nisanda kısmetse,

cemre allaha şükür iyi ancak üstünü çıkartmak konusunda çok muzdaribiz
bir kıyafeti sabah akşam yatsı 2-3 gün giyse bana mısın demiyor,
altını değiştirirken problem yaşıyoruz akşamları ağlayarak uyuyor diyebilirim
bu konularda çok huysuz, sizinkilerde de böyle bir problem var mı bilmiyorum,
çorap, elbise, etek hastası, çıkarmak bir türlü istemiyor

haftaya tekrardan okul başlıyor ve şu an işlerim yoğun, malum vergi haftasına girdik
arada sırada siteyi yoklarım artık

kızlar sizde kendinizden, çocuklardan haber verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…