• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

Avrupa yakasıysa ben varım ki:)

kızlarr forum istanbullda buluşakmıı ne dersiizzzzzzzzzzzzz :))))) bebeleri nasıl zapdetcezz amaaaaa
tarihi faceye yazarımm epilasyon günümde ayıptır sölemesi forum istanbulun ordaa :)

buradayım melocann napcaz gitcek yerimiz mi var? sen naposun fırında neler pişirion bakem :9::9:

Yemek yapmayı unuttum nerdeyse kız.. Oğlan bişey yaptırmıyor. Sürekli kucağımda olmak istiyor.. Onu kıracağıma yemek yapmamayı tercih ediyorum..

Arcemek.. Bin Muhteşem Güneş'i şimdi bitirdim, harikaydı.. Ağlamama engel olamadım bi türlü..

Ve Dağlar Yankılandı'ya başlıycam bir iki güne..Umarım o da bunun kadar güzeldir.

günaydınlaarrrr htubnlarr sevinn sevilinnnnnnnnnnnnnnnn bugün değil hergünnnnnnnn:21::21::21:

Hayirli geceler hanımlar ben uzun zamandır yazamıyorum ama takip ediyorum.malum 2cocuk fırsat olmuyor.şimdi ikiside uyurken selam vereyim dedim.

süğmeyye canm yorum yağpaamadım kurabişlerin çok güzel olmuşşşşşşşş ellerine sağlık çok yaratıcı

$26 06 2013 - 4.jpg $26 06 2013 - 3.jpg $26 06 2013 - 2.jpg $11 07 2013 - 2.jpg $11 07 2013 - 1.jpg $10 07 2013 - 2.jpg $DERE.jpg $3 06 2013 - 2.jpg $3 06 2013 - 1.jpg $26 05 2013 - 6.jpg $26 05 2013 - 5.jpg $26 05 2013 - 4.jpg $ggggggggggggggggggggggggggggggggggggg.jpg $gggggggggggggggggggggggggg.jpg $gggggggggggggggggggg.jpg $gggggggggggggg.jpg

eski tariflerimize bakalımda canlılık gelsin yahuu kızlar ölü toprıımı septiler nerdesizz maraall bişi sorcıığımm nerdsinn

merhabalar,
ancak masamı topladım derken yeni evraklarım geldi,
artık bugün yarın yaparım,

zefey, çok güzel görünüyorlar ama insanın canı çekebilir:1::1:
yapan olur yapamayan olur:1::1:

ne soracaksan sor canım,

Bunlar ne Zefey! Canım çekti kız olsa da yesek..

Sen çokça tasarım pasta kurabiye yapıyosun artık galiba? İyice ustalaşmışsın ellerine sağlık

Back