- 25 Ağustos 2011
- 1.411
- 91
aaa anacımm kimse inanmıyoreeeeeee güllerini yaparken çok bunaldım efe şeker hamurlarımı almış hepsini kamyonunun içinee sokmuş bi elimia ttımki yok baktım odasında işler karıştırıyoo attım çöpee eşşek yaa kaşla göz arasında neler neler yapıyo b,ilemezsinjii bu arada nişn pastasınada bayılmış kızzzz işte her işin acemişiği vardırya bende o acemiliğimi attım üstümden ıkınci bi bişan pastası daha bi harika olacak inşallah allahın izniyleeeee alt kısım farkettiyseniz daha buyuk olmalıydı yada orda klısım hafif daha küçük olabilirdi işte kalıbım yoktu gittimmm eminönünden kalıp aldımmmmşu çember pandispanya kalıplarından
pastamı merak eden ziyaretçiler hazel cookies ten faceye girerek bulabilirler ayrııcada çekiliş varr katılııınn bebeklerrrrrr sevgililer günü amaçlı yaptım ama her tema olabilir bu sefer çekilişin içine pastada kattım İstanbul içi olanlara pasta tercih edebileceklerr huh yaaaaaa yoruldum eminönündede işlerimi toparladım missimm şuan missssssssss
Gerçekten harika görünüyor.. Ellerine sağlık, hiç bi kursa falan gitmeden bu kadar geliştirdin bu işi.. Maşallah sana..