2011 Ekim Anneleri

aaa anacımm kimse inanmıyoreeeeeee güllerini yaparken çok bunaldım efe şeker hamurlarımı almış hepsini kamyonunun içinee sokmuş bi elimia ttımki yok baktım odasında işler karıştırıyoo attım çöpee eşşek yaa kaşla göz arasında neler neler yapıyo b,ilemezsinjii bu arada nişn pastasınada bayılmış kızzzz işte her işin acemişiği vardırya bende o acemiliğimi attım üstümden ıkınci bi bişan pastası daha bi harika olacak inşallah allahın izniyleeeee alt kısım farkettiyseniz daha buyuk olmalıydı yada orda klısım hafif daha küçük olabilirdi işte kalıbım yoktu gittimmm eminönünden kalıp aldımmmmşu çember pandispanya kalıplarından

pastamı merak eden ziyaretçiler hazel cookies ten faceye girerek bulabilirler ayrııcada çekiliş varr katılııınn bebeklerrrrrr sevgililer günü amaçlı yaptım ama her tema olabilir bu sefer çekilişin içine pastada kattım İstanbul içi olanlara pasta tercih edebileceklerr huh yaaaaaa yoruldum eminönündede işlerimi toparladım missimm şuan missssssssss:KK54::KK34::KK54::KK54:

Gerçekten harika görünüyor.. Ellerine sağlık, hiç bi kursa falan gitmeden bu kadar geliştirdin bu işi.. Maşallah sana..

hellokitty i yaptığım kadınıda tanımıyorum netten bulmuş benii oda birr beğendi bir beğendii watsaptann teşekkür üstüne tşküür ettii saolsun oda böyle beğenilince çok mutlu oluyorurummmm yaaa:nazar:

Gerçekten harika görünüyor.. Ellerine sağlık, hiç bi kursa falan gitmeden bu kadar geliştirdin bu işi.. Maşallah sana..

işte meloş izleye izleye netten araştıra araştıraa bu hala geldi zatende gıda teknikeriyimde normalde bu işlere daha yatkınım ne bilem hayırlısı yaptıkça mutlu oluyomm

günaydın kızlar, hayırlı sabahlar

maralcığım inşallah bundan sonrası için daha rahat bir hamişlil geçirirsin. Allah yardımcın olsun.

zeynep valla yaptığın tüm pastalar süper ,ellerine sağlık canım:KK56:

kızıma gelince,
ona kardeşinin resmini gösterdim, daha sonra da onun resimlerini (ultrason resimlerini)
çok üzerinde durmasamda kardeşinin olacağını hatırlatıyorum,
ileride ne yapar göreceğiz,
gece 1-2 den önce yatmıyor, sabah 10 larda kalkıyor, düzeni çok değişti, geçen cuma
akşamı beni delirtti, eşimde 2 gün yoktu çok zorlandım, şubatın 7-8 inde finallerimiz var,
iki güne sığdırmışyar, 3 dersimiz açıklandı ve allahtan yüksek not almışım,

selam kızlar,
allahtan fazla yazmamışsınız, ancak okudum ve yazmaya çalışıyorum.
geçen hafta raporluydum, bugün işe başladım.

ben ilk hamileliğimde 7. haftaya girerken bulantım başlamış ve 3,5 ay çekmiştim,
koku hassasiyetim zirvedeydi, bu hamileliğimde daha 5 haftalıkken başladı, fazla birşey
yiyemiyorum ve ilkinde 3 ayda 3 kilo vermiştim, bunda tartıya çıkıyorum ve 49,7 yi görüyorum
gerçi antalya dönüşü 50 görmüştüm anlayacağınız, pek vermemişim ve daha almamışım,
bulantılarım yine fazla ve koku hassasiyetim çok kötü, dün ilk defa biraz çıkardım ve inşallah
çıkartmam, hep midem boş olduğu için çıkaramıyordum ama dün yemekten sonra çıkarmış oldum,
diş fırçalamam yine olay, ağzıma bir şey alamıyorum, ağzımın içinde birşey tutamıyorum,
tatlı pek yiyemiyorum, portakalın hem kendi hem kokusu çok dokunuyor, sürekli halsizlik, uyku hali
söz konusu, artık yan taraflarım ve sırtım çok ağrıyor, parfüm falan hak götüre, nescafe, kahve, çay
bunları içemiyorum ve bugün kahve yaptıklarında duramadım, başka bir bölüme oturmaya gittim,
inşallah bu sefer 3 ayda kurtulurum, bu arada idrarımda kan çıktı ve sürekli su içerek bunu gidermeye
çalışıyorum, dr hn ürolojiye görün ve kanaman yoksa alttan muayene ol dedi, belki böbreklerinde bir
sorun olabilir dedi, hatta hamilelekte bazen böbrek genişlemesi olabileceğini de söyledi,
kan sonuçlarımın hepsi çıktı mı bilemiyorum ona göre dr ile görüşeceğim,

bende cevap vereyim canım. Benim ikinci hamilelğim daha zor geçiyo valla. Birazcık fazla iş yapayım ayakta kalayım belim ortadan ikiye ayrılcak gibi ağrıyo. Kalçamın içindeki kemikler bile ağrıyo :KK43:

ayy kızlar gözüm korktu şu dönemide atlatırsınız inşallahhhh bulantısısz ağrısız :KK43: ayy yaşamış gibi oldum kızz marall aynı bnem ilşkide öyleydii :KK43:

günaydın kızlar, hayırlı sabahlar

maralcığım inşallah bundan sonrası için daha rahat bir hamişlil geçirirsin. Allah yardımcın olsun.

zeynep valla yaptığın tüm pastalar süper ,ellerine sağlık canım:KK56:

günyydınlaeee saoll bebeeeeeekkk :KK66:

kıslarrrrrr kıssslarrrr
ay böle hamılelikler felannn şimdi bi tuhaf oldum.bn amral gibi öğürüp kusmakdan 6 ay bısye yıyemedımdı..çok kötü günelrdi migren,kusma .uyku hali hastanelık oldm kaçkez..üstünede sunı sancı ve sezaryan..şuan elifimle oldugum huzurlu dünyamm ikinciye engel gibi geldi bian geçmişi okuyunca:KK43:

neyse Rabbım herseyın en guzeli en hayırlı vakıtde versın ınşallah...

selam kızlar, nasılsınız iyi misiniz ? herşey yolundadır inşallah .
en iyi arkadaşlarımdan biri 2.ye hamile mayıs sonu haziran başı doğum yapacak Allah'ın izniyle . ilki kız mayıs 2011 doğumlu aralarında tam 3 yaş olacak . daha 20 haftalık falan ama karnı baya çıkmış . herhalde 2.hamileliklerde öyle olacak ilkinde karnımız genişledi ya şimdi rahat tabi çabuk çıkacak göbişler. ben de onun doğurmasını bekliyorum açıkçası bilgi vermesi açısından .
ssvd ye gelince benim ilkinde mümkün değildi zaten 2.de de olabileceğini sanmıyorum . sezeryanım iyiydi benim fazla ağrım olmadı . inşallah 2. de de olmaz .
Zefey sen aştın hakkaten çok güzel olmuş pastaların . bayıldımmm.

selam kızlar, nasılsınız iyi misiniz ? herşey yolundadır inşallah .
en iyi arkadaşlarımdan biri 2.ye hamile mayıs sonu haziran başı doğum yapacak Allah'ın izniyle . ilki kız mayıs 2011 doğumlu aralarında tam 3 yaş olacak . daha 20 haftalık falan ama karnı baya çıkmış . herhalde 2.hamileliklerde öyle olacak ilkinde karnımız genişledi ya şimdi rahat tabi çabuk çıkacak göbişler. ben de onun doğurmasını bekliyorum açıkçası bilgi vermesi açısından .
ssvd ye gelince benim ilkinde mümkün değildi zaten 2.de de olabileceğini sanmıyorum . sezeryanım iyiydi benim fazla ağrım olmadı . inşallah 2. de de olmaz .
Zefey sen aştın hakkaten çok güzel olmuş pastaların . bayıldımmm.

aydebaa kızz bizimde burda ıkı hamile haberi aldım bizim gibi 2011 in kasımında doğpurmuştu yani aramızda bi ay var o kız hamilee 4 aylıkk
diğeride biir yaşında kızı olan bi arkadaş hamilee ayy ne cesaret cesaretinizee hayranım dedimm pess doğrusuu dedim ama yaşlarıda var iikisinindee bi yyuerde iyi yaptılarrrrr
evet ıkıncıde yayılmaktan çok koruyorum ama bakalımm 2015 bize ne getirecek kızzzzzzzzzz:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

aaa pes etmee aydebaa yapın müsait sennfde benmdee normal olurrsa bak ertesi gün ayağa kalkıyolar at gibi valla bnm üstümden tır geçnmşti sankiiiiiiii yaa ay hatırlamak istemiyomm :KK43:

saol canım beğenmenee çok sevindimm bu yola baş koydum pastacılık benden sorulur artık:KK56::KK56::KK56: :) cumada yapıcam bi tane team fortress 3 pasta sı bakalım bi oyunmuş bu ama nette pek örnek yok bi tane gri buldum onu yapaciymmm cuma akşam yayınlarım allahın izniyle

valla gönlümden üç çocuk geçiyo ne yalan söylimm ama işte devir eskisi gibi değilki sokağa salıp akşam ezanı gel diyemiyosunkii sokağa zor çıkarıyosun yani enerjisibni atamıyo hırçınlaşıyolar hadi onuda geçtim maddi olarak bişey veremedikten sonra onu en güğzel okulda okutamadıktan sonra neye yarar çalışıyoruz daha zorlanıyoruz en basiyt doğa kolejine gittik seneye yazdırırız diyee anaa1,600 diyo oda kampanyalı fiyat normalde 2,000 ee bide bununs ervisi ek masrafları bilmiyom devir kötü devirrrrrr

valla gönlümden üç çocuk geçiyo ne yalan söylimm ama işte devir eskisi gibi değilki sokağa salıp akşam ezanı gel diyemiyosunkii sokağa zor çıkarıyosun yani enerjisibni atamıyo hırçınlaşıyolar hadi onuda geçtim maddi olarak bişey veremedikten sonra onu en güğzel okulda okutamadıktan sonra neye yarar çalışıyoruz daha zorlanıyoruz en basiyt doğa kolejine gittik seneye yazdırırız diyee anaa1,600 diyo oda kampanyalı fiyat normalde 2,000 ee bide bununs ervisi ek masrafları bilmiyom devir kötü devirrrrrr

Aynen Zeyno ben de üç çocuk istiyorum ama dediğin gibi çok zor.. İkinciyi bile yapmak için işten ayrılma ihtimalini göze almam gerekiyor, her şeye hazırlıklı olmak lazım. Prim gün sayımın ne zaman dolacağını hesapladım geçenlerde, daha 12,5 sene var gün sayımın dolmasına.. Ondan sonrasında da yaş için 13 sene daha beklemem gerekiyor. Püff.. Köyde yaşasaydım doğururdum üç tane, giderdi köyün ilkokuluna, kolej molej düşünmezdim. Parlayacak demir her yerde parlar ama mevcut koşullarımızda kolej mi olsun devlet okulumu demeye başladık bile.. Her şeyin hayırlısı...

Aynen Zeyno ben de üç çocuk istiyorum ama dediğin gibi çok zor.. İkinciyi bile yapmak için işten ayrılma ihtimalini göze almam gerekiyor, her şeye hazırlıklı olmak lazım. Prim gün sayımın ne zaman dolacağını hesapladım geçenlerde, daha 12,5 sene var gün sayımın dolmasına.. Ondan sonrasında da yaş için 13 sene daha beklemem gerekiyor. Püff.. Köyde yaşasaydım doğururdum üç tane, giderdi köyün ilkokuluna, kolej molej düşünmezdim. Parlayacak demir her yerde parlar ama mevcut koşullarımızda kolej mi olsun devlet okulumu demeye başladık bile.. Her şeyin hayırlısı...

13 senemii 13 sene süpermiş kızz benim de keşkee 13 senem kalsaydıı dshaaaaaa 31 senem var ahaha anooww:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: bana 58 yaş vuruyo:KK43:((

aynen dediğin gibi hayırlısı evden okula yollasan küçük yerde aklın kalmıyor valla ben küçük bi kasabada okudum okuluu ne servisi ne şeyii gidiyoduk geliyodukk şimdi öle değilki servisi bile bi dünyaa neysee yaa artıkk puff daha çok şey yazcaktımda üşendim şimdi işime bakamm :)

kızlarr günaydınn bugünde dilime dolanan şarkıyla sizlerleyim ahahah:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

Oynaşır mıyım bi' daha
Kadın mı kız mı tövbe bi' daha
Ben ettim sen etme affet
Bırakma beni bu karda kışta
Bitti Geçti gitti tövbe
Tövbe tövbe
Tövbe tövbe
Tövbe tövbe
Dolaşır mıyım bi' daha
O bar bu bar geceden sabaha
Hadi kapat beni evlere at
Dönersem eğer koy kapıya

Kalk gidelim
Ele oh dedirtme
Sevdiğini kurda kuşa yedirtme
Hadi gidelim kalk gidelim
Bize gidelim eve gidelim
Bi' daha bi' daha
Tövbe tövbe

Aa ben mi sert erkeğim
Kanatsız bir meleğim
Dersimi aldım geldim
Ver elini ayağını öpeyim
Tırnağın bile olamaz
Ben değil onlar yaramaz
Bu hain sensiz yapamaz
Kapıyı aç n'olur gireyim

Aklımı aldı başımdan
Oldum eşimden arkadaşımdan
Cehaletime gençliğime ver
Hadi geri sar al en başından

Bitti geçti Gitti
Tövbe tövbe
Tövbe tövbe

Dolaşır mıyım bi' daha
O bar bu bar geceden sabaha
Hadi kapat beni evlere at
Dönersem eğer koy kapıya

Kalk gidelim
Ele oh dedirtme
Sevdiğini kurda kuşa yedirtme
Hadi gidelim kalk gidelim
Bize gidelim eve gidelim
Bi' daha bi' daha
Tövbe tövbe

Bi'daha bi'daha
Tövbe Tövbeeee

selam kızlar,
bende aslında 3 çocuk isteyenlerdenim ama bu zamanda, bu şartlarda ve bu yaşta 3. olur mu pek zannetmiyorum,
belki de çok çocuklu ailede yaşadığım için böyle düşünmüştüm ama imkanlarım olsa ve biraz daha erken evlenmiş olsaydım
o zaman yapardım gibime geliyor.
inşallah sağ salim, sağlıklı bir şekilde, hayırlısıyla bebeğimi normal olarak doğurmak nasip olurda en az 2 tane yaptım derim:KK1::KK1:

kızlar ben hep 2. çocuğu düşünüyordum ya,
bu bulantılardan, koku hassasiyetinden sonra geçen gün bizimkilere şöyle dedim,
bunları tekrar yaşayacağımı bilseydim yaparmıydım emin değilim diye,
ancak şunu belirtmem lazım ki, her hamilelik farklıdır derler, hissettiklerin, yaşadıkların
farklı derler, ben bunun farkındalığına çok varamadım ancak biliyorum ki bir kaç hafta
sonra geçecek ve dişimi sıkmam lazım, her nekadar 5 dişten olduysamda :)) hamile
kaldığım için şanslıyım ve dilerim sağ salim 22 Ağustosta doğurmuş olurum

benim gibi sorun yaşayan arkadaşlarım biraz gözünüz korkmuş olabilir, eskileri hatırlamış
olabilirsiniz ama eğer 2. çocuğu düşünüyorsanız, dilerim sizin için doğru zamanda, istediğiniz
cinsiyette ve bir öncekinden daha az sorunlu veya hiç sorunsuz birer hamilelik geçirirsiniz.

kızlar ben hep 2. çocuğu düşünüyordum ya,
bu bulantılardan, koku hassasiyetinden sonra geçen gün bizimkilere şöyle dedim,
bunları tekrar yaşayacağımı bilseydim yaparmıydım emin değilim diye,
ancak şunu belirtmem lazım ki, her hamilelik farklıdır derler, hissettiklerin, yaşadıkların
farklı derler, ben bunun farkındalığına çok varamadım ancak biliyorum ki bir kaç hafta
sonra geçecek ve dişimi sıkmam lazım, her nekadar 5 dişten olduysamda :)) hamile
kaldığım için şanslıyım ve dilerim sağ salim 22 Ağustosta doğurmuş olurum

benim gibi sorun yaşayan arkadaşlarım biraz gözünüz korkmuş olabilir, eskileri hatırlamış
olabilirsiniz ama eğer 2. çocuğu düşünüyorsanız, dilerim sizin için doğru zamanda, istediğiniz
cinsiyette ve bir öncekinden daha az sorunlu veya hiç sorunsuz birer hamilelik geçirirsiniz.

bu güzel dileklerinle içimizii açtın bebekkkkkkkkkkk:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

selam kızlar,
bende aslında 3 çocuk isteyenlerdenim ama bu zamanda, bu şartlarda ve bu yaşta 3. olur mu pek zannetmiyorum,
belki de çok çocuklu ailede yaşadığım için böyle düşünmüştüm ama imkanlarım olsa ve biraz daha erken evlenmiş olsaydım
o zaman yapardım gibime geliyor.
inşallah sağ salim, sağlıklı bir şekilde, hayırlısıyla bebeğimi normal olarak doğurmak nasip olurda en az 2 tane yaptım derim:KK1::KK1:

aynen öyle maral,bende erken evlenmiş olsaydım kesin 2. bebeği yapardım diye düşünüyorum,ama şimdi gözüm kesmiyor açıkçası.Allah Burak'ıma sağlık sıhhat versin,güzel günlerini göstersin inşallah. ama kızlar sizler fazla yaşınız geçmeden ikincileri biran evvel doğurun derim. yaş ilerledikçe zor oluyor çünkü. bugün bir ahbabımızla konuşuyordum dedimki geç evlenmek gerçekten çok güzel herşeyi halledip her istediğini yaşayıp sonra evleniyorsun. tek kötü tarafı çocuk olayı istediğin kadar çocuk yapamıyorsun.

Allah hepimizin evlatlarını koruyup kollasın ,iyi ,güzel,mutlu günlerini göstersin inşallah.:nazar:

kızlar merhaba ,
ben tek çocuğum kardeş nedir bilmiyorum . ama kardeşim diyebileceğim çok iyi birkaç arkadaşım var .
daha eksikliğini hissetmedim Allah hissettirmesin . neyse ki eşimin 2 kız kardeşi var görümcelerim kardeşim gibiler .
yani anlayacağınız anneannem , teyzem , annem ve babam uzun ömürler versin onlara bu kadarız topu topu.tabi ki var amca çocuklarım sürüyle ama onlar başka şehirdeler çok nadir görüşüyoruz.
velhasıl Bade'ye kardeş isterim tabi Allah izin verirse . yaşım şu anda 33 , zaman daralıyor . Bade ile de arasında 4 yaş falan olsa güzel olur. maddiyatta çok önemli tabi . özel okullar almış başını gidiyor daha anaokulunda bu paralar verilirse sonrası ne olur bilmiyorum .

kızlar merhaba ,
ben tek çocuğum kardeş nedir bilmiyorum . ama kardeşim diyebileceğim çok iyi birkaç arkadaşım var .
daha eksikliğini hissetmedim Allah hissettirmesin . neyse ki eşimin 2 kız kardeşi var görümcelerim kardeşim gibiler .
yani anlayacağınız anneannem , teyzem , annem ve babam uzun ömürler versin onlara bu kadarız topu topu.tabi ki var amca çocuklarım sürüyle ama onlar başka şehirdeler çok nadir görüşüyoruz.
velhasıl Bade'ye kardeş isterim tabi Allah izin verirse . yaşım şu anda 33 , zaman daralıyor . Bade ile de arasında 4 yaş falan olsa güzel olur. maddiyatta çok önemli tabi . özel okullar almış başını gidiyor daha anaokulunda bu paralar verilirse sonrası ne olur bilmiyorum .

Mutlaka ne arkadaşlar var kardeşten öte.. Kardeşler arasında da geçinemeyen çok insan var.. Allah çocuklarımızı hayırlı evlat etsin, onları doğru insanlarla karşılaştırsın.. Biz üç kardeşiz.. Bir ablam ve benden 11 yaş küçük erkek kardeşim var. Ablamla hiç anlaşamazdık, hatta o evlendikten sonra bile kedi köpek gibi yerdik birbirimizi.. Anneciğimi kaybettikten sonra ise bir kenetlendik ki o zaman anladım kardeşin ne olduğunu. Erkek kardeşim bizim ona çok müdahele etmemizden hala şikayetçi ama o da hiç kıyamaz bize.

Son düzenleme:
kızlar özel okuldan bahsediyorsunuz ya ben pek taraftar değilim,
önemli olan iyi bir öğretmen, gerçi ben büyük olasılıkla tam gün olan
okullardan birine verebilirim, ataköy'deki ilkokullardan birine ya da
eğer vatanda çalışırsam buradaki iyi bir okula yazdırmak isterim,
ablam daha önce özel bir okulun muhasebesinde çalışıyordu, yiğenim
için o da özel okula vermeyi düşünüyordu, hatta yiğenim sürekli harfleri
öğrenip okumaya çalışıyordu, oradaki pedogog ablama, harfleri öğretmeyin,
eğer sorup durursa geçiştirin demişti, özel okul içinde önemli olan iyi bir
öğretmen demişti, devlet okuluna yönlendirmişti ve yiğenim şu an 5. sınıfa
gidiyor, dilerim çocuklarımız akıllı olurlar ve onlara vereceğimiz ek olanaklarla
başarılar kazanırlar,
kreş olayına gelince, bizim teşkilatın kreşi var ve 3 yaşından sonra alabiliyorlar,
ben eğer doğum yapar ve işe dönersem cemre 3,5 yaşında olacak ve kısmetse
4 yaşına gelince vermeyi düşünüyorum, ne kadar geç okul ortamıyla tanışırsa
o kadar iyi olacak, zaten 6 yaşında anaokuluna ve 7 yaşında ilkokuluna vermeyi
düşünüyorum,
hep planlıyorum hayatı ama bakalım ne kadarı gerçekleşecek

X