ahahahah eşinle aranda çok yaz varmı meloşşşş galiba yok olsaydı kocişinde derdiki yaşım geçiyo yapalım hemen bi tane daha
haarbi bende süt sağarken hiç yanaştırmıyodum yaa dokununca bana sanki bıçaklıyomuş gibiiiiiiiydi geçti o günler çok şükürr
bu arada yurt dışında duydunuzmu kızlar kadınlar memişleri sarkmasın diye doğumdan hemen sonra iğne yaptırıyolarmış sütüü kesilsişn sütü olmasın diye hormaonal bi iğnne varmışşşş
Hee yaş farkı var... Kendisi 3 ay küçük bendenO da 81'li.
Yok ben öyle iğne miğne yaptıramam, mankenmiyim sanki. Öyle de böyle de sarkacak bu göğüsler yaşlanınca. İlerde estetik yaptırır toplatırız.
Az önce trambolin videosu izledim, kadın ne güzel spor yapıyor yaa. Ofisten arkadaş aldı, aldığı günler bir iki kullandı şimdi kaldırdı hiç kullanmıyor. Öyle olmasın diye almadım ben ama bu gidişle alıcam galiba videoları izledikçe hoşuma gidiyor.
meloşşşş heralde biz güzel bir çocukluk geçiren son jenerasyonuz .
doksanları hiç seyretmedim . daha doğrusu hiç televizyon seyretmiyorum . Bade nin kanalları açık hep bizim evde :))
bu etli ekmeği çok beğendim . ben de bunun peynirlsini gözleme diye yapıyodum . hiç kıymalı denememiştim .
ah şu dişler bir çıksa da kurtulsak . 2 yaş dönüm noktası olacak heralde . uyku,yemek düzeni konusunda çok ümitliyim .
kızlar allahın gücüne gitmesin ama ben şu sıralar ikinci bebeği çok istiyorum, kendimi hazır hissediyorum ama beklemem lazım, dilerim kontrollerimde birşey çıkmaz ve hemen hamile kalırım, ama nasip bakalım,
meloşşşş heralde biz güzel bir çocukluk geçiren son jenerasyonuz .
doksanları hiç seyretmedim . daha doğrusu hiç televizyon seyretmiyorum . Bade nin kanalları açık hep bizim evde :))
bu etli ekmeği çok beğendim . ben de bunun peynirlsini gözleme diye yapıyodum . hiç kıymalı denememiştim .
ah şu dişler bir çıksa da kurtulsak . 2 yaş dönüm noktası olacak heralde . uyku,yemek düzeni konusunda çok ümitliyim .
amin inşallahmaralcım , ne kadar güzel bir haber bu . hayırlısı olsun inşallah
zaten ben onları çok kınadım allahın verdiği nimetiii neden geri teptiresinki yazık değilmi o yavrularaa doğal antibiyotik nasıl besleyici bişeykii altı ay sadece anne sütü içse kilo alıp gelişiyoo yani çok yanlış bişiş
sende şu nur un hollwwd diyetine başla istersen hamileliğe ne kadar az kiloyla başlansa o kadar iyidrrrrr
zaten ben onları çok kınadım allahın verdiği nimetiii neden geri teptiresinki yazık değilmi o yavrularaa doğal antibiyotik nasıl besleyici bişeykii altı ay sadece anne sütü içse kilo alıp gelişiyoo yani çok yanlış bişiş
sende şu nur un hollwwd diyetine başla istersen hamileliğe ne kadar az kiloyla başlansa o kadar iyidrrrrr
kıs ne çıktıki söylemiyosun poli kistik over gibi bişiymii ,inşallah allah gönlüne göre verir ne diyelm cnmmmm hayırlısıylan
doksanları izliyorum ben çok komikkkkkk ben oğlumu hep sokağa çıkarıyorum kızz sokakta oynasın istiyorum biz bi çıkardık akşam ezanı okununca hoca allahuekmer deyince ayaklarımız popomuza değe dedeğe eve koşardık babam kzmasın diye enerjimizide atmış oluyoduk kuzu gibi ee şimödiki çocuklar enerjilerini boşaltamıyor napsın lar ortam kötüüüüüü
amin inşallah
b.köy deki dr miyomun ve kistlerin var demişti, ben de çikolata kisti mi diye sorduğumda yok demişti, kan sonuçlarımı dr a gösterdiğimde bana miyom için histeroskopi yaptırmam gerektiğini ancak kistlerimin çikolata kisti olduğunu söylemişti, kan değerlerimde iyiydi ancak makinaları bozuk olduğundan samatyaya gitmiştim, oradaki dr miyomun yok ben göremiyorum ama kistin var demişti, renkli dopler istemişti, sonucuna bakınca miyom olmadığı görüldü ve kist 2 mm ve çok önemli değil adetten sonra geçer dedi, bir dahaki ay adetten sonra gidip baktıracağım eğer normal ise gelişmelere göre çalışmalara başlarım, gerçi simir testim daha çıkmadı, prş randevu aldım ve o zaman simir testim de çıkar ve tekrardan başka dr a sonuçlarımı göstereceğim bu arada göğsümde fibro kistim de vardı ve dr bana 2 yıl süreli kontrollerini yaptırırsın demişti ona da baktırdım us çektirdim ancak daha dr a sonucu gösteremedim prş dr a gösterebilirsem sonucu öğrenirim gösteremezsem cuma günü de ona randevu aldım o zaman baktıracağım
ben biraz kuralcıyım, öncesinde kontrollerimi yaptırıp ona göre başlarım, huyum kurusun
Bizim mahallede de çocuklar hep sokakta ve anneleri başlarını beklemiyor. Acaba bizim bebeler biraz büyüyünce biz de bu korumacılığı bırakır mıyız ki.. Şu an için asla yalnız bırakmam gibi geliyor ama...
b.köy deki dr miyomun ve kistlerin var demişti, ben de çikolata kisti mi diye sorduğumda yok demişti, kan sonuçlarımı dr a gösterdiğimde bana miyom için histeroskopi yaptırmam gerektiğini ancak kistlerimin çikolata kisti olduğunu söylemişti, kan değerlerimde iyiydi ancak makinaları bozuk olduğundan samatyaya gitmiştim, oradaki dr miyomun yok ben göremiyorum ama kistin var demişti, renkli dopler istemişti, sonucuna bakınca miyom olmadığı görüldü ve kist 2 mm ve çok önemli değil adetten sonra geçer dedi, bir dahaki ay adetten sonra gidip baktıracağım eğer normal ise gelişmelere göre çalışmalara başlarım, gerçi simir testim daha çıkmadı, prş randevu aldım ve o zaman simir testim de çıkar ve tekrardan başka dr a sonuçlarımı göstereceğim bu arada göğsümde fibro kistim de vardı ve dr bana 2 yıl süreli kontrollerini yaptırırsın demişti ona da baktırdım us çektirdim ancak daha dr a sonucu gösteremedim prş dr a gösterebilirsem sonucu öğrenirim gösteremezsem cuma günü de ona randevu aldım o zaman baktıracağım
ben biraz kuralcıyım, öncesinde kontrollerimi yaptırıp ona göre başlarım, huyum kurusun
Heh ben de tam soracaktım bişeyden mi şüphelendin de test yaptırdın diye ama en sonunda kendin söylemişsin zaten.
Canım geçmiş olsun.. Az çok duyduğuma göre bu kistler genelde kadınlarda olan şeyler... Yine de kontrol altında tutmak önemli..
b.köy deki dr moralimi bozdu, miyom dediğinde kötü oldum ve bu benim tedavi görmemi ve 2. bebeğe geç ulaşmama neden olacaktı, allahtan samatyadaki dr çok ılımlı konuştu o gün görecektin havalarda uçuyordum ve tekrar 2. bebek hayallerim canlanıverdi (bukalemun gibi) çikolata kisti zaten oluyor ve geçiyor bakalım bir daha ki ay geçerse problem olmayacak gibime geliyor, ben cemre'den önce de dr a gitmiştim normal kontrole ve simir de aldırmıştım o zaman hatta folik asit kullanmaya da başlamıştım, şimdi de folik asit alıyorum derken dün almadığımı hatırladım, ama halen süt ve yoğurdu tüketemiyorum,
Günaydın herkese... Durgun, bezgin, uykusuzum...