2011 Ekim Anneleri

Ben geldimmmmm
çok şükür hayırlısıyla kazasız belasız ama çokkkk yorucu bir tatil yaptık. şimdilik 2.çocuktan vazgeçtik :)) evdekinden daha çok yoruldum . insanın evi gibisi yok valla. bizimkinin götü yer görmedi, biz de sürekli peşindeydik .
sizler nasılsınız ? umarım herşey yolundadır.
hepinize iyi geceler

gunaydınlar...

hosgeldın aydeba..ben tatıl dönüşü ikinci bebe sart dıye gelmiştim:)

günaydın arkadaşlar,

hoşgeldin aydeba bence 2.cocuk şart ve çok geç kalmamak lazım ralarındaki yaş farkı açılmasın birbirlerine arkadaş olabilsinler diye.

şu an hamile kalsanız nisan gibi doğar tam 2,5 yaş araları olur ki 2,5 - 3 yaş çok uygun bence. bizim ağbimle aramızda 3 yaş var ve biz Allah nazardan korusun hala çok iyi anlaşırız. 41x

hoşgelldiiiiiiinnnnnn bakalım bizimkide senn gibimi olacak suyu seviyo ama havuzu görünce napar daha hiöç sokmadıkkk bir yaşında soktuğumuzda ağlamıştı heppppp
kızz vazgeçmee hamileliğinde rahat geçmişti zatii yaşta geçmedennn yap hemen bi oğluşş olur inşallah bu seferdeee

evet arayı çok açmamak lazım kendinizi hazır ghissettiğinizdeee tereddüt etmeyinnnnnnnnn ikiz olsa keşke benimm ahahha

anacım 1 dakika oturmadı hep hareket hep yaramazlık . erkekten beter valla. teyzemin oturduğu sitede 2 yaşında bir Ali vardı . evlerinin verandasını plastik renkli çitle çevirip minik kaydırak ve salıncak asmışlar. bir de tamirat masası ile ıvır zıvır bir sürü oyuncak.bizim ki burayı gördü park park diye tutturdu . eve de illa oranın önünden geçerek gitmek zorundasın.bunlar tanıştılar biz parka girdik . Bade 38 kere kaydıysa Ali 4 kere ya kaydı ya kaymadı . bizim ki deli gibi kayıyo koşarak çıkıp yine kayıyo.Ali de şaşkın şaşkın Bade'ye bakıyor. çocuk maşallah ne kadar uslu . Ali'nin annesi de hareketsizliğinden şikayetçi . ne güzel diyo sizin ki çok hareketli . ama anacım bu kadar da hareket olmaz ki .evde 2 katlı indik çıktık sürekli sebepsiz yere . gittiğimiz plajlarda da durmadı . huyu suyu değişti biraz . hiç laf dinletemedik. kızıyoruz bağırıyoruz yine yapıyo . o yüzden ŞİMDİLİK vazgeçtik . 2 yaş sendromunu atlatalım . kişiliği bi oluşsun o zaman yine düşünürüz :))
Sizinkiler ne yaparlar iyiler mi ?

Günaydın arkadaşlar! Nasılsınız? Ben iyiyim, bir kaç gündür yoğundum, bugün sakinim. Akşama iftar için misafirim var. Tatlı olarak revani yapayım diyordum dün üşendim, bugün eve gidince yapsam yetişir mi ki, sıcak mı olur ki?

hoş gldin cnm gidergitmez yaparsan çokta güzel olur iftaraa kadar anca çeker oturur zatii hımm benmde çok canım istedi yawww

Gunaydın,
benım kızım geceleri uyumuooo yine,niyeki ?? eskiye döner gibi, var mı sizde böle şeyler...

günayydınn kızlarrrrrrrrrrrrr
haftanın ilk günüüüüüüüüüüüüüüü oğlumu şimdiden özleedimmm anna annaaaaaaa diye peşimde dolanınışınııııı çiğnediği şeyleri tükürmek yerine ağzıma tıkıştırmasınııııııı pamuk gibii ellerini dondurma yemek için dolabın önündee ağzın şapırdadtarakk tepinmesinii oyy yavruuummmmmm

bu arada sevozy bizimkide uyumuyo sıcaktan desek çıtçıtlıyla yatıyo yada atlet kilot yatırıyorum üzrinede pike atıyorum sadece ne bilimm yaa geçecek bu günler diye diyee iki yalşına girceklerrrrr
oğluşum havuzu çok sevdi kızlar içine atlamajk içinn bayaa performans harcadı bizde gecenin 12sinde soktukkk ön deneme olduu
bu arada
domates konservelerimi bitirdimm14 tane küçük 2 tane büyük kavanoz yaptım hepsi tutmuş çok şükürr kavanozum yetmediklerinide saklama poşetine koyup buzluğa attımmmmmmm
işte benden bu kadar kızlarrrrr

Günaydın anneler!

Uyku problemi bizde de var.. Ordan oraya çırpınıyor, bi türlü derin uykuya dalamıyor.

Zefey domatesi ne çabuk yaptın? Doğru dürüst domates bulamıyorum ben pazarda. Heps, hastalıklı...

Mert denizi çok seviyor. Bıraksak hiç çıkmıycak. Ağlaya ağlaya çıkartıyoruz. Sırt üstü yatmak istiyor suyun içinde... AYyy yerim onun fındık totosunu..

buda dönemsel diyip yapcak bişi yok dicez ozaman hiç birimizinki uyumuyor :))))))))))
nasıl kızz hastalıklı domates nasıl oliiiiiiii ben bilmiyom
0,50krş tan aldım işte ikiş kasa 22 kilo hepsii
sevdanın dediği gibi yaptım bu seferrrrrr likopen kafamı bozdu çnküüüüüü

ama başta sevmiyordu dimi nasıl alıştırdınzzzzzz

ama başta sevmiyordu dimi nasıl alıştırdınzzzzzz

İstanbul'da 50 kuruştan domates bulmuşsun, bravo. Az önce çıktım pazara 1 tl'den aldım tarla domatesi. Daha ucuzu yok. Hastalık dediğim, tuta diye bişey var, domateslerin baş kısmında siyah delikler oluyor. Hepsinde yok tabi...

Likopen ne kız? Ben kabuğunu bile soymadan robottan geçiriyorum, tencereye çok az tuz koyup kaynatıyorum, böyle mis gibi bi kokusu oluyor, sonra kavanozlara koyuyorum, kavanoz kapaklarını kaynatıp ağzına kapatıyorum ve kavanozları ters çevirip soğumasını bekliyorum. Soğuyunca tekrar kontrol ediyorum, tutmayanların kapaklarını tekrar kaynatıp tekrar kapatıyorum. Sen nasıl yapıyorsun?

Mert ilk başta da seviyordu ama suyun içinde durmaktan çok kenarda oturup suya taş atmayı seviyordu. Fakat şimdi sudan çıkmak bilmiyor. Dün ağlaya ağlaya götürdük eve. Saat gecenin 10'u oldu hala suda. Babası kıyıya getiriyor yere bırakıyor bizimki fittiri fittiri koşup suya giriyor, tabi babası da peşinden. Ramazan'dan önce Kemer'e gitmiştik, süper bir denizi var. Hiç dalga yok, o zaman tam anlamıyla alıştı Mert denize.

Sen nerde soktun havuza? Bu arada benim bilmediğim bişey mi oldu neden hiç kimse yazmıyor artık? Eskiden Kartopu, Sevozy ve sen hep girerdiniz, şimdi hiç kimse girmiyor artık..

Gunaydınn kızlar nassılsınızz, ben uykusuzumm fındıkk kıscem tarihe mazi diyemedi, eskisi gibi uyanıp duruo,Allah sağlık sıhhat versin ne diyem

kıs aslında 75krştuda 20 kilo alınca o fiyata düştü tamda yedide gittim pazar tezgahları toplanırken 15 dedii pazarlık ettim daha kavanoz kapağı alcam didim 10 a verdi işte 2 kilosuda hediye etti kasanın dibnde kalmasın diye kasanın biri sivri domates diğeride Çanakkale domatesiydi bende normalde ya rendeleyip yada kaynar suda atıp kabuklarını soyarak yapardım ama bu sene sevda kanser önleyen kabukları onları soyma dedi tabi benimde kolayıma kaçtyı yıkadım uöçlarını çıkarıp küp küp doğradım biraz tuz ve küp şeker koyup kaynattım sonrada kavanozladım hepsi tutmuş çok şükür bunun hazzını yaşıyorum ahahah maşallahhhh

kızz biz bi watsapta bi hotmailde takılıyozz bu aralarr ondan bazn buraya yazmayı unutyoruzzzzz:))))))))))

ay ben onu yerim kıssssssss maşallah ne de gzll alışmışşşşş ben bi akrabanın yazlığnda soktumda çok sevdiş yani hatta kendi girmek için çırpındı gecenin 12sinde soktukkkkkk mibnaak totosunu yediğimmmmmmm
bu arada kemerin denizi kummu çakılmı kestane varmıı
bizim tatile gitceğimiz yer değişti sanıırm
grand üçel otel fethiye kardeşim gitti şimdi teyzemlerle çok bayılmışş çok gzlmiş resimlerini yolladııı belkim oraya gderiz ama otelde nasıl rahat olurmu kafamı kurcalıyıp duruyoooo

kıs hastalık ben öle görmedim hiç domateste bir ikisinin tepesi beyazdı onları doldurmaa torbama demiştim pazarcıyaa abla güneşte kızarır dşiyerek koymuş ahahha olsun yaa uygun oldu bişriki haftaya elinizi çabuk tutun yükselir aslında sizin oralarda daha uygun olması gerekmiyomu meloşş
bide yemelik bi kilo aldım en kral domates 1500 du yani o haftamı ucuzdu acaba anlamadım bizede çok uygun geldi eşimlee marketten 3 e alıyoruzz normal domatesi çnkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…