• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

günlüğü ne kadardıı bizim şefler gitti şimd, ordalar daha doğrusu gideli iki gün olmuşş hemen koymuşlar resimleri otel belliki güzll oğluşun pozz üstünee pozlarını beğendim çojkk
muttlu yıllar bu arada iyiki doğğdunnnnnnnnnnnnnnnn bak gördünmü 25 oldunnnnn hihihihi:1::1::1:

harika otelde vallahi 2.inci gidişim benim her gittiğimde daha da beğeniyorum ben erken rezervasyon yaaptırdım kışdan :34: şaflaraa benim otelde mi hadi ya kız deseydin ya müdürü arardık ilgilenin diye

kızlar teşekkür ederim,
akşam kendimi çok garip hissettim,
evde her yerde cemre'nin eşyaları var, oyuncakları,
etrafa bıraktıkları,
onlara baktıkça içim bir tuhaf oldu,
ev cemre oldukça doluymuş o olmayınca bomboşmuş,
evde ses yokmuş, gülme sesleri, şen sesler ve çığlıklar
olmayınca ev çok sessiz oluyormuş,
tam anlamıyla kanadı kırılmış kuş misaliydim,
ve bir daha dilerim onu bırakmak zorunda kalmam(bu sefer zorunda değildim
ama anladım ki allah zorunluluktan dolayı bıraktırmasın)
allah tüm yavruları annesiz ve babasız bırakmasın
bugün bu saate kadar koşuşturdum,
öğleden sonra tahlillerimi doktora göstereceğim ve kısmetse akşama kızımla
yan yana olacağım, internet olmadığından 1 hafta giriş yapamam, haftaya
görüşmek üzere kendinize iyi davranın, yavrularınızı da bol bol şımartarak sevin,

Kestaane şekeri ttalımı çıkardım dolaptan yaa nolur ne olmaz :1::1: Yanımda dursun

günlüğü ne kadardıı bizim şefler gitti şimd, ordalar daha doğrusu gideli iki gün olmuşş hemen koymuşlar resimleri otel belliki güzll oğluşun pozz üstünee pozlarını beğendim çojkk
muttlu yıllar bu arada iyiki doğğdunnnnnnnnnnnnnnnn bak gördünmü 25 oldunnnnn hihihihi:1::1::1:

Hangi otelmiş bu? Merak ettim kız..

kızlar cıtıbankın kapamasını yaptık cıtıbankı deniz bank satın almış deniz bankıda ruslar almış siberbank olmuş yuani rusların bankası pöfffff

Gunaydın arkadaslar, bebeği yoğunbakımda olan bi arkadasımız için herbirinizden 7 ayetel kursı okumanızı vede okutturmanızı rica ediyorum.Acildir
Ziayeretcilerimizde üstlerine alınırsa sevinrim.

Allah acil şifalar versin inşallah. bu mübarek günlerin hürmetine çabucak iyileşsin yavrucak. okuyabilen herkes okusun lütfen arkadaşlar.

1 Su bardağı kuru fasülye (haslayinca iki su bardagi olmasi lazim)
Bir gece önceden islatin
2Su bardağı şeker
1Su bardağı çekilmiş ceviziçi
3Yumurta
125gr.Tereyağı(oda sıcaklığında yumuşamış)
1Paket kabartma tozu
ÜZERI ICIN
1 paket Dr oetker çikolata sosu (isteyen 150 gr bitter çikolatayı benmari usulu eritip kullanabilir)

Tarif
Fasulyeyi bir gece önceden islatin ,fasulyeleri haslayin soguyunca robottan gecirip püre haline getirin .
Bir kabin icerisine tüm malzemeleri alin ve mikserle cirpin kek gibi olacak
Yaglanmis orta büyüklükteki tepsiye karisimi dökün ve 150 derecede yaklasik 1 saat pisirin
yumuşak bir kek kıvamında olacak.
fırından çıkardığımız kek ılıyınca elinizle keki tamamen karıştırın ki kekin üzerindeki kıtırımsı tabaka yok olsun.
daha sonra kekten ceviz büuüklüğünde parçalar koparıp elimizle yuvarlayalım ve ufak boy kek kağıtlarına toplarımızı koyalım. Buzdolabında iyice soğumasını bekleyelim
Cikolata sosumuzu 2 bardak sütle pişirelim(poşetin üzerindeki tarifte 2,5 bardak yazıyor ama 2 bardak sütle kıvamı daha iyi oluyor bu tatlı için) ara ara karıştırarark sosumuzu soğutalım ve kasikla topların üstlerine dökelim. Nefis kestane şekerimiz hazır.

AFIYET OLSUN

$kestane şekeri1.jpg

$kestane şekeri2.jpg

Son düzenleme:
1 Su bardağı kuru fasülye (haslayinca iki su bardagi olmasi lazim)
Bir gece önceden islatin
2Su bardağı şeker
1Su bardağı çekilmiş ceviziçi
3Yumurta
125gr.Tereyağı(oda sıcaklığında yumuşamış)
1Paket kabartma tozu
ÜZERI ICIN
1 paket Dr oetker çikolata sosu (isteyen 150 gr bitter çikolatayı benmari usulu eritip kullanabilir)

Tarif
Fasulyeyi bir gece önceden islatin ,fasulyeleri haslayin soguyunca robottan gecirip püre haline getirin .
Bir kabin icerisine tüm malzemeleri alin ve mikserle cirpin kek gibi olacak
Yaglanmis orta büyüklükteki tepsiye karisimi dökün ve 150 derecede yaklasik 1 saat pisirin
yumuşak bir kek kıvamında olacak.
fırından çıkardığımız kek ılıyınca elinizle keki tamamen karıştırın ki kekin üzerindeki kıtırımsı tabaka yok olsun.

daha sonra kekten ceviz büuüklüğünde parçalar koparıp elimizle yuvarlayalım ve ufak boy kek kağıtlarına toplarımızı koyalım. Buzdolabında iyice soğumasını bekleyelim
Cikolata sosumuzu 2 bardak sütle pişirelim(poşetin üzerindeki tarifte 2,5 bardak yazıyor ama 2 bardak sütle kıvamı daha iyi oluyor bu tatlı için) ara ara karıştırarark sosumuzu soğutalım ve kasikla topların üstlerine dökelim. Nefis kestane şekerimiz hazır.

AFIYET OLSUN

Eki Görüntüle 756720

Eki Görüntüle 756721

sabah sabah tatlı bi açılışş olmuşşşşşşşşşşş çok güzelldi çokkkkkk
bu arada günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
oğlum minnaımmmmmmm her yerdee enerji patlaması yaşıyo sanaırım yetişemiyoruz babasıyla dün komşunun kızları geldi onlarada vurdu onlarda zavallı oyuncaklarla oynasınlar diye ses çıkartmadılar ama sağlam vuruyoo bir kez daha tek çocuk olmaz diye dü
üşündüm olan anneyle babaya oluyoo

günaydınn cnmm sen nasılsın kız o pastayı o kadarr pürürssüz nasıl kapladınnnnn ütümü aldın pasta üütüsü

Canımmm teşekkür ederim de, benim pasta yaparken kullandığım tek bi tane profesyonel alet yok ki:) Yuvarlakları bile şişe kapağıyla yaptım ben. Pasta ütüsü de almadım, daha o kadar ustalığa dökmedim işi:) Şeker hamurunu bilerek biraz kalın açtım, bi de pastanın üstünü sadece şeker hamuru yapışacak kadar çok az krema ile kapladım. fazla olunca eriyip, şeker hamurunun şeklini bozuyor. Hazır pandispanyanın paketinden kendime pasta çemberi yaptım, alt kata krema sürerken onu çevresine geçirdim, alt katı baya krema doldurrdum, ama taşmadı, o biraz katılaşınca üst katı yerleştirdim. hiç kaymadı, üstüne de çok azcık krema sürünce böyle oldu.

Canımmm teşekkür ederim de, benim pasta yaparken kullandığım tek bi tane profesyonel alet yok ki:) Yuvarlakları bile şişe kapağıyla yaptım ben. Pasta ütüsü de almadım, daha o kadar ustalığa dökmedim işi:) Şeker hamurunu bilerek biraz kalın açtım, bi de pastanın üstünü sadece şeker hamuru yapışacak kadar çok az krema ile kapladım. fazla olunca eriyip, şeker hamurunun şeklini bozuyor. Hazır pandispanyanın paketinden kendime pasta çemberi yaptım, alt kata krema sürerken onu çevresine geçirdim, alt katı baya krema doldurrdum, ama taşmadı, o biraz katılaşınca üst katı yerleştirdim. hiç kaymadı, üstüne de çok azcık krema sürünce böyle oldu.

hmm evet çok ince sürmek lazımmış zamnk gibiiiiiiiii zamk görevini üstleniyomuşş şimdii ben de efenin yaş günü pastası için önce ilk katı yapıp dolapta bekletim sonr katı yapayımkii kayma yana ne bilim çökme olmasın nettende öle okumuşum zatiiiiiiiiiiii

Back