2011 Ekim Anneleri

ayyy canımm ya... bende kendı memleketıme aserıyorum bu aralar 2 yıl once gıttım en son.. cok ıyı anlıyorum senı... sık sık gelıyomusun adanaya???[/QUOTE]

bebek olmasa bu haftada gelecektim ama
ilk bebek düşünce artık daha dikkatli olmak zorundayım
zaten 15 gün önce hamile olduğumu bilmeden geldim uçakla
ama zararı varmı bilmiyorum basınçtan dolayı

oğlumu yıkadım uyuttum.çamaşırlarını yıkadım.sebzeli tavuk çorbası yaptım pişiyor şimdi.oğlum kalkınca yediricem.ama ben ne yesem bilemedim....

canım valla ücret muayeneye gitdiğinde 35 vtl alıyorlar ama tahlilmiş ıvır zıvıra hiç para vermiyosun doktorları cok iii aletleri cok yeni a sınıfı bir hastane oldugu için yani ben memnunum biraz yogun ama iii

canım valla ücret muayeneye gitdiğinde 35 vtl alıyorlar ama tahlilmiş ıvır zıvıra hiç para vermiyosun doktorları cok iii aletleri cok yeni a sınıfı bir hastane oldugu için yani ben memnunum biraz yogun ama iii[/QUO

kızlar oranın ultrasonu renkli üç boyutlumu yoksa siyah beyaz düzmüüü??????

oğlumu yıkadım uyuttum.çamaşırlarını yıkadım.sebzeli tavuk çorbası yaptım pişiyor şimdi.oğlum kalkınca yediricem.ama ben ne yesem bilemedim....

ohhh mıs olmustur kuzu... bende sebzemı versem yoksa elma puresımı karar veremedım:) nassın meryem var mı bulantı falan...

ayyy canımm ya... bende kendı memleketıme aserıyorum bu aralar 2 yıl once gıttım en son.. cok ıyı anlıyorum senı... sık sık gelıyomusun adanaya???

bebek olmasa bu haftada gelecektim ama
ilk bebek düşünce artık daha dikkatli olmak zorundayım
zaten 15 gün önce hamile olduğumu bilmeden geldim uçakla
ama zararı varmı bilmiyorum basınçtan dolayı[/QUOTE]

canım benım bıldıgım kadarıyla ucakla seyehat 28. haftadan sonra yasak.. ondada doktorun seyehat edebılır raporu verırıse yıne serbest ava sen yınede bı sor ıstersen

kezosss kıızzz o hastahanee adanadaymışyaa hihihuhhhaha :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bende istanbul diyee araştırma yapmaya başladıımmmm:KK60::KK60::KK60::KK60:

ayy canım gayet ıyı nolcak... burdada 28 verıyolarmıs ortadoguya ama ıcınde dıger tahlıl ıvır zıvır marmı bılmıyorum..
test yaptırmak ıcın burda bsk metropark hastanesı var oraya gıttım muayene ucretı 37 tl kan tahlılı ucretı 10 tl bayıldım cok pahalı geldı bana...
2. bebıs gelıyo olunca mecbur ekonomıme dıkkat etmek zorundayım:):):)

ay canım benim adanada birde mersinde var :) valla seymacım burda 35 alıyorlar ama tahlil röntgen aklına gelecek diğer seylerin parası yok

ohhh mıs olmustur kuzu... bende sebzemı versem yoksa elma puresımı karar veremedım:) nassın meryem var mı bulantı falan...

sorma hemde nasıl misss...canım ben sebzeyi öğleden önce veriyorum.uyuyor kalkıncada sebze püresi gibi çorba veriyorum.
iyiyim canım hastayım biraz.faranjit olmuşum.sesim kısık.bulantım yok çok şükür.benim gebeliklerimde bulantı,kusma,aşerme hiç bi şey olmuyor.olsada naz yapsam azcık :KK1: ama bunda inadıma aşercem :KK52::KK56:

ay canım benim adanada birde mersinde var :) valla seymacım burda 35 alıyorlar ama tahlil röntgen aklına gelecek diğer seylerin parası yok
ayyy ben bı arastırayım ya oyle olursa gıderm ortadoguya ne guzel yaa
sorma hemde nasıl misss...canım ben sebzeyi öğleden önce veriyorum.uyuyor kalkıncada sebze püresi gibi çorba veriyorum.
iyiyim canım hastayım biraz.faranjit olmuşum.sesim kısık.bulantım yok çok şükür.benim gebeliklerimde bulantı,kusma,aşerme hiç bi şey olmuyor.olsada naz yapsam azcık :KK1: ama bunda inadıma aşercem :KK52::KK56:

kuzummm cok gecmıs olsun canımmm hehhe numero mu yapcen kısss:):) ayy bu arada ıns benımde olmaz bu sefer bulantı kusma 9 ay boyunca kusmustum dıgerınde:KK43:

kuzummm cok gecmıs olsun canımmm hehhe numero mu yapcen kısss:):) ayy bu arada ıns benımde olmaz bu sefer bulantı kusma 9 ay boyunca kusmustum dıgerınde:KK43:

inş olmasın canım eminim çok zordur.numara deildeeeee işte bişiler istiycem tadını çıkarayım kızzz.baksana öle de böle de olan bana oluyor.bir iki bişi istemişim çok mu :KK47:

inş olmasın canım eminim çok zordur.numara deildeeeee işte bişiler istiycem tadını çıkarayım kızzz.baksana öle de böle de olan bana oluyor.bir iki bişi istemişim çok mu :KK47:

ayyy tabıı kıs ıste ıste gerekıyosa numara bıle yap:):) valla ben subatta canım dondurma cekmıstı gecen senede 2 saat aglamıstım benımkıde hasta olursun dıye almamıstı... sonra dayanamadı gıdıp almıstı:):)

kıslar simdi saglık ocagına gidecem kayıt ettirmeye siz gitdinizmi kıslar asıları falan saglık ocagı yapıyormus

kıslar simdi saglık ocagına gidecem kayıt ettirmeye siz gitdinizmi kıslar asıları falan saglık ocagı yapıyormus

ayyy hıc sorm aben dedım kı karnım bellı olasıya kadar kayıt yaptımıcam... gecen kızın 6 ay asılarını yaptırırken adam dayanamadı soyledı.. pazartesı benıde cagırdılar.. 6. ayda baslıyo asılar zaten 2 doz vuluruyosun sonrası dogumdan sonra.. benımkıler tam o yuzden ası yok bana:)

ayyy hıc sorm aben dedım kı karnım bellı olasıya kadar kayıt yaptımıcam... gecen kızın 6 ay asılarını yaptırırken adam dayanamadı soyledı.. pazartesı benıde cagırdılar.. 6. ayda baslıyo asılar zaten 2 doz vuluruyosun sonrası dogumdan sonra.. benımkıler tam o yuzden ası yok bana:)

ben gidiyim bakalım ne dicekler gelince görüsürüz kıslar :)

nedir bu aşı işi kısslar,benim hiç bilgim yok
anlatabilirmisniz.

X