Doğuma Hazırlık 2011- Ankara Anneleri ve Adaylari Alisveris Paylasim Alani

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar gezdiğiniz tükanlarda ikiz bebek emzirme yastığı görürseniz haber verir misiniz???

kızlar aqua marka pijamaları internet dışında nerede bulabilirim? birde aldığınız pijamaların resimlerini eklerseniz çok sevinirim fikir olur bizim içinde bende pijama arayışı içindeyimde lohusa pijaması diyince kızılayda her yerde aynı şeyler var fenalık geldi farklı bişiler olsun istiyorum bulamıyorum

kızlar ben hala dr aramaktayım,serdar oğuza gittim bugün. memnun kaldım ama içime sinmeyen bişeyler var sanki..sizler kime gidiyorsunuz?riskli gebelik uzmanı arıyorum

kesinlikle riskli gebelik konusunda aydan biri'yi öneririm.çok iyi bir doktor ama özel.önceden gazi deydi şimdi ordan ayrıldı

Chicco nun park yatağı sanırım, benimki de ondan özelcan bebeden aldım, funnababy markada var sadece en uygunu ölçü olarak, uyku seti ve tek pike olarak satılıyo...şeker ve süsleri de internetten alıcam, bir çok seçenek var...

bende önden şeker ve süs olayını halledeyim ne olur ne olmaz diyorum.aldıklarını bizimlede paylaşırsan sevinirim

kızlar burdaki önerilerinizi dinleyerekk eşimle birlikte ankaraya özelcan mağzasına gittik
quinny zap extra pusetini aldık..750 liradan 625 liraya kadar düştüler...o pusete uygun ana kucağımız vardı..puset gerçekten harika herkese tavsiye ederim.
kurdukk şimdi evimizin baş köşesinde bebeğimizi bekliyor

canım iyi günlerde kullanın puseti,ben özelcana gittim ulustakine ama pek bi indirim yanlısı gibi değillerdi.antaresteki bottiden jenny 60x120 ve kraftın benetton model ipark yatağı artı içinin yataklarını epey bir indirimli aldık.inşallah hayırlısıyla kullanabilir,eskitebiliriz

Bebek Arabali Minik Bebeğim - Bebek Şekeri İçin Soğuk Porselen Objeler

bunlarda benim bebek şekerlerim (magnetlerim) çantasını taslak olarak gönderiyo biz yapıyoruz istersek içinde şeker lavanta torbası eklenebiliyo tamamen el yapımı magnetli satıcı çok ilgili elime henüz ulaşmadı dün sipariş ettim ulasında resimlerini koyarım. bi bakın çok güzel modelleri var

Ankarali Anneler ve Anne adaylari,

Aylar once bu konuyu ben acmistim. 2 ay once sezaryenle HRS'de dogum yaptim. Oglum dogduktan sonra da pek firsatim olmadi; buraya yazamadim. Umarim dogum yapanlar ve yapacak olanlar, hepiniz iyisinizdir.

Bri aralar cok aktif olan bu konu baya gerilerde kalmis. Umarim Ankaralilar bu konuyu devam ettirirler:)

Bu arada, Ankaralilar'a fikir olsun diye kendi bebek cikolatalarimi da gostereyim:

Ben bu cikolatalari Balgat Koprusu'nun basinda. Migrosun'un karsisindaki Butik Cikolata'ya yaptirdim. Bence cok sirin oldular.

herkese merhaba

geçen hafta toker bebeden soğuk buhar makinesi aldık.weewell marka 125 tl ye

aynı ürünü hepsiburadan dan indirimde 50tlye aldık. Bir kere çalıştı, 2. de sigorta attı,3. de çalıştı gece aniden kapanmış. Sonra geri gönderdik ürünü. Şimdilik ses yok. Bence değiştirin. İyi bir marka alın.

eden kimsse yazmıyor bu topiğeeeeeeeeeeeeeeee

ben bebeğimin battaniyelerini tulumlarını patikli piama alt açma küvet vs malzemelerini ulus çıkrıkçılardan aldım, yokuşun en sonuna kadar tırmaıyorsunuz, yokuş bitince bebek mağazaları başlıyor, bebettonun mallarını aldım ve misa acity toker bebede 32 lira olan bebetto alt açmayı oradan 20ye aldım vs.

iç dış zıbın almadım, ama anafartalar çarşısında zıp zıp bebe de inanılmaz yumuşak çok kaliteli penyeden içdış zıbın seti satılıyor, vaktim olmadığı için dönüp alamadım, ilk fırsatta ulusa gidip o zıbınlardan 3tkm almayı düşünüyorum.

dün acity özelcana baktık, kraft 504 park yatak baktık. bayram dönüşü allıcaz, arabaya da karar veremedik henüz. travel sistemler hoşumuza gitit ama çok pahalılar, kararsızız.

evet ankaralı annişler sizlerin alışverişler ne alemde?

merhabalar,
ben 2012 ocak annesi olacağım hayırlısıyla, bebiş erken davranmazsa ama bu başlığa da kendimi yakın gördüm. sanırım burdakiler teker teker doğurmaya başlamışlardır henüz doğurmadılarsa:)
biz uzun zaman hiç bir şey almadık, daha dün çıkıp birçoğunu hallettik. pompa, araba gibi pahalı olanları ve battaniye, emzirme yastığı, pizama, pişik kremi vs. gibi şeyleri. gitmeden önce bu forumları uzun uzun okudum, belli başlı internet sitelerinde fiyat araştırması yaptım, yeni doğum yapmış arkadaşlardan tavsiye aldım, sonunda çok da dolanmamak adına ulustaki özelcandan aldık hepsini. toplamda çok fazla tuttu ama indirim yaptılar. eğer en ucuz fiyatları bulup öğrenip öyle giderseniz daha iyi indirim yapabiliyorlar. ama boş olduğu bi zamanda gidin derim biz ilk gittiğimizde bomboştu, biz dolaşana kadar mağazada baya curcuna oldu, kasadan çıkışımız bile acaip uzun sürdü. boş zamanda giderseniz daha çok ilgilenirler hem. fiyatları çok hatırlamıyorum ama yaklaşık 700 tl lik malzemeyi 500 küsüre aldık. pahalı olduğundan kararsızdık ama sonra dönüp bi de arabayı aldık ama kaça aldık bilmiyorum.
belki biraz daha sabretsem bazı şeyleri daha ucuza da alırdım belki ama içim rahat etti, çok da yıpratmamış olduk kendimizi.
inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde güzelim bebeklerimizi alırız kucağımıza da cicilerini de güzel güzel kullanırız.

Bebek şekeri için Ankara'da Ulus Suluhan'a gidin bence.Ben malzemesini alıp kendim yaptım.Üst katta sanırım ikinci köşede bir dükkan var bebek malzemesi satan.Hem hazır alabiliyorsunuz bebek şekerlerini, hem de malzemesini alabiliyorsunuz tercih size kalmış.Fiyatlar da gayet uygun.Canı sıkılanlara kendiniz yapın derim şekerleri, hem zaman geçiyor hem de kendi emeğinizle yapmış oluyorsunuz.Suluhan'ı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…