Doğuma Hazırlık 2011- Ankara Anneleri ve Adaylari Alisveris Paylasim Alani

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Biraz heyecanlıyım :)Doğumu düşünmemeye çalışıyorum,onu kucağıma alacağım anları düşünüyorum daha çok ve heyecanlanıyorum Güzel dileklerin için teşekkür ederim Medicana'da oğum yapacağım.İnşallah bi aksilik olmazsa normal doğum olacak :)

inşallah hiç bir sorun yaşamadan sağlıkla kucağına alırsın canım.

kızlar şu ara cybex ve hauck marka bebek arabalarına takmış durumdayım. alsamda kurtulsam diyorum ama seçemiyorum. dün gordiondaydım joker ve mothercare mağazalarına da baktım beğenmedim. c&a da hiç ucuz gelmedi yani. lcw daha ucuz ayrıca a city ve optimum daki mağazalar daha hesaplı bence.

cybex özelcanda falan var ama hauck marka bebek arabaları sadece nette. bide topiclerde istanbuldakiler bi kaç yer yazmış. ankarada nerde buluruz bu arabayı gezinirken gören-duyan varmıdır?? bakmadan almak istemiyorum malibu modeli çok hoş ama turbo bayaaaaa ucuz ve alman üretimi %100 almanmış

Bence de doğumu çok düşünme. Ama doğum hakında da bilgin olsun. Hangi aşamada ne olacagı hakkında, özellikle...Doğum yapacağın hastaneyi de bir git gör. İnsan, bebeğini görünce, kucağına alınca herşeyi unutuyor.
Medicana'da güzel bir hastane. Orada doğum yapan arkadaşlarım memnun. Çok da kısa sürede doğum yaptılar. İnşallah seninki de güzel ve kolay geçer..
Bana da bir bebek mağazasında Cybex'i önerdiler. En hafif arabalardan biriymiş. Fiyatı konusunda bir bilgin var mı? Travel sistem olarak ne kadar?
Hauck hakkında bir bilgim yok. Sanırım Ankara'daki mağazalarda satılmıyor.

merhaba kızlar sızden fıkır almak ıstedıgım bır konu var ben suan bılgı hastanesı selcukbeye gıdıyorum fakat pek memnun dglm ama bılgı hastanesının fıytaları uygun normla dogum 500tl ayrıca arkadasımda bır doktor onerdı ozelmıs 150tl muayne ucretı tahlıller ıcınde buyuk doguma gonderıyormus ve dogumda orda oluyorumus ozel oda ıcın 250tl fark oduyormussun sadce belgın polat hn dıye bır bayanmıs doktorda ve dogumda karar veremedım ne yapayım sızce?bırde ben dogum fotocusu cok ıstıyorum ama oyle ucuk ucretler veremıyoruz uygun bırsey arıyoruz ankaradan sızın bır fıkrınız varmı onerebılcegnız?

selçuk arslan benim eski doktorum canım gereksiz yere sırf para için ameliyat etmişti beni o yüzden bıraktım bülent alp aydını öneririm akrapolde doğum 1000 lira her muayene 30tl tahliller değişiyo mesela 2li test 160 3lü test 70 falan ama para vermek istemezsen ztb de baran kutlay var kızılayda muayenehanesi vardı noldu bilmiyorum şimdi. hiç paragöz değilmiş arkadaşımın doktoruydu. geçen sene bi ara şükran çakmak a gittim bayan olsun dersen o da fena değil burda ona devam eden arkadaşlar var topicden okuyabilirsin. memnunlar galiba. doğum fotosu olayı benide cezbediyo ama çok pahalı dediğin gibi. bülent beyin hemşirelerinden rica edicem ben kırmazlar umarım öle profesyonel olmasada 2-3 kare hatıra olur.

Buradan baya bir doğum hikayesi okumuştum,doğum aşamaları hakkında biraz fikir sahibi oldum.Dktorumda medicanadan olduğu içi son gittiğimde odalara ve doğumhneye baktım.Tavsiyelerin ve güzel dileklern için çok teşekkür ederim :)

Tunalı'da Çelikler pasajının alt katında bebek kıyafetleri satan bir mağaza var.Çok şirin şeyler var.Ben minicik bir denizci modeli elbise ve paçaları fırfırlı süslü bir tulum aldım.Bi bakın derim.

Kizlar!
Son haftalarda bebek alisverisinde bulundugum icin cok yazamayiyorum. Size izlenimlerimi aktarayim.

Oncelikle Ankara'da Ulus'la basladik alisverise. Ama pek de birsey alamadan geri donduk. Ozellikle cok ovulen Ozelcan Bebe ile basladik. Hic hosuma gitmedi orasi. Dar bir yer. Bir de ust katlari!!! Bir hamile icin yurumek zor. Fiyatlar da hic ucuz degil. Piyasanin cok ustunde fiyatlar soyleyip, daha sonra indirim yapiyorlar. Baska yerlerle ayni fiyata geliyor bir suru sey. Ayni sokak uzerindeki diger magazalara da gittik. Ama yine ayni. Ucuzluk yok.

Sonrasinda yine cok ovulen bebek sekerleri ve malzemeleri satilan Ulus'ta halin karsisinda bulunan Suluhan'a gittik. Orada da dogru durust birsey bulamadik.

Ulus'ta size tek onerebilecegim yer Cikrikcilar Yokusu'nun basindaki sol arada bulunan bebek malzemeleri, kapi susleri vs. satan kucuk bir magaza. Adi Karademir Tekstil. Ben oradan icine bebek sekerleri veya kurabiyelri koyabilecegim bir sepeti 25 TL'ye aldim. Cok benzer sepetleri, AKP merkez binasi karsisinda bulunan "Bebegim" magazasinda 70 TL'ye satiyorlardi. Bu kucuk magazada fiyatlar oldukca makul. Isterseniz bebek sekerleri veya cikolatalarini veya lavanta torbalarini siparis de verebiliyorsunuz. Hatta bir lavanta torbasi sordum. 1 TL'ye kadar dusuyor tanesi. Ya da malzemeyi buradan aliyorsunuz. Kensiniz evde bebek sekeri yapbiliyorsunuz. Hersey mevcut. Kapi susleri, bebek hediyeleri, sepetler, vs..

Gitmek isteyen olursa adresi vereyim:
Cikrikcilar Yokusu Yildiz Sokak No:4 Ulus

Kizilay'da da subeleri varmis: Izmir Cad. No:11/ A-3

Son düzenleme:
Kizlar!
Sonunda park yatagimizi ve uyku setimizi aldik.
Park yatagimiz Kraft'in 821 modeli:
Eki Görüntüle 197017

Uyku setimiz de Funna baby'nin Train modeli:
Train Park Yatak Uyku Seti | Funnababy

Nasil sizce?

çok güzel canım güle güle kullanın...bunlar da bizim seliminkiler:)

Eki Görüntüle 197194
Woodland Park Yatak Uyku Seti | Funnababy

İkiniz de güzel günlerde güle güle kullanın.

Ben de bugün funnababy nin tavan lambasını aldım.Özelcan bebeden aldım,nettekinden ucuza geldi.Bir de çayyolu sosyete pazarının oradaki Güzel halıdan halısını aldım.Odasında tek eksiği perdesi kaldı.onu da hallederetmez fotoları sizlerle paylaşıcam

Bu arada 38+1 oldum ama en ufak bi sancı veya kasılma yok.Normal mi ki?Evin camları berbat durumda,ancak önümüzdeki cumaya temizlikçi bulabildim,kızım inşallah dayanır o zamana :)

slm kızlar kaç gündür giremedim bilg. bozuktu.
aldıklarınızı güle güle kullanın
bende çıtçıtlı badi takim falan aldım bi kaç parça bu arada
4 çıtçılı, 3 takım, 1 alt, 1 yelek, 50 lira pazardan aldım ben hepsi pamuk pazarlık yaptım 70 dedi indirttim

Tesekkurler, canim! Sen de alisverisi tamamlamissin herhalde. Sen de gule gule kullan aldiklarini.
Cok az kaldi artik bebegine kavusmana. Allah bir avazda kurtarsin, insallah! Kasilma, sanci olmadigina gore senin bebis daha bekleyecek herhalde. Benim kizim da 40+0'da dogmustu. Yalniz iceride ne kadar kalirsa, o kadar kilo aliyo:))
Insallah temizlige kadar bekler

Sagolasin! Bebisin de aldiklarini gule gule kullansin insallah!

kızlar lohusa geceliği için pijama dünyasına uğradınız mı..baya çeşit var tavsiye ederim.yani oraya bakmadan almayın derim.kızılay kocabeyoğlu pasajı alt katında.emzirme sütyeni falan da var.dün iki tane emzirme sütyeni aldım.özellikle bi tanesi hoşuma gitti mantıklı geldi..böle penye diil de kalıplı emzirme sütyeni.bluzun altından da güzel durur die düşündüm penyeler birz ucunu belli ediyo ya bi de bastırıyo gibi sanki..pnyede aldım evde takmak için de kalıplı olan da dışarı çıkarken falan olabilir..hemde göğsü açınca pencere şeklinde diil tüm göğüs açılıyo

canım güle güle kullan..
kocabeyoğlu pasajını hep duyuyorum ama nerde bilmiyorum tarif edeblir misin?

canım güle güle kullan..
kocabeyoğlu pasajını hep duyuyorum ama nerde bilmiyorum tarif edeblir misin?

canım atatürk bulvarı üzerinde yeri çok kolay..çarşıbaşı mağazası falan var ya ondan sıhhiyeye doğru yürürken sol tarafta işte baka baka git görürsün.kızılay meydanıyla tüp geçit arasında kalıyo.pijama dünyası da alt katta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…