Doğuma Hazırlık 2011- Ankara Anneleri ve Adaylari Alisveris Paylasim Alani

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ilk alışverişimmm
bu gün bahçeli 7 de hostanın olduğu arada 100 metre kadar sonra solda küçük bi dükkan açılmış cotton box bebek uyku seti 70 nevresim takımı 25 liraya aldım piyasanın altında geldi bana fiyatlar hemen kaptım. boyutları park yatağa biraz büyük ama napim katlayıveririm yorgan çok büyük değil. park yatak için olanlar pahalı geldi. %100 pamuk.

a city e de uğradım özelcan ve botti sardı beni baby2go park yatağı sevdim chicco ona göre küçük geldi bi sürü şeye baktım sanırım özelcanın ulus şubesinden alışverişimi yapıcam keş para diyince çatır çatır indirim yapıyolar o tarafta daha çingen pazarlığımı yaparım ben
bottide çıtçıtlılar 3.90 bilginize.
haziran 7 de ayrıntılıya giricem sonra alışveriş olayına tamamen dalıcam

Son düzenleme:
bebek arabası konusunda kafam çok karıştı benim ya chicco nun 1 2 modeli çift yönlü onlarda çok pahalı.. diğer markalar topiclerde çok eleştirilmiş siz neler aldınız yaaaa:26::26::26:
Benim de kafam karışık:44: Ben ağır hantal birşey istemiyorum. Aslında travel sistem düşünüyorum ben. Bu konu hakkında bir topik açtım ben. Bakmak istersen:http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/440183-hafif-travel-sistem-bebek-arabasi-tavsiyesi-olan-var.html

Gerçi travel sistem olduğunda da fiyat yükseliyor. Daha makul bir şey isteyince de, arabanın ağırlığı artıyor. Acaba baston puseti ve oto kotuğunu ayrı ayrı mı alsam acaba? Ben de şu sıralar araştırıyorum. Özellikle Chicco'nun Lite Way ve Bebe Confort'un Mila baston puset modellerini beğendim. Galiba ayrı ayrı alacağız. Bir de bebek arabasını dedemiz almak istiyormuş. Biz modeli beğeneceğiz. O alacak.

İlk alışverşin hayırlı olsun!
Bahçeli'ye gidip bir bakmak lazım o zaman.

Ben de geçen hafta Acity'e gittim. Özellikle Toker Bebe'de toplu alışverişlerde indirim yapacaklarını söylediler.
Ben de Özelcan'ın Ulus'taki şubesine en yakın zamanda gitemyi düşünüyorum. Bir de Suluhan'a gitmeyi düşünüyorum, bebek şekerleri, süsleri ve sepetleri için. Alışverişleri çok sıcağa da bırakmamak lazım.

teşekkür ederim canım..

bi şey dikkatimi çekti nette bakarken. mevlüt kıyafetleri satılıyo saten. bana komik geldi tamam mevlüt yapılır normal ama illa oyuncak bebek gibi süslemek gerekli mi? hele erkek kıyafetleri çok komik. gelinlik gibi 1 kere giydir kalsın..

Bebefox Krovaze Emzirme Sütyen - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Bebefox Kroveze Emzirme Atleti - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

kızlar ben emzirme sütyeni ve atletini bundan adım.gayet kullanışlı geldi bana.hangi göğsünü açarsan pencere şeklinde değil göğüs tamamen açılıyo.krovaze modeli.atlet giyince sütyen giymeye pek gerek kalmıyomuş atletin göğüs kısmının altında hafif bi lastik var göğsü tutuyo. sütyeni daha iyi tutuyo tabi.sütyenin tek kusuru arkasında kopça yok.üstten sporcu atleti gibi giyiliyo.gayet güzel.e bebekte hepsi burada da falan var ama renk ve beden sıkıntısı var.ben kızılayda libas bebeden aldım.netten biraz daha pahalı 18e ve 19a aldım galiba tavsiye ederim.ben 1 beden büyük aldım

Ben de gördüm o mevlüt kıyafetlerini. Çok kokoşlar Kızlar belki daha cici durabilir ama erkek bebekler o kıyafetlerin içinde... Herhalde böyle şeylere özenenler için üretmişler..

Takip ediyorum orayı, canım.

İkisi de çok güzeller, canım. Güle güle kullan! Ben de bu kroveze emzirme sutyen ve atletlerinin daha iyi olduğunu okumuştum. Göğüs tamamen açılabildiği için bebeğin dokunma duyusu için daha iyiymiş.

Kızlar ben travel sistem almayı düşünmüyodum bebek arabasını ama bu gün okulda kouştuk ana kucağı olmayınca ilk 4-5 ay çok zor oluyomuş bebek oturamadığı için aşağı kayıyomuş özellikle avmlerde falan merdivende dengesini kaybedip düşme tehlikesi yaşayanlar olmuş zaten 5-6 aydan sonra ana kucağına gerek olmuyo diyodum napıcam bilemedim siz ne dersiniz?

Benim de kafam cok karisik bu konuda. Acaba Travel sistem bebek arabasi mi alsam? Yoksa dogumdan itibaren kullanilanan hafif baston puset+ 0-18 veya 0-25 kg oto koltugu mu? Travel sistem bebek arabasi alsam, ana kucagini en fazla 1 yil kullanabilecegim? Ama diger oto koltuklarinda(0-18 veya 0-25 kg arasi) oto koltuklarinda yenidogan bebekler yatabiliyor mu?

Bahsettigin tehlike de beni de dusundermeye basladi? Bu konuda tecrubesi olan var mi acaba?

quinn zapp xtra almanı öneririm.

Magazalarda da bu urunu oneriyorlar, ama biraz pahali gibi. Bu urune ana kucagi takilabiliyor mu?

Kizlar!

Joker'de Maclaren Triumph pusetlerde indirim var:Joker - oyuncak, bebek, anne, hamile, çocuk, puset, hediye, mama ürünleri

Haber vereyim dedim.

bende gördüm sabah baya indirimde.
ya dünden beri bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum gibi biliyorum daha çok küçük ama her gün kıpırdanıyodu dün tetenoz aşısı yaptırdım sebep o olabilirmi. bu arada 2 doz diye biliyodum 5 doza çıkarmış bakanlık doktorumla görüşücem fazla geldi bana 5 doz.

Çikolata yiyip,sırtüstü yatmayı dene,umarım iyidir.Bu arada ben tetenoz aşısı olmadım.Doktorum Ankara'da öyle bi risk olmadığını,küçük yerlerde gerekli olduğunu söylemişti...

Çikolata yiyip,sırtüstü yatmayı dene,umarım iyidir.Bu arada ben tetenoz aşısı olmadım.Doktorum Ankara'da öyle bi risk olmadığını,küçük yerlerde gerekli olduğunu söylemişti...

inşallah canım bayaa endişeliyim. okuldan gelince yaptım söylediğini sanırım yukarı çıktı önceden sol kasığıma doğru hissederdim. ama bu gün göbek deliğimin hemen aşağısında derinden hisseder gibi oldum. bakalım yarında böyle giderse ultrasona girmeden rahat edemem.

Endişelenme bazen çok miskin oluyolar bugün nasıl?hareket var mı?

Bidiğim kadarıyla, 28. haftadan sonra düzenli hareketler hissetmen gerekiyor. Ondan önce kimi zaman çok hareketli, kimi zaman da sakin olmaları normal. Ama harekete geçirmek istiyorsan, tatlı bir şeyler yiyip soluna yat. Hareketlenecektir. Sen kaçıncı haftadasın?

Tetanoz aşısına da gelince, normalde hamilelikte 2 doz vuruluyor. Ama hayat boyu bağışıklık istiyorsan, doğumdan sonra 3 doz rapel(tekrar) dozu var.

Tetanos aşısı yaptırmamak, aslında Ankara'da, riskli olmayabilir. Neticede tam teşekküllü, steril hastanelerde doğum yapacağız. Ama daha önce başka bir topikte şunları da okumuştum: Doğuma kadar ayağımıza, elimize paslı, steril olmayan birşey batabilir. Ya da herhangi bir doğal afet durumunda doğum yapmak zorunda kalbiliriz. Mesela, insanlar 99 depreminde, hiç de steril olmayan koşullarda doğum yapmak zorunda kalmışlardı. Bunlardan koruncağımızı kim garantileyebilir ki?
Ben bu düşüncelerden dolayı tetanos aşısı olmaya karar verdim.

ben 20. haftanın başındayım daha ama 1 aydır nerdeyse hissediyordum. sabah sağlık ocağına uğradım nst benzeri bi aletle kalbini dinledik gayet sağlıklı dedi hemşire. onu bekliyomuş yarım saate kalmadı derste harekete başladı. rahatsız ettik sanırım beyefendiyi

aşı konusunda bende sizin gibi düşünüyorum başımıza ne geleceği belli değil. o yüzden ilk dozu yaptırdım. beş doz beni doğurganlık boyu koruyacakmış ama hala kararsızım. kolum 2 gündür ağrıyo. ilk gün nerdeyse felç gibi gezdim.

Evet ben hiç böyle düşünmemiştim.Bu şekilde düşününce yaptırmak mantıklı tabii ki.Ama ben geç kaldım...

Sağlıklı olmasına çok sevindim,gözünaydın

Bu arada kızlar benim 3 haftam kaldı,bugün işyerinde son günüm

Bebekte bir problem olmamasina sevindim. Gozun aydin!
Asidan sonra yaklasik iki gun insanin kolu agriyo.. Fena yani

Ay! canim, Cok az kalmis! Hadi bakalim! Son 3 hafta.. Heyecanlisindir herhalde. Allah saglikli bir sekilde ikinize de kurtarsin! Nerede dogum yapacaksin? Dogum seklli belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…