güle güle kullan cnm saçlarını.ben bakır tarçına boyatıyorum normalde.beyazlarım bikaçtane.açıkcası bebek için boyatamıyorum.dip boyam geldi.sanırım doğana kadar bekliycem
Belki de normal olur, o zaman. Gerci bu islerin nasil olacagi hep en son anda belli oluyor. Ben de kendimi normal doguma hazirliyorum ama son anda ne olacagi belli olmaz. Hayirlisi olsun hakkimizda. Benim randevum hafataya Carsamba. Belki de orada denk gelirizbanada şükran hanmm belki normal de yaparsın dio senin rahmin geniş dio ama ben korkuyorum zamanı gelsin çatı muanesi yapalım öle karar verelim dedi ama ben sezeryan istiyorummmsizin ne zaman randevunuz keşke ordA karşılaşsak barii facebok adresiniz varmı varsa arkadaş olalım ordann
Ben ve FANU Yenimahallede'ki Lina Kadin Sagligi Merkezi'ne gidiyoruz. Burasi bir hastane degil. Bir klinik. Doktorumuz orada calisiyor. Dogumu ozel hastanelerde yaptiriyor.kızlar hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Canim, Chicco'nun fiyatlari Optimum'da nasil? Normalde cok pahali da. Bir tulum 50TL'ye yakin. Oraya gitmeye deger mi fiyatlar? Ben merkezde oturuyorum da. Chicco'nun bebek yatagi ve arabasi ne kadardi?kızlaaar akşam optimuma gittim en üst kattaki mağazaları gezdim.
chicco mağazası bayaa aklıma yattı markalar çeşit çeşit fiyatlarda piyasaya göre iyi chicco nun park yatağını ve babak arabasını beğendim kraft alman markası die biliyordum ama türk markasıymış ve çinde üretiliyomuş yoksa onuda beğendim ama servis sorunu varmış mesela tekeri kırıldığında eğer iyi bir mağazadan almadıysan ilgilenen olmuyomuş tabi biz ankarada şanslıyız ama başka şehirlerde zor. baby to go proton da hafif ve güzel o da türk malıymış ama üretimde yerli bir sürü ıvır zıvır beğendim uyku setleri 80 nevresimler 30 lira mesela aklınızda bulunsun
kızlaaar akşam optimuma gittim en üst kattaki mağazaları gezdim.
chicco mağazası bayaa aklıma yattı markalar çeşit çeşit fiyatlarda piyasaya göre iyi chicco nun park yatağını ve babak arabasını beğendim kraft alman markası die biliyordum ama türk markasıymış ve çinde üretiliyomuş yoksa onuda beğendim ama servis sorunu varmış mesela tekeri kırıldığında eğer iyi bir mağazadan almadıysan ilgilenen olmuyomuş tabi biz ankarada şanslıyız ama başka şehirlerde zor. baby to go proton da hafif ve güzel o da türk malıymış ama üretimde yerli bir sürü ıvır zıvır beğendim uyku setleri 80 nevresimler 30 lira mesela aklınızda bulunsun
kızlar ilk bebeği olanlara anneler ablalar akrabalar diyim kısacası. bebek çeyizi hazırlamıyo mu? bizde öyle bi adet var herkeste varmı merak ettim.
ben almıştım kullanamadım hiç çocuk rahat edemedi ama büyük olsun hem penye olduğu için çekiyor birazda nbb almıştım
başka markada olsa penyedir ve daha büyüyecek sıkmasın bir beden büyük al bence cıtcıt vardı ordan acılıyordu
kızlar bu hastane çantasının eksikleri bitmedi gitti.. şu emzirme sütyeni işi aklımı karıştırdı.. siz aldınızmı bilmiyorum ama tecrübeli annelerden yardım bekliyorumm.. benim erken doğum riskim varda o yüzden çantam hazır beklemeli.. emzirme sütyenini şu anda kullandığımız bedene göremi alıcaz yoksa bir beden büyük mü ? hani süt geldiğinde sorun olmasın diye.. kısmetse pazartesi eksikleri tamamlamak istiyorumm.. fikirlerinize ihtiyacım var..
chicco nun kendi ürünleri tabiki diğerlerinden pahalı. park yatak 390 dedi nakitte %10 indirim, bonusa 8 taksit fiyatı bebek arabası çift yönlü yoktu fiyalara bakmadım o yüzden ama ben başka yerden de olsa chicco alıcam. baby to go proton 310 dedi. 5.5 kg oldukça hafif ve küçücük oluyo katlanınca. yatak konusunda da kararımı verdim malzeme kalitesi chiico fark atar diğerlerine hemde yıkanabiliyomuş . diğerleri paraşüt gibi hışır hışır beğenmedim.
benim evime çok yakın o yüzden genelde ordan yapıcam alışverişi ama merkezdekilerin gelmesi bilmiyorum mantıklımı o taraflarda bulunabilir sanki.
bakmak isteyenler için burdakinin şubesi dikmende (reklam yapmıyorum)
Adres: Malazgirt Mah. Dikmen Cad. No:377/B
Dikmen/Oran, Çankaya, Ankara
Telefon Numarası:
+90 312 475 73 98
hafta sonu bahçeli 7 de olucam hava iyi olursa ordanda haberler veririm
doğurana kadar araştırmaya devam..
haa bide zeyland var burda giyim-tekstil üzerine ama fena değil diğer mağazalara daha bakmadım bücürük, toker..
Bu adresini verdiğin yer Chicco magazası mı?
Haberlerini de bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?