Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede kesınlıkle yazalım ben 2011 ocak annesıyım ya sen...ıhtıyaclar hıc bıtmıyor.ben optımumdan aldım alacaklarımı sımdı cıtcıtlıya ıhtıyacımız var onlarıda mothercare den alıyım dıyorum sızde durum ne
ordada fiyatlar uygun bak benımde cıtcıtlıya acil ihtiyacım var acaba bugunde indirim varmıdırki...ben optımumdan pijamalarımızı aldım cıtcıtlı aldım ama memnun kalmadım bide tek alt pantolonları aldım...orda suan battaniyeler ındırımdeydi.bebeginin cinsiyetı ne...
bu arada besık araba falan alacaksan kesıın ulusa bak derimm
Ben de 2011 Temmuz annesi olacagim, insallah. Ben de ilk kez dun aksam bebgim icin alisveris yaptim. Mothercare'den citcitli body aldim. 1 paket alana ikincisi %50 indirimliydi. 6 tane body 27 tl'ye gelmis oldu.
Ben henuz, hamilelligim sirasinda, Optimum'a hic gitmedim. Orada fiyatlar nasil?
slm bende temmuz 2011 annesi olacağım inşallah.bende ufak tefek alıyorum bişiler.mothercarede hiç uygun bişiler bulamıyorum.çok fazla geliyor fiyatlar.hangi mağazasından aldınız siz?indirimli yerlere rastlayamıyorum galiba.
ulusa gittim bebek hastane çıkışı,kendime gecelik pijama almak için.ama orası daha pahalı geldi.aldıktan sonra küçükesatta butüklere bAKtım.orası daha uygun geldi.biraz fazla paraya almışım.gecelik ve pijamalar aynı marka haluk bayram ve tubaa diye markalar internette daha uygun fiyattaymış onuda sonradan gördüm alınca.
ama bebek şekerleri için suluhan gerçekten çok uygun.ulusta çıkrıkçılar yokuşunda uygun şeyler bulabilirsiniz.
bebek arabası ve yatağı için hala bakıyorum.bulamadım kafama göre.sizi takipteyim o konuda.
bu arada besık araba falan alacaksan kesıın ulusa bak derimm
Pijama gecelik için Kızılay'da kocabeyoğlu pasajında çok sayıda mağaza var, pazarlık da yapabilirsiniz.
Yatak, beşik, puset, araba koltuğu tarzı şeylerde özelcanın ulustaki şubesi pazarlık yapınca her yerden daha uygun oluyor. Ama kıyafet, malzeme tarzı şeyleri toplu alırken tek tek bakıp fiatlara öyle alın, genelde pek önemsenmeyip fiyatlara bakılmaz ve fiyatları şişirip indirim yapıyoruz diyor olabilirler.
Kıyafette de lcw, batıkent gimsa(ordaki ufaklığın ürünleri oldukça kaliteli), mothercare in indirimli ürünleri hem ucuz hem kaliteli olması açısından oldukça tercih edilebilir.
Ulusta suluhan nerede tarif edebilir misiniz arkadaşlar?
Pijama gecelik için Kızılay'da kocabeyoğlu pasajında çok sayıda mağaza var, pazarlık da yapabilirsiniz.
Yatak, beşik, puset, araba koltuğu tarzı şeylerde özelcanın ulustaki şubesi pazarlık yapınca her yerden daha uygun oluyor. Ama kıyafet, malzeme tarzı şeyleri toplu alırken tek tek bakıp fiatlara öyle alın, genelde pek önemsenmeyip fiyatlara bakılmaz ve fiyatları şişirip indirim yapıyoruz diyor olabilirler.
Kıyafette de lcw, batıkent gimsa(ordaki ufaklığın ürünleri oldukça kaliteli), mothercare in indirimli ürünleri hem ucuz hem kaliteli olması açısından oldukça tercih edilebilir.
güzel anlatmışsın oldukça yararlı olacak bu.teşekkürler.merhaba kızlar.
2011 mayıs annesiyim..sezeryan olacağımiçin nisanın sonuna doğru bebeğimi kucağıma alacağım inşallah..eksiklerimizi tammaladık..genel hatlarıyla yardım etmeye çalışayım..
bebek arabası: internet (markası neonato)
beşik: suluhan
bebek şekeri-sepeti-kapı süsü: suluhan
mevlüt kıyafeti-hastane çıkışları-küvet-kundak-çorap-çamaşır-battaniye-nevresim takımı : çıkrıkçılar yokuşu
emizk-biberon-tırnak makası-sümük pompası-diş kaşıyıcı-saçfırçası-alt açma bezi : özelcan bebe
bakım ürünleri ve çantası: chicco optimum mağazası
bakım ürünleri: sebamed-internet unnado
oto koltuğu: internet-unnado
çıtçıtlı badiler: bunları gördükçe uygun yerlerden ala ala tammaladım: bebepan-lcw-c&a-mothercare-minidamla ( internetten)
lohusa gecelik ve pijamaları: ulus anafartalar çarşısı
odasının dolabı şifonyeri duvar rafları: koçtaş
oyun halısı: sahibinden.com
park yatak: gordion joker bebe
6-12 ay kıyafetleri ( pantolon kazak gömlek vs) : lcw ve c&a ( indirim zamanları)
ayakkabılar-patikler-yenidoğan ıslak mendili-oda termometresi-ateşölçer: internet:hepsiburada.com
göğüs kremi: internet: e-bebek.com
göğüs pedi: chicco (optimum chicco mağazası)
odasına aksesuar-oyuncak-süs eşyası-duvar sticekeri : her yerde bulunur bir milyoncular
halı: halı dünyası
perde: çıkrıkçıkar yokuşu
lamba: suluhan
biraz ayrıntılı oldu ama umarım fikir verebilmişimdir..internetteki siteleri sıkı takip etmenizi öneririm..kampanyaya girdiklerinde ,inanılmaz ucuza geliyor..ben yatağını ve arabasını 100 er liraya aldım..normalde 350 idi ikisinde fiyatı..sebamed ürünlerini ve aventin meme ucu kreminide çok uyguna getirdim..hepinize hayırlı doğumlar dilerim..allah bir nefeste kurtarsın![]()
merhabalar bebeşi olanlar sağlıkla büyütsün inşallah hamile arkadaşlarda hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin rabim benim bebeğimde 4 aylık oldu ben ulusu pahalı buluyorum bilmem neden ama kızılaydan aldım ben çoğu kıyafetlerini doğum yapacak arkadaşlara şiddetle önerim bolca üst alın kusma sorunu olan bebekler için sürekli ıslanıyo çünkü ben çok sıkıntı yaşıyorum kustuğu için ayrıca bolca pijama takımı alın derim şu pantalonu ayaklı takımlardan aldığıma çok pişmanım hiç kullanışlı olmadı bana göre bide çıt çıtlı badileri kafadan geçirmeli değilde koldan geçirmeli alın giydirmesi oldukça rahat oluyo aşıda doktor kontrollerinde çok rahat şimdilik anlatacaklarım bu kadar herkese kolay gelsin bebeklerimizi sağlıkla büyütelim inşallah
Pijama gecelik içın Kızılay'da kocabeyoğlu pasajında çok sayıda mağaza var, pazarlık da yapabilirsiniz.
Ulusta suluhan nerede tarif edebilir misiniz arkadaşlar?