2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlaar..

ben de cumartesi yarım gün çalışıyorum malesef..:47:

dün belim,karnım,kasıklarım ağrıyor demiştim ya,ağrı kesici içmeme rağmen geçmedi..eve gittim artık mecbur.yattım geçti gibi oldu ama gece falan da ağrıdı..bugün biraz daha iyiceyim..
geçmişi okuyamadım,herşey yolundadır umarım..

ilkinde de 80-90 gibi bişeydi ama insülin direncimden dolayı bende dikkat ediyorum suan biraz fazla yersem beyaz ekmek yersem tatlıfalan yersem direk yukseliyor evde ölçtüğümde 160 falan oluyor bi kez 190 oldu ama bidaha da 190 a çıkmamaya özel dikkat edicem :))
aşağıdakilere bayıldım yaaaa :))
TA | NEVRESM EV | TA PERDE | TA BABY ZOO SARI BEBEK UYKU SET
TA | NEVRESM EV | TA PERDE | TA RABBIT PEMBE BEBEK UYKU SET
TA | NEVRESM EV | TA PERDE | TA STRAWBERRY SHORTCAKE PET BABY BEBEK PKE TAKIMI

kızlar bız taca baktık ama pek begenemedık tomurcugun cok guzel uyku setlerı war bılgınız olsun kumasları cok daha guzel 222 fıyatıydı 170 lıraya aldık bı bakın derım

Allah bebeklerinizi huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. bende temmuz annesi olacağım kısmetse.
Temmuz anneleri bölümüne isim anketi açtım oylarsanız sevinirim

günaydın kızlar :66:
sanırım herkez evde uyuyor
bende c.tesi günleri işe gelmekten nefret etmeme rağmen geliyorum malesef
:47:

günaydın kızlaar..

ben de cumartesi yarım gün çalışıyorum malesef..:47:

dün belim,karnım,kasıklarım ağrıyor demiştim ya,ağrı kesici içmeme rağmen geçmedi..eve gittim artık mecbur.yattım geçti gibi oldu ama gece falan da ağrıdı..bugün biraz daha iyiceyim..
geçmişi okuyamadım,herşey yolundadır umarım..

tünaydın güzel anneler ve tatlı bebişleriiii :16:

günaydın kızlar.bende okuldayım merak etmeyin yalnız değilsiniz..:1:

Merhaba sevgili anneler,

Farklı markaların biberonlarından edinip bebeginiz hangisini seviyorsa kullanmakta fayda var.
Ancak biberon konusunda tecrubeli bir anne olarak sizleri bir iki konuda uyarmak isterim:

En onemli konu, biberon basliginin akisi.
Ozellikle yeni dogan akisli biberon cok onemli. Sayet biberonunuz surekli akıtıyorsa, bebegin emmesi cok kolaysa bunun bebeginiz icin soyle kotu bir sonucu olabilir. Emmek zordur, biberon kolay gelir ve sizi emmeyi bırakır. Pompa gogusteki sutu sagar. Bebeginiz sizi emmezse sut uretiminiz azalır.

O yuzden Avent'in yenidogan akisli biberonu cok iyi bir urundur. Aynı zamanda bu biberonu memeyi emer gibi emer, yani emmeyi ve biberonu birlestirir. Ayrıca koligi de azaltan bir yapısı vardır ve bunu patentini almıstır.

Bu sayfadan biberonla ilgili bilgilere ulasabilirsiniz: xxx
http://www.philips.com.tr/c/avent-bebek-biberonla-besleme/18458/cat/

Biberon baslikları bebegin emisine gore 0-1 ay, 1-3 ay, 3-6 ay ve 6aydan sonra olmak uzere genisleyerek degisir. İcinde bulundugunuz aya gore almanız gerekir.

Umarım yardımcı olabilmisimdir.

Sevgiler

Avent Annesi Muge

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar bu ne yaa herkes nerelerde topik bom boş kalmış dikkat edin hırsız girmesin...:1:
kızlar biz bu sabah kocişle erken kalktık maskoya gittik
ayy çok cici takımlar var yaa peşinde 2200e bırakıyolar 3kapılı dolap büyüyen yatak uyku seti içinde yatağı içinde falan falan...pazarlığa otursan 2bine bırakırlar dedik kocişle bakalım bi iki model kafamda kaldı şu 2 3 haftaya bu işi bitirecez gibi 20 gün 1 ayda gelmesi sürüyomuş falan derken olur bu iş..açık krem rengi düşündük bakalım Allahın izni ile inş bu işide bitiririz..
2900 net fiyata başka bi modelde beğendik ama çook geldi gerçekten...belli daha işçilikli ama bizi bu aşar dedik koçişle odanın mantolaması var duvar kağıdı var diğer bebek eşyaları falan fazla olur dedik ve 2200lklerde karar kıldık bakalım ne olacak...

tünaydın cici anne adaylarııııııııııııııııııı:)
ayyy biz çok yorgun ama çok da mutluyuz bugün....
sabah aç karna saat 8lerde hastaneye koştuk...şeker yüklemem vardı biliyorsunuz ...75likdi hem de...önce aç karna kan aldılar sonra 3 bardak içirdiler üst üste iğrençtiiiiiiiiiiiiiii...peşinden 1 saat sonra bi de 2.saat sonunda toplam 3 kez kan aldılar....o esnada bişi yemek içmek yasak...offffffffff fenaydı...neyse o araya bi de doktorumuza randevu almıştık ...kıjımız süperdi yaa...aç olmama rağmen baya hareketli idi şekercik...bu arada doktorum baya iyi bakmışın sen buna 980 gr.olmuş dedi...haftasına göre önden gidiyormuş ama takma sorun yok...herşey yolunda dedi...bu arada nöbet tutamaz raporumu da aldım 26 haftalık gebedir diye....
az önce de laboratuvar sonuçlarımı öğrendim..doktorumla konuştum...çok şükür şeker çıkmadı kıslar.....ayyy nası rahatladım,nası sevindim anlatamam:)
darısı sizlerin başına inşallah:nazar:
şimdi biraz uyuyacağız kıjımlaaa...öperis sizi..see ya;)

tünaydın cici anne adaylarııııııııııııııııııı:)
ayyy biz çok yorgun ama çok da mutluyuz bugün....
sabah aç karna saat 8lerde hastaneye koştuk...şeker yüklemem vardı biliyorsunuz ...75likdi hem de...önce aç karna kan aldılar sonra 3 bardak içirdiler üst üste iğrençtiiiiiiiiiiiiiii...peşinden 1 saat sonra bi de 2.saat sonunda toplam 3 kez kan aldılar....o esnada bişi yemek içmek yasak...offffffffff fenaydı...neyse o araya bi de doktorumuza randevu almıştık ...kıjımız süperdi yaa...aç olmama rağmen baya hareketli idi şekercik...bu arada doktorum baya iyi bakmışın sen buna 980 gr.olmuş dedi...haftasına göre önden gidiyormuş ama takma sorun yok...herşey yolunda dedi...bu arada nöbet tutamaz raporumu da aldım 26 haftalık gebedir diye....
az önce de laboratuvar sonuçlarımı öğrendim..doktorumla konuştum...çok şükür şeker çıkmadı kıslar.....ayyy nası rahatladım,nası sevindim anlatamam:)
darısı sizlerin başına inşallah:nazar:
şimdi biraz uyuyacağız kıjımlaaa...öperis sizi..see ya;)

cnmm maşallah size...
ohh ne güzel şeker çıkmamış ne gzel yaa benimde haftaiçi yapılacak inş bendede bişi çıkmaz çok fazla tatlı türü yemem günde bi çikolata o kadar ama çook korkuyorum çıkarsa diye...
hadi gözünaydın tatlım
minnoşununda kiloda maşallahı var 1kg de sen ona...
ee bu arada sende kilolar ne durumda kaç kilo aldın şimdiye kadar..

cnmm maşallah size...
ohh ne güzel şeker çıkmamış ne gzel yaa benimde haftaiçi yapılacak inş bendede bişi çıkmaz çok fazla tatlı türü yemem günde bi çikolata o kadar ama çook korkuyorum çıkarsa diye...
hadi gözünaydın tatlım
minnoşununda kiloda maşallahı var 1kg de sen ona...
ee bu arada sende kilolar ne durumda kaç kilo aldın şimdiye kadar..
haha onu hiç sorma 11 kilo aldım canımcım ;)
paso yiyen,içen bir anne adayından başka ne beklenir...bi de benim hamilelik başından beri hiç mide bulantım,kusmam da olmadı...canım ne istediyse yedim de...hatta tatlı,şeker,çikolata bile yedim(marifetmiş gibi söylüyorum bi de:P) doktorum dikkat et dedi tabi ama şeker çıkmayınca en azından biraz daha rahat olucam...darısı sizlere inşallah:nazar:

haha onu hiç sorma 11 kilo aldım canımcım ;)
paso yiyen,içen bir anne adayından başka ne beklenir...bi de benim hamilelik başından beri hiç mide bulantım,kusmam da olmadı...canım ne istediyse yedim de...hatta tatlı,şeker,çikolata bile yedim(marifetmiş gibi söylüyorum bi de:P) doktorum dikkat et dedi tabi ama şeker çıkmayınca en azından biraz daha rahat olucam...darısı sizlere inşallah:nazar:

kilolar nasılsa gider be cnm minişler sağlıklı olsunda...
oo tatlı şeker çikolata bunları yedin ve şeker çıkmadı ohh ne güzel o zaman bende çok korkmıyım bari:1:
ben mide bulantısı istfrra falan 5 kg vererek başladım 70 düştüm ve şimdi 77 7 kg aldım..bebişte haftasıyla uyumlu gidiyo
şeker tahlilinide bitirdikmi kolay olacak bu iş..

kilolar nasılsa gider be cnm minişler sağlıklı olsunda...
oo tatlı şeker çikolata bunları yedin ve şeker çıkmadı ohh ne güzel o zaman bende çok korkmıyım bari:1:
ben mide bulantısı istfrra falan 5 kg vererek başladım 70 düştüm ve şimdi 77 7 kg aldım..bebişte haftasıyla uyumlu gidiyo
şeker tahlilinide bitirdikmi kolay olacak bu iş..

yaa ben diyordum ki bu beslenmeye kesin çıkar bende şeker...Allah yüzüme güldü yaa:)
tü tü tü maşallah diyelim:nazar:
ben 20.haftadan sonra çok hızlı almaya başladım..bugün doktorum dedi ki 9 aylık hamile karnı var sende ihihhi...utandım :26::17:

gözlerim kapanıyoooooo canım benim uyuyayım acık,yatmadan kıjımın yüzünü ekliyim size teyzoşları...Maşallahı esirgemiyoruz ama dimi :nazar:
$kıssbadeee.webp

Son düzenleme:
yaa ben diyordum ki bu beslenmeye kesin çıkar bende şeker...Allah yüzüme güldü yaa:)
tü tü tü maşallah diyelim:nazar:
ben 20.haftadan sonra çok hızlı almaya başladım..bugün doktorum dedi ki 9 aylık hamile karnı var sende ihihhi...utandım :26::17:

gözlerim kapanıyoooooo canım benim uyuyayım acık,yatmadan kıjımın yüzünü ekliyim size teyzoşları...Maşallahı esirgemiyoruz ama dimi :nazar:
Eki Görüntüle 187459

evet cnm maşallah sana şeker çıkmadığına ve maşallah bebişin fotosuna ayy ne güzel bişi yaa maşallah 41 kere:nazar::nazar::nazar::nazar:

slm kızlar.dr dan geldim.hemen eşim y okken yazayım kısaca.dr bana çok kızdı madenm çarşambadan beri ağrın var niye gelmedin diye.sanki gidince de hemen alıyomuş gibi.
neyse kasık ağrımın iyi olmadığını söyledi,ayrıca bebeğin toplanıp kastırması ve hareketlerinde azalma bunlar erken doğum tehditiymiş.:(( ultrasonda rahim ağzı şimdilik iyi ama dikkat dedi.gezme tozma mizsafir ağırkama yok dedi.yürüyüş bile yapma dedi.nöbetten muaf raporu verdi.daha sonra belimde ağrımaya başlayınca serum taktı biraz gözlem altına aldı.ağrı olursa hemen gel dedi.çok korktum tabi babamızda çok korktu.:(( artık daha çok dinlenicem mecbur olmazsa pazartesi falan 5 günlük rapor alayım diyorum.

kızlar bakın bi modele bakalım yorumlarınız ne olacak
3 kapılı dolap ve büyüyen yatağı alıcam sadece yanlız yatağın altına yavru yatakta yaptırmak istiyorum..ayrıca 2.fotoda yatağın kenarında dolabın ilavesi pembe ve diğer renkli süsler var dolabın üstnde onlarda 3 tane var onları pembe yaptırabilirim sizce böylesimi yoksa pembe olsamı daha hoş olur.bide burada taşlı gösteriyo modeli taşlı değil bizim baktığımız sadece taşsız diğer herşeyi aynı...dolapların kuluplarınıda kristal istiyorum..
Bebishroom ® - BEBEK / Oda Takımları / Manolya Bebek Odası

Back
X