canım ben kullanıyorum 3 ay da kullanacağım günde 3 adet lütfen endişelenme.Arkadaşlar bende şimdi doktordan geldim..Kalp atışını gördükama duyamadık...Biraz lekelenmem var deyince progesteron verdi....Bi de ben biraz paniğim bundan önceki bebeğimi ne yazık ki kaybettim...Var mı aranızda progesteron kullanan...
yaw kızlar bütün hafta hastaydm bogazlarım cok fenaydı giremedim bide mide bulantım hiç bişey yedirmio((yaw arkadaslar ben bu hafta carsamba günü kontrole gittim kesede bebekde büyümüş 1 ay sonra gel dedi doktorum bi sorun yok dedi ama benim dün gece idrarımdan sonra silerken cok hafif kan geldi 2 defa aklım cıktı agla agla öldüm hemen hastanenin acilini aradım dr ped koy dolarsa gel dedi ve şimdi sabah oldu baktım kan yokk ama yinede gidim diyorum acaba neden oldu yine kesemi bozuldu yada kan pıhtılasması için kullandığım iğne claxane mi yaptı arkadaslar cok korkuyorum bu 3.bebeğim eger düşerse nolur düşmesin
((napcam bilmiorum
aranızda böle olan kan gelen oldumu ??????????????????????
canım bende oldu ilk hamileliğimi öğrendiğimde 2 gün az az ama sonra proluton depo aında bir iğne vurundum progestan fitil kullanıyorum artık yok çok şükür