• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bende şimdi doktordan geldim..Kalp atışını gördük:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ama duyamadık...Biraz lekelenmem var deyince progesteron verdi....Bi de ben biraz paniğim bundan önceki bebeğimi ne yazık ki kaybettim...Var mı aranızda progesteron kullanan...
canım ben kullanıyorum 3 ay da kullanacağım günde 3 adet lütfen endişelenme.

yaw kızlar bütün hafta hastaydm bogazlarım cok fenaydı giremedim bide mide bulantım hiç bişey yedirmio:(((yaw arkadaslar ben bu hafta carsamba günü kontrole gittim kesede bebekde büyümüş 1 ay sonra gel dedi doktorum bi sorun yok dedi ama benim dün gece idrarımdan sonra silerken cok hafif kan geldi 2 defa aklım cıktı agla agla öldüm hemen hastanenin acilini aradım dr ped koy dolarsa gel dedi ve şimdi sabah oldu baktım kan yokk ama yinede gidim diyorum acaba neden oldu yine kesemi bozuldu yada kan pıhtılasması için kullandığım iğne claxane mi yaptı arkadaslar cok korkuyorum bu 3.bebeğim eger düşerse nolur düşmesin:(((napcam bilmiorum:(aranızda böle olan kan gelen oldumu ??????????????????????

canım bende oldu ilk hamileliğimi öğrendiğimde 2 gün az az ama sonra proluton depo aında bir iğne vurundum progestan fitil kullanıyorum artık yok çok şükür

yaw kızlar bütün hafta hastaydm bogazlarım cok fenaydı giremedim bide mide bulantım hiç bişey yedirmio:(((yaw arkadaslar ben bu hafta carsamba günü kontrole gittim kesede bebekde büyümüş 1 ay sonra gel dedi doktorum bi sorun yok dedi ama benim dün gece idrarımdan sonra silerken cok hafif kan geldi 2 defa aklım cıktı agla agla öldüm hemen hastanenin acilini aradım dr ped koy dolarsa gel dedi ve şimdi sabah oldu baktım kan yokk ama yinede gidim diyorum acaba neden oldu yine kesemi bozuldu yada kan pıhtılasması için kullandığım iğne claxane mi yaptı arkadaslar cok korkuyorum bu 3.bebeğim eger düşerse nolur düşmesin:(((napcam bilmiorum:(aranızda böle olan kan gelen oldumu ??????????????????????

canım aklına kötü bişey getirme zaten tahlikeli bir durum olsa olurdu bişeyler.benim kızımdayken 1 kere olmuştu 1-2 damla bişey ama hiçbişey çıkmadı.doktor yerleşme kanamsı demişti o zamanlar ama için raht eder git bir doktora istersen.

kızlar siz böyle lekelenmelerimiz var diyorsunuz ya öyle üzülüyorum ki çünkü bunu bende yaşadım önceki hamileliğimde malesef şimdi bile tuvalete gittiğimde peçete kullanmaya korkuyorum leke göreceğim diye sakın ihmal etmeyin rabbim yavrularımızı bize bağışlasın

canım ben kullanıyorum 3 ay da kullanacağım günde 3 adet lütfen endişelenme.

canım bende oldu ilk hamileliğimi öğrendiğimde 2 gün az az ama sonra proluton depo aında bir iğne vurundum progestan fitil kullanıyorum artık yok çok şükür

ay sağol canım. bilmiyorum insallah benimkide öle olur cok korktum simdi ama kesilmiş hiç bişey yok bakalım dr ne dicek ? cünkü benim gecen seneki hamileliğimdede sehir dısına gitmiştik böle ama 2-3 gün gelmişti silerken ben önemsememiştim ankara geldik 1hafta bile olmadan dr gittim kese yapısı bozulms düşereceksin dedi ne ilac verdiler ne bişey ve 2 gün sonrada düştüacaba buda ölemi die korktum insallah öle değildir....

ay sağol canım. bilmiyorum insallah benimkide öle olur cok korktum simdi ama kesilmiş hiç bişey yok bakalım dr ne dicek ? cünkü benim gecen seneki hamileliğimdede sehir dısına gitmiştik böle ama 2-3 gün gelmişti silerken ben önemsememiştim ankara geldik 1hafta bile olmadan dr gittim kese yapısı bozulms düşereceksin dedi ne ilac verdiler ne bişey ve 2 gün sonrada düştüacaba buda ölemi die korktum insallah öle değildir....

geçmiş olsun öncelikle. bi doktora görünmende fayda var canım bence.
herkeste olabiliyor ama herkeste aynı sonuçlanmıyor.
hem daha öncede yaşamışsın.
her şeyin yolunda gittiğini öğren ki için rahatlasın.
Ayrıca ayakta kalamaman ve kendini yormaman çok önemli şuan.
tabii ilk işin doktora gitmek olsun bence.

Son düzenleme:
canım aklına kötü bişey getirme zaten tahlikeli bir durum olsa olurdu bişeyler.benim kızımdayken 1 kere olmuştu 1-2 damla bişey ama hiçbişey çıkmadı.doktor yerleşme kanamsı demişti o zamanlar ama için raht eder git bir doktora istersen.

inşallah yerleşme kanamasıdır canım dediğin gibi cıkar insallah cünkü dikkat ediorum walla ama dün biraz arabayla gezdim nerdeyse bütün gün acaba onumu yaptı diyorum aman walla bilmiorum bakalım dr ne dicek ama insallah bisey yoktur .bu arada teşekkür ederim bilgilendirdiğin için dediğin gibi cıkar insallah

inşallah yerleşme kanamasıdır canım dediğin gibi cıkar insallah cünkü dikkat ediorum walla ama dün biraz arabayla gezdim nerdeyse bütün gün acaba onumu yaptı diyorum aman walla bilmiorum bakalım dr ne dicek ama insallah bisey yoktur .bu arada teşekkür ederim bilgilendirdiğin için dediğin gibi cıkar insallah

inşalllah canımya.aklına kötü şeyler getirme.

ondan değildir cnm bence yerleşme kanamasıdır
ama senin daha önce kötü bir tecrüben varmış
onun için tedbiren dr git bence için rahatlasın
benim ilkinde olmuştu ama ben yerleşme diye dr bile gitmemiştim
şükür birşey olmadı seninde olmaz cnm

oyy kızlar bugün bir sürü misafirim var.pazara gitmem lazım evde yemek yapıp ortalığı şöyle bir tekrar düzenlemem lazım.

arkadaslar simdi ben doktora gidiorum ....bakalım nedicek dönüşte haber veririm nolur bana dua edin bisey cıkmasınn.....Allahım hepimizin bebişlerini korusun ve bizlere bağışlasın....

benim midem günden güne kötü oluyoo yaa:5:
bugün daha fenayım. sabah zor çıktım evden.
şuan zor duruyorum valla işyerinde.
en iyisi bugün işten çıkmadan vizite kağıdımı alayım.
daha kötü olursam pazartesi direk doktora gidip
rapor alırım gelmem işe.
:25::25:

arkadaslar simdi ben doktora gidiorum ....bakalım nedicek dönüşte haber veririm nolur bana dua edin bisey cıkmasınn.....Allahım hepimizin bebişlerini korusun ve bizlere bağışlasın....

hadi hayırlı haberlerle dön canım inşallah. :16:

kızlarr bugün bebişim kalp atışını gördük çooook şükür darısı görmeyenlere inşallah

Hayırlı olsun canım :))))

Arkadaşlar bende şimdi doktordan geldim..Kalp atışını gördük:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ama duyamadık...Biraz lekelenmem var deyince progesteron verdi....Bi de ben biraz paniğim bundan önceki bebeğimi ne yazık ki kaybettim...Var mı aranızda progesteron kullanan...

Gözün aydın tatlım , bende kullandım 3 hafta boyunca , 7.haftada kesti ama sürekli kullanan arkadaşlarda var , için rahat olsun ....

kızlar nasılsınız butun gun taakıp edıyorum kımse yazmıyor sonra bı bakıyorum almıs sayfalar basını gıtmıs..
yenı gelen hamısler hosgeldınız.benım mıdem kotu. bugun bı emaıl geldı bulgur ıyımıs ozeıkle hamılelere bagırsaklarıda calıstırıomus pılavını yaptım bende bugun hemen.
su cınsıyet belırleme testı nedır..adı ne yazarmısınız kac haftalıkken yapılıyor.allah saglıklı bebısler versın hepımıze ama ben cok merak edıyorum cınsıyetını.:nazar:

Canım , tvde de reklamı çıkıyor sanırım bu testi ypan arkadaşlar ondan bahsediyor ,10. haftadan itibaren belli luyormuş , adı boy &girl gibi bişi heralde , eczaneler bilir. Ama yeni bir ürün herlade , sonuçları garntimi bilmiyorum ....

günaydınnnnnn
sabahları midem kazılıyo sanki yaa yedikten snrada bulanıyo :))))

Beni bütün öğünlerin öyle ,1 saat oldu kahvaltımı yapalı , şu an çok kötü midm bulanıyo :((((

Kızlar gunaydın.Hepinizin yeni yılı kutlu olsun.En guzel senelerimizin başlangıcı olsun.Saglık mutluluk ask para huzur ve bebişlerimiz bizimle olsun..:16::16::16::16::16::16:

Amiin canım , senin ve bebişinin de yeni yıl kutlu olsun .....

Geçmiş olsun tatlım , bu tarz şeyler bu ve diğer topikteki arkadaşlarda da oluyor , şu ana kadar kötü bir sonuç duymadım. Sen içini ferah tut,ama dr.una da görün en azından için rahatlar .....

kızlar hepinizin yeni yılı mutlu sağlıklı ve bebişlerimizle olsun kızlar belki saçma ama bişey soracağım bugün arkadaşlarla canlı müiğe gideceğiz uzun süre yüksek sesin be işe zararı falan olur mu ya içim tedirgin oldu

yok cnm hiç birşey olmaz
ben ilkinde haberim yoktu düğüne gitmiştim yüksek topuklularla
bir oynadım bir oynadım biraz oynak bir oğlum var şimdi :-))

Back
X