ya erken başlamadımı ya bu duygusallık izlemediğim bii dizinin finaline bukadar ağlanırmı hıçkırıklarla
seninde gözün aydın canım hayırlı olsun
ayyyy sorma ben bir ağla bir ağla hıçkırıklarla :)) eşim şaştı kaldı adambende sadece finaline baktım ama yetti
onu bu ay hamile kalmadan önce yazmıştım kızımız olursa adını zeynep koyucaz oyüzden yazdım.. kız erkek farketmez derlerya vallahi aynen öyle nasıl olsa kızımda yok oğlumda sağlıklısı hayırlısı olsun.. ama içindeki ses ne diyo derse erkek diyo.. ama kız bebek annenin güzelliğini alır onu çirkinleştirir derlerya son günlerde kendimi pek çirkin görüyomadınıda zeynep koydum gelll yazmışsın dikkatimi çekti inşallah allah gönlüne gönlümüze göre verir içinden kızmı geçiyo
günaydınnGünaydın güzeller....
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş allah tamamına erdirsin inş.
benim mide hala düzelmedi hala aynıyım ayrıca birde miskinlik varki anlatamam
evde hiiiç birşey yapmıyorum sabahada çok zor kalkıyorum
akşamları erken yatarım ama yaprak dökümünü izledim geç yattım
günaydın canım.Kızlar günaydın.
Bende bugün itibariyle 6+1 günlük hamileyim. 5+3 iken 4,5mm lik kesemizi gördük. 3 Ocakta kalp atışları için gidicez. Otomatik hesaplayıcılara göre doğum 24 ağustos gözüküyor.
Sizler kalp atışlarını hemen duydunuz mu? Kaç haftalıkken duydunuz?
Çok heyecanlyım
Kızlar günaydın.
Bende bugün itibariyle 6+1 günlük hamileyim. 5+3 iken 4,5mm lik kesemizi gördük. 3 Ocakta kalp atışları için gidicez. Otomatik hesaplayıcılara göre doğum 24 ağustos gözüküyor.
Çok heyecanlyım
cnm hosgeldın hayırlı olsun ben 6+1 ken duymustum ama alttan boyuda 0.93 tu 3 ocak ıdeal bı tarıh duyabılırsın
günaydınn
günaydın canım.
büyümüşsünüz biraz daha
ben kalp atışlarını 6 haftalıkken duydum
ama vajinal ultrasonla.
sen de hayırlısıyla duyarsın inşallah
arakadaşlar ben bu gün doktora gittim ve kesemizi gördük...7mm olmuş..
kızlar yarın kalp atışı için gideceğim çok mu erken bakalım hayırlısı geçen hafta kese gördük
ben öldüm resmen krize girdim ağlamaktan
Kızlar günaydın.
Çok heyecanlyım
bulanmasın be güzelim ne güzel işte
çok kötü birşey benim 4.hftdan beri bulanıyor
öğrendiğimden beri eşim dalga geçiyor psikolojiktir diye)
Canım peki kusuyomusun?
onu bu ay hamile kalmadan önce yazmıştım kızımız olursa adını zeynep koyucaz oyüzden yazdım.. kız erkek farketmez derlerya vallahi aynen öyle nasıl olsa kızımda yok oğlumda sağlıklısı hayırlısı olsun.. ama içindeki ses ne diyo derse erkek diyo.. ama kız bebek annenin güzelliğini alır onu çirkinleştirir derlerya son günlerde kendimi pek çirkin görüyomAllah hakkımızda hayırlısını sağlıklısını nasip etsin sbnmcsm nickin tekerleme gibi valla kısaca ne diyebilirim acaba?
Canım sen ne kadarlık hamilesin? Miden bulanıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?