2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

adınıda zeynep koydum gelll yazmışsın dikkatimi çekti inşallah allah gönlüne gönlümüze göre verir içinden kızmı geçiyo
onu bu ay hamile kalmadan önce yazmıştım kızımız olursa adını zeynep koyucaz oyüzden yazdım.. kız erkek farketmez derlerya vallahi aynen öyle nasıl olsa kızımda yok oğlumda sağlıklısı hayırlısı olsun.. ama içindeki ses ne diyo derse erkek diyo.. ama kız bebek annenin güzelliğini alır onu çirkinleştirir derlerya son günlerde kendimi pek çirkin görüyom Allah hakkımızda hayırlısını sağlıklısını nasip etsin sbnmcsm nickin tekerleme gibi valla kısaca ne diyebilirim acaba?

Günaydın güzeller....
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş allah tamamına erdirsin inş.
benim mide hala düzelmedi hala aynıyım ayrıca birde miskinlik varki anlatamam
evde hiiiç birşey yapmıyorum sabahada çok zor kalkıyorum
akşamları erken yatarım ama yaprak dökümünü izledim geç yattım

Kızlar günaydın.

Bende bugün itibariyle 6+1 günlük hamileyim. 5+3 iken 4,5mm lik kesemizi gördük. 3 Ocakta kalp atışları için gidicez. Otomatik hesaplayıcılara göre doğum 24 ağustos gözüküyor.

Sizler kalp atışlarını hemen duydunuz mu? Kaç haftalıkken duydunuz?
Çok heyecanlyım

günaydınn
valla benim demidem sabahları çok kötüüü :95:
miskinlik dersen o da oluyor ister istemezzzz
offf bulantı olmasa diğerlerine razıyımm
günaydın canım.
büyümüşsünüz biraz daha
ben kalp atışlarını 6 haftalıkken duydum
ama vajinal ultrasonla.
sen de hayırlısıyla duyarsın inşallah

cnm hosgeldın hayırlı olsun ben 6+1 ken duymustum ama alttan boyuda 0.93 tu 3 ocak ıdeal bı tarıh duyabılırsın

cnm hosgeldın hayırlı olsun ben 6+1 ken duymustum ama alttan boyuda 0.93 tu 3 ocak ıdeal bı tarıh duyabılırsın

Canım sen şimdi ne kadarlık hamilesin? Miden bulanıyormuydu 6 haftalıkken. Bende bulantı filan yok, rahat geçiyor şimdilik. Ama sorunmu var diyorum kendi kendime...

bulanmasın be güzelim ne güzel işte
çok kötü birşey benim 4.hftdan beri bulanıyor
öğrendiğimden beri eşim dalga geçiyor psikolojiktir diye )

arakadaşlar ben bu gün doktora gittim ve kesemizi gördük...7mm olmuş..

Hayırlı olsun canı kalp atışlarını da duymayı nasip etsin Allah ım ....

kızlar yarın kalp atışı için gideceğim çok mu erken bakalım hayırlısı geçen hafta kese gördük

biz 7 haftalıkken gittik ve karından ultrasonla duyduk kalp atışlarını , daha önce giden arkadaşlar vajibal ultrasonla duymuş heralde , yani haftana göre sen hesapla ....

ben öldüm resmen krize girdim ağlamaktan

Ben resmen kendimden geçtim ağlamaktan , annem herşeye ağlama bebiğin hissedio demişti geçenlerde, o yüzden bi taraftanda korktum bebişe bişi olur mu diye , bi ağladım iki sustum yani :))))

Hayırlı olsn canım , 3 ocakta duyabilirsin sanırım ,karından olmasa bile vajinal ultrasonla kesin duyarsın ....

Canım peki kusuyomusun?

Canım belirtiler herkeste aynı olmuyo , bazı arkadaşların midesi bulanıo bazısının beli öçok ağrıyo , bazısı kusuyo , ama hiçbişey olmayanı da var , benimde uykum ve bulantım var ama kusmuyorum , o yüzden endişelenme bende belirtiler yok diye hatta mutlu ol , insanı rahatsız ediyo birazcık :)))

adım şebnem canım
yaaaa demek annenin güzelliğini alır kıss banada buaralar çok güzelleştin diyolar desene 2.de oğlan mı:)hayırlısı olsun sağlıklı evlatlarımız olsun ama allah içimi ibliyo kızım olsun çok istiyorum allah gönlümüze göre versin

cnm ben daha çok öğürüyorum mideniz daha da bulanmasın ama
hani tükürük su şeklinde çıkıyor 2 kerede istifra etmişliğim var
ilk hamişliğimde böyle değildi daha rahattı en azından 8.hftdan sonra çıkmıştı
benimde uykum iyi alp bıraksa çooook uyurum da azmanım var benim evde

Canım sen ne kadarlık hamilesin? Miden bulanıyor mu?

Benim 6+4 canım. özellikle sabahları çok fena bulanıyor midem.
çokta erken saatte kalktığım için daha fazla bulanıyor.
öğlen hafifliyor ama öğlen de olana kadar böyle oluyorum.
kız ne güzel bulanmasın miden inşallah öyle geçirirsin
ama yani daha erken onu da unutma
arkadaşım 5 aylık hamile hiç bulantı falan yaşamadı.
bebeğide gayet sağlıklı maşallah.
herkeste olacak diye bişey yok yani canım korkmana gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…