Bugün kesemiz göründü =)))=) ben doğum tarihini bi sitede hesaplamistim
bugün doktoruma sordugumda 2 hafta sonra belli olur dedi acaba tarih değişirmi ki :26:
kızlar cuma gunu gıtsem kalp atıslarını duyarmıyım acaba yada keseyı gorurmuyum sat 19 agustos cuma gunu 6 haftayı doldurmus olcaz
selam benimde sat 19 kasım yarın doktofra gidicem çok heycanlıyım umarım bundan sonra yaşayacakalrımızı doğuma kadar burdan paylaşır birbirimize destek oluruz
selam guz, hoşgeldin, sanırım iki üç kişi olduk sat tarihi 19 kasım olan. İnşallah doğuma kadar hepimiz birbirimize destek oluruz.
kızlar cuma gunu gıtsem kalp atıslarını duyarmıyım acaba yada keseyı gorurmuyum sat 19 agustos cuma gunu 6 haftayı doldurmus olcaz
canım benim yaa
napım ben de bi oraya bi buraya bakıyorum
saat 3 de gidicem bakalım ne dicek doktor 7+2 deyiz
yaptırıcam oğlakçım da eşime bu akşam söylemeyi düşünüyodum söylesemmi söylemesemmi diyorum :18:
cnm sonucu yazmammışsın insaallah güzel haberler verirsin insaallah pıt pıtları duymuşsundur cnm.
duymadıysanda üzülme geç döllenme olabilir moralini bozma cnm rabbim büyüktür.
gelişmeleri yaz merakta bırakma cnm.
selam kızlar nasılsınız:))
ben aynı durumdayım kanamam durdu ama kahverengi lekelenmelerim hala devam ediyo
doktorla görüştük ilaçlara devam ayağa kalkmak yok dedi. yemek yiyemiyorum bulantıdan ölüyorum resmen batuahnda hiç böyle değildim yemeğimi falan yapar yerdim ama bunda çok kötüyüm
4 günde 1.5 kilo verdim. yemek yiyemiyorum yesem sadece salatalık, tost az bişey bide patates püresi ve yağsız olcak. başka bişey yok yani
sağolsun kayınvalidem eşim hep yardım ediyolar hiç ayağa kaldırmadılar. başım dönüyo zaten ayağa kalkınca açlıktan.. zorluyorum yemek için ama olmuyo
benimle aynı durumda olanlar vardı nasıl oldunuz arkadaşlar
kötü haber yok dimi Allah kötü şeylerle karşılaştırmasın sağlıkla alalaım kucaklarımıza yavrularımızı
kızlar merhabalar nasılsınız?
bi< geldik minişimle dr dan:)) 6+2 olduğu için kese ve bebişi gördük minicikti.kalp atışları için çok erken ama allttan muyeneyle görebiliriz dedi bizde istemedik.herşey yolunda 2 hafta sonra tekrar gidicez tahliller falan yapılacak bakalım hayırlısı.ama kese geilşim herşey iyi.
mide bulnatılarım çok kötü kızlarr sadece domate syiyebiliyorum su içemiyorum hemen çıkıyor umarım geçer biran önce..
kızlar merhabalar nasılsınız?
bi< geldik minişimle dr dan:)) 6+2 olduğu için kese ve bebişi gördük minicikti.kalp atışları için çok erken ama allttan muyeneyle görebiliriz dedi bizde istemedik.herşey yolunda 2 hafta sonra tekrar gidicez tahliller falan yapılacak bakalım hayırlısı.ama kese geilşim herşey iyi.
mide bulnatılarım çok kötü kızlarr sadece domate syiyebiliyorum su içemiyorum hemen çıkıyor umarım geçer biran önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?