2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar cuma gunu gıtsem kalp atıslarını duyarmıyım acaba yada keseyı gorurmuyum sat 19 agustos cuma gunu 6 haftayı doldurmus olcaz

Merhaba canım,tebrik ederim. benimde sat tarihim 19 kasım, bende yaklaşık bir yıldır istiyordum. Dün ilk kez doktora gittik, keseyi gördük, bebiş çok çok küçük henüz, haftaya çarşamba da kalp atışlarını duymak için gel dedi doktorum. sanırım sen de duyarsın bebişinin kalp atışlarını.

senin pıtpııtı duymana ben bile heyecanlandım Gözün aydın tatlım darısı başımıza

inşallah canım inşallah hepiniz yaşayın bu değişik duyguyu içimde bişey var

bende keseyi görmek için yarın doktora gidicem...cumartesi kan sonucu 596 çıkmıştı..çarşamba gel keseyi görelim dedi..inşallah görebiliriz...yarın keseyi görürsem yazarım...

selam benimde sat 19 kasım yarın doktofra gidicem çok heycanlıyım umarım bundan sonra yaşayacakalrımızı doğuma kadar burdan paylaşır birbirimize destek oluruz

oğlakcım sen bebişinin kalp atışını ne zaman duydun ben cuma günü doktora gitcem 6+3 olcak duyulur mu acaba? pimpiriklenirim ben ya. allahım sen yardım et yaa.. yeni yıla mutlulukla girmek istiyorum.. dua edin bana lütfenn

selam benimde sat 19 kasım yarın doktofra gidicem çok heycanlıyım umarım bundan sonra yaşayacakalrımızı doğuma kadar burdan paylaşır birbirimize destek oluruz

selam guz, hoşgeldin, sanırım iki üç kişi olduk sat tarihi 19 kasım olan. İnşallah doğuma kadar hepimiz birbirimize destek oluruz.

gelişimci gözün aydın canım ya ne güzel duydun kalp atışlarını gördün bebişini inşallah bende görürüm

kızlar evin bir köşesinde kablosuz bağlantı buldum çok az çekiyo ama olsun artık sizinleyim her zaman :)) camın köşesine 2 sehpayı üstüste koyunca çekiyo buda yeter bana

kızlar cuma gunu gıtsem kalp atıslarını duyarmıyım acaba yada keseyı gorurmuyum sat 19 agustos cuma gunu 6 haftayı doldurmus olcaz

cnm keseyi görürsün ama kalp atışları için acele etme ne kadar geç gidebiliyorsan okadar geç git cnm duyamadıgın zaman cnın sıkılır üzülürsün benim gibi insaallah görürsünde beni başıma geldigi için sanada yazmak istedim.bizde bugun gidecegiz 2 de insaallah pıt pıtları duyacagız rabbimin izniyle.dualarınızı eksik etmeyin kızlar.

canım benim yaa
napım ben de bi oraya bi buraya bakıyorum
saat 3 de gidicem bakalım ne dicek doktor 7+2 deyiz

cnm sonucu yazmammışsın insaallah güzel haberler verirsin insaallah pıt pıtları duymuşsundur cnm.
duymadıysanda üzülme geç döllenme olabilir moralini bozma cnm rabbim büyüktür.
gelişmeleri yaz merakta bırakma cnm.

yaptırıcam oğlakçım da eşime bu akşam söylemeyi düşünüyodum söylesemmi söylemesemmi diyorum :18:

cnm çok şükür hamilesin cnm adetten sonra kaçıncı gün test yaptın bilmiyorum ama ben kendi test sonuçlarımı yazım insaallah yardımcı oluruz sana.
ben adetime 4 gün kala test yaptım ve degerim 30 çıktı 2 gün sonra yine yaptım cnm 97 çıktı çok şükür öyle yani seninde güzel haberlerini bekliyoruz dualarını eksik etme cnm

canım pıtpıtı duymadım gördüm
çok heyecanlıydım sanırım ondan duymadım ama attığını küçücük şeyi gördüm
herşey yolunda çok şükür

selam kızlar nasılsınız:))
ben aynı durumdayım kanamam durdu ama kahverengi lekelenmelerim hala devam ediyo
doktorla görüştük ilaçlara devam ayağa kalkmak yok dedi. yemek yiyemiyorum bulantıdan ölüyorum resmen batuahnda hiç böyle değildim yemeğimi falan yapar yerdim ama bunda çok kötüyüm
4 günde 1.5 kilo verdim. yemek yiyemiyorum yesem sadece salatalık, tost az bişey bide patates püresi ve yağsız olcak. başka bişey yok yani
sağolsun kayınvalidem eşim hep yardım ediyolar hiç ayağa kaldırmadılar. başım dönüyo zaten ayağa kalkınca açlıktan.. zorluyorum yemek için ama olmuyo
benimle aynı durumda olanlar vardı nasıl oldunuz arkadaşlar
kötü haber yok dimi Allah kötü şeylerle karşılaştırmasın sağlıkla alalaım kucaklarımıza yavrularımızı

SELAM CANIM
geçmiş olsun senin de bayaa ağır geçiyor anlaşılan.
aman yat sakın kalkma yerinden.
canın sıkılır ama olsun.bebiş iyi olsun da

selam kızlar nasılsınz, 4 gün rapor aldım öğlene kadar uyuyorum..sabah kalkmaya okadar zorlanıyorumki nasıl çalışıcam şu 8 ay bilmiyorum:44:

kızlar merhabalar nasılsınız?

bi< geldik minişimle dr dan:)) 6+2 olduğu için kese ve bebişi gördük minicikti.kalp atışları için çok erken ama allttan muyeneyle görebiliriz dedi bizde istemedik.herşey yolunda 2 hafta sonra tekrar gidicez tahliller falan yapılacak bakalım hayırlısı.ama kese geilşim herşey iyi.

mide bulnatılarım çok kötü kızlarr sadece domate syiyebiliyorum su içemiyorum hemen çıkıyor umarım geçer biran önce..

canım ne güzel,pıt pıtları görmek için biraz daha sabır o zamn..bende mide bulantısı yok şu anda iyiyim,ama iştahım açık şimdiden böyle yersem 9 ayın sonunda ne olurum bilmem 2 hafta sonra giddiğinde ne tahlili yapacaklar.bu ikili üçlü testler ne zaman yapılıyor

oh valla yat benim içinde ben çok zorlanıyorum kalkmaya
çok yorgun oluyorum midem de hala kötü
1-2 gündür de niyeyse cinsiyetini merak eder oldum
hayırlısı herşeyin

selamm hoşgeldiniz
gözünaydın canım. hayırlısıyla kalp atışlarını da görürsün inşallah.
ben de 2 hafta sonra yaptıracağım tahlillerimi.
doktorum biraz daha geçsin öyle yapalım dedi.
şimdi 2 hafta sayacağım.ama 1 haftası bitti sayılır
hayırlısıyla 9 ayı da bitiririz anlamadan inşallah.
benim o kadar bulantım yok şuanda.
sadece sabahları bulanıyor.
umarım böyle kalır yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…