günaydın kızlar
izmirdeki arkadaşlar benim acilen abiye kıyafete ihtiyacım var haftasonu kemeraltı ve öankayayı dolaştım bir de agoradaki gebe ye gittim ama bişey bulamadım. çok şık ve klasik bir elbise de olabilir nerden bulabilriim?
canım, bende geçenlerde şık bir elbise aramıştım. kemeraltında istediğim gibi zaten bulamıyorum ben, ancak üçyol metronun ve izmirspora doğru gidince orda bir kaç dükkan var, çok güzel abiyeler var. ancak hamileler için en çok uzun modeller veriyorlar. bende kısa boylu olduğum için pek uzun giymiyorum. sonra forum bornovada kotton mağazısından gögüs altılı güzel bir elbise buldum. alsancakta bakmaya bile uğraşma çünkü hamileler için gerçekten bir şey bulamıyorsun
oyy masallahhhhh, son resimd e esniyor mu ne, cok tatli masallahhh
evet, sıpam esniyormuş. zaten ilk bakmaya başladığımızda gözler açıktı. doktor göz göbeğini bile gösterdi sonra uykucu bir kapattı ondan sonra hiç açmadı. babası gibi uykucu galiba
kizlar gecmisi okumaya calistim ama beceremedim, guzel haberlerinizi okudum, eyeszay, bikesha,venus43 :)insallah hep boyle guzel haberler aliriz da seviniriz:)
benim dun aksam saat4ten beri basim donuyor. gece acile gittik ama uzuuun sure beklemem lazimdi bende hastanede uyumaktansa evde uyumayi tercih ettim. simdi yeniden gidecegiz cunku hala biraz donuyor. uzanip ayaklarimi kaldirdim, sekerli seylermyedim, tatli seyler yedim. meyve yedim, et yedim, yogurt yedim... aklima gelen her seyi yaptim donuyor da donuyor... uyudum :) neyse bir seyin yok diyecekler olan gecirdigim o kadar saate olacak...neyse ben kactim, herkesi ouyorum.
canım, çok geçmiş olsun. senin tansiyonun var mıydı? hiç doktorla bu konuyu konuştun mu. bu arada dileklerin için sagol. umarım burdaki herkes bebekleriyle ilgili hep iyi haberler alırlar
ayyyy yer onu teyzesi ne kadar güzel pozlar vermiş öyle
hele ağzının açık olanına bayıldım daha şimdiden ağlamaya başlaersa oo çok işimiz olacak yaramazla,saka bi yana tabii
yok bizimki uykucu esniyormuş orda. küçücük ağzını nasıl da açmış:) zaten ha biri esneyip durdu. ama ağlama konusu da olacak tabiki, o zaman yanarız:)
arkadaşlar kafam çok karışık.benim SAT 30 ekim.doktora ilk gittiğimde sata göre 8 haftalıktı.doktor geç döllenme olmuş daha 7 haftalık dedi.SAT`ı 7 kasım olarak belirledi.neyse o tarihe göre 24t3 te iken dün ayrıntılı ultrasona girdim.ayrıntılıyı farklı bi doktor çekiyomuş.neyse muayene sırasında çocugun 23 haftalık olduğunu söyledi.bende durumu anlattım.ama doktorun yanlış hesaplamış diyo.burda 23 haftalık görünüyo dedi.
doktoruma çıktım o da doğuma girmiş geri geldim.ben şimdi hangisine inanayım.sinir oldum dünden beri.
canım, hiç takma. bende farklı yerlerde baktırmıştım ultrasyonlarımı, hepside başka bir tarih söylediler. bir tam gidiyor, bir ileri zıplıyor. doktolar sagolsun, bir türlü karar veremediler

zaten ciddi bir durum olsa doktor kesinlikle bir şey söylerdi.
kizlar,
ben tum giysileri 0-3 ay aliyorum bebegime,
hic newborn almadim, (hastane cikisi haric)
simdi aklima takildi, ya bebegim kucuk dogarsa diye
acaba bikac da newborn mu alsak yahuu ??
canım, bende hep 0-3 arası adım bir kaç şey. ancak iki tane zıbın ve mothercare 7liyi küçük aldım. ama mothercareki öbür iki zıbınla karşılaştırınca daha büyük geldi. fakat sen sadece 2-3 tane yeni doğan zıbın al, fazladan alma ama. bebeğin ne kadar büyüklükte olacağı sonlara doğru belli olur. bide unutmaki hediyeler falanda gelecek. ayrıca bebekde çok çabuk büyüyor.
Annem yanımıza almak için beşik süsledi. bende büyüyen beşikle 3 kapılı gardrop beğendim ama 2000 tutuyor, eşim şimdilik koçtaş veya tekzenden alalım diyor dolabı, orada 200 civarı yanına da park yatak alın demiş k.valideler
ilk çocuk olunca özeniyorum bende.. hem koçtaştaki dolaplar büro dolabı gibi sevimsiz birşey

, sonra ne yapıcam ben onu. Güzelce birşey almayacaksak hiç almayalım sonra alırız dedim. şimdilik beklemedeyiz bakalım ne ben birşey söylüyorum ne eşim:) bakalım ne olacak
my little sun shine büyüyen beşiği neden önermiyorlarmış uzmanlar, hiç duymamıştım..???
canım, bencede koçtaştaki çok ofis gibi duruyor. ikeadan seçseniz bile daha güzel bulursunuz. yada mobilyacılara bakın uygun fiyatlı güzel dolaplar var. bende büyük dolab alacağım. ayrıca büyüyen karyolayıda alacam. ama hepsini beyaz renkte almaya karar verdim, perdelerle halılarla, stickerlerle sonra çok güzel süsletilir
Bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım;doktorum sabah aç gel dedi önce açlık kan şekerini ölçtüler 92 çıktı. Sonra 50'lik glikoz aldım ki tadı felaketti içine limon falan kattırmadılar neredeyse kusacaktım. 1 saat oturup bekledim 150 çıktı. 1 saat daha bekledim tekrar 90 çıktı. Hemogramda da kanım biraz düşük çıktı bakalım akşam doktorumuza gösterince ne diyecek sonuçlar için
50 grlık yükleme de neden 3. kan alımı yaptılar ?? ben de sadece 2 kere yapmışlardı sonucum 154 çıkınca dr yüksek olduğunu söledi... (140'ın üzeri yüksekmiş) beni bunu çözmek için başka bi dr.a yönlendirdi dahiliyeye... bakalım sana ne dicekler, paylaşırsan sevinirim cnm...
canım, ben şeker yüklemesi dün yaptırdım. 50gr yüklediler bir saat da beklettiler. ama 140altında çıktı. doktorum zaten 140 altında çıkınca sorun yok dedi. yüksek çıkarsa 100lük yaptırırz dedi. umarım, sende bir sorun çıkmaz
maşallah bebşine allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş

ne güzel cinsiyetini net olarak biliyosunuz ben 23 haftalık hamileyim 20. haftaya kadar erkek dediler 100 de 100 sonra doktorumu değiştirdim son doktorda kesin kız dedi dün detaylı usg girdim kıza benziyo dedi kesin değil kesin bişe söylemiyolar yaaa offff

sağlıklı olsunda gerisi boş ama bu merak ruyalarıma bile giriyo:)
canım, çok garip, doktor neden hala kesin söylemediki. benim doktorum dün vajinanın dudaklarını bile gösterdi. yanına kız bile yazdı. resminide ekledim. ama seninki kız galiba. çünkü benimkine çok benziyor. tabi doktor değilim, kesin bilemem
Eki Görüntüle 185502
cnm bebegın cok tatlı masallah alşlah kucagına almayı nasıp etsın ama ben bısı anlamadım
ıkızmı senın bebegın kafam karsıtı cok tatlı yaaa masalllaahhhh
teşekkür ederim, canım. yok, canım tek fetus. sadece doktor kızımız yüzünü göstersin diye ortamını baya bir dalgandırdı, o yüzden önüne hep su geldi:)