2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel ne mutlu bi haber
geçen sene 2010 nun ilk günü öğrendim hamile olduğumu:)
o kadar mutlu olmuştum ki...eşim inanamayıp eczaneden 2. bi test daha almıştı.nasıl geçecek diyordum.nasıl beklerdim 9 ay
yavaş yavaş içimde büyüttüm meleğimi.önceleri bebeğimdiye sesleniyordum
sonra oğlum olacağını öğrendim.oğlum diye sevdim hep
daha sonra minnoşuma bi isim bulduk
artık onun bi adı vardı ve ben onu doruğum diye sevmeye başladım.karnım büyüyordu.artık içimde oynamalarını hissediyordum.işte hamileliğin en güzel duygusu.yatıp elimi sürekli karnıma koyuyordum.bi zaman sonra ellerimi karnıma koymamada gerek kalmadı...dışardan bile belli oluyordun yaramazlık yaptığı:)ben eylül annesi olacaktım eylülün 10da alacaktım meleğimi kucağıma ama o erken gelmek istedi ve ağustosun 19 da merhaba dedi dünyama şimdi 4 aylık oldu kuzum evimin neşesi:)
şimdi bu yazıyı yazarken gülücükler atıyo karşımda:)hepinize bu güzel yolculukta mutluluklar diliyorum
sağlıkla büyütün meleklerinizi tatlı hamişler

ayy canımya..erken olmuş ama sonu güzel olmuş.allah yavrucuna uzun ömürler nasip eylesin..

maşallah ikinizede,
bizlerede nasib etsin rabbim bu güzellikleri yaşamayı

çalışan annişler beslenme programınız nasıl?

canım ben sabah t.b.ekmeği zetyin domates biber yeşllik falan yiyorum.aralarda badem kuru üzüm fındık atıştıryorum.öğlen genelde sebze ağırlıklı besleniyorum.öğleden sonra süt ya meyve yiyorum.akşamda baklagil yada et tarzı tüketiyorum.yoğurt falan.gerçi bu ara midem kötü pek iştahım yok ama genel düzenim böyle et balık tavuk düzenli olarak mutlaka yerim ama..bol su bide

canım ne güzel anlatmışsın duygularını
inşallah bizde bu duyguları yaşıcaz 2011 ağustosta

ayy canımya..erken olmuş ama sonu güzel olmuş.allah yavrucuna uzun ömürler nasip eylesin..
amin inş darısı sizlere olsun

maşallah ikinizede,
bizlerede nasib etsin rabbim bu güzellikleri yaşamayı
çokk güzel bi yolculuk canım sizlerde yaşıyacaksınız sap sağlim alın bebeklerinizi kucağınıza

canım ne güzel anlatmışsın duygularını
inşallah bizde bu duyguları yaşıcaz 2011 ağustosta

inş tatlım şimdi çokk iyi bakın meleklerinize

Ağlayarak okudum ne güzel anlatmışsın , bugün rutin ağlamamı yapmmamıştım ii oldu :))) Darısı bizlerin başıa inşallah :))))

arkadaşlar test yaptım...silik çizgi gördüm...son regi tarihim 28 kasım ..beklenen regi 23-24 aralık...yaşım 29....doğum ilki sezeryan bu da sezeryan olur o nedenle 20- 25 ağustos arasına rastlar...

Hoşgeldin nisan, silikte çıksan hamilesindir. Benimde öyleydi. Tebrikler.

Merhabalar aranıza yeni katıldım, 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Allahım ne büyük mutluluk inşallah bir sorun olmaz 29 ağustos gibi meleğim dünyaya gelicek
Hoşgeldin canım, meleğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

heyyyyyyyyyy
bende katılabilir miyim aranıza

Tabiki katılabilirsin canım, hoşgeldin.

selamm kızlarr yeni hamile olduğumu öğrendim.daha doktora gitmedimm.inşallahh keseyi görürümm.beni de listeye ekler misiniz?yaş 31

Canım gözün aydın, sende hoşgeldin.

Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz.

merhaba bi agostos ayı anne adayı da burda :)

Sen de hoşgeldin özlem, tebrikler..

Hoşgeldin buket, minik kuzunu sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..

merhaba kızlar ben de Allah kısmet ederse ağustos annesi olucam
ssbulutum canım arkadaşım bana bu topiği tavsiye etti
hepinizin bebekleri hayırlı olsun
güzel paylaşımlar dileklerimle

Hoşgeldin canım,

Ağlayarak okudum ne güzel anlatmışsın , bugün rutin ağlamamı yapmmamıştım ii oldu :))) Darısı bizlerin başıa inşallah :))))

canım ya ne tatlısın
bende geçen yaz doğum yapanların hikayelerini okurken hıçkıra hıçkıra ağlıyordum.rabbim mutluluktan ağlatsın hepimizi

Merhabalar..
Sabah muayene oldum..ultrasonda kesem göründü fakat bebek görünmedi..
Alttan bakılınca bebeği ve kalp atışlarını görebildik..(6+4)
Çok yorgun hissediyorum ve kendimi bu duruma alıştırmaya çalışıyorum.
Burada herkes 2. gebeliğini yaşıyor yani tecrübeli..Benim hiç bir fikrim yok bu konuyla ilgili afallamış durumdayım yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum..

Son düzenleme:
Maşallah tylon ne güzel besleniyorsun nazarım değmez korkma
benim çok kötü sabah atıştırma şeklinde 1 zeytin 2-3 dilim kaşar
bir çay içiyorum öğlen şirketde ne çıkarsa akşamda annem ne yaptıysa
süt de dahil faydalı besleniyorum diyemem inş.düzelicek gelecek ay
Bnsonn cnm merak etme sanki bizim iki diye ilki yaşamadık mı bizimde bundan öncekilerimiz ilk bebekti korkma allah veriyor o sabrı özeni annelere

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…