2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm kararsızım bakalım ne edecem..diğer markayıda göreyim ona göre karar verecem...

ohh ne güzel içinde rahatladı senden iyisi yok cnm ne güzel
derin bi oh çek hakettin.
8.aydada yaptırma artık ne olacak...

ayın 15 ini bekliyorum alışveriş için.. :)) bi başlasam artık ben de yaaa... bu ay ne çok rapor aldım ekdersim çok a z olucak..amann napimm biz sağlıklı olalımda dimi..ama şu drlara ve testlere verdiğim parayı çocuğumun ihtiyacına harcasaydım eksiğinin %80 ini bitmişti aslında..ama naplaım iştee...hayırlı sonuç aldık diye seviniyoruzz...

hadi cnm gözün aydınn, sevindim senin adına... :))

olsun cnm,
en basta saglik gelir

once bebeklerimiz saglikli olsunlar da , gerisi gelir

yaa kizlar hani es dost bebege hediye aliyorlar ya dunya kadar hediye yigiliyor eve, keske geleneklerimiz farkli olsa (y.disindaki gibi) sorsalar ne lazim, hepsine bisey siparis versek, ihtiyaclar tamamlanir valla )
mothercareden tulum
philips avent biberon
vsssss

simdi gerekli gereksiz b,suru seyle dolacak ev

Son düzenleme:
göz nezlesi mi oldun acaba, gözlerinin içi kızardıysa ve sürekli akıyorsa sabahlarıda çapak bağlıyorsa göz nezlesi olmş olabilrsin..geçmiş olsun
evet kastamonuda çalışıyorum, memleketim artvin 75e bulursan ne güzel vallahi bende isterim:81:
ben beşikle ilgili ne aldınız ne almayı düşünüyosunuz diye sorcaktım acaba büyük bi yatakmı yoksa bab bam beşiklermi karar veremiyorum
ben park yatak düşünüyorum, 1 odam daha olsaydı bebek odası almak isterdm
bende uyurken çok yatıyorum karnımn üstüne..eseyzayda ilk bebeğini hissetiğinde senin gibi olmuştu..bir daha öyle takmelemesn beni diyordu..sonradan alıştı sende alışırsın..keşke bende hissetsem
bende lierac sipariş etmeye karar verdim ama kendimi biliyorum ki düzenli olarak kullanmam ben boşuna alacakmışım gibi geliyor ama ya tutarsa hesabı :)
bende almak istiyorum,henüz almadım.ama hergün değilde 2 günde bir duştan sonra sürerim sanırım
elevitle decavit aynı şey dedi bana doktor..ilknde elevit vermişti, sonradan elevitin yeni hali bu dedi decavit yazdı..2sinide bitirdim ve bir daha içmek istemiyorum kocaman ya insanın miesi bulanıyor..bide kilo yapıyormş 5 kilo aldm şimdiye kadar
iyi canım geçmiş olsun dikkat et kendine..
ben bebek arabası olarak ya kraft yada pierre cardin almayı düşünüyorum..600-700 civarlarında fiyatları bana bunlar bile pahalıymş gibi geliyorki..1000 ve üzerini asla alamam

tebrikler canım geçmiş olsun, ayın 15inde alış veriş bizi bekler

katılıyorum canım sana, bide belki zevkimize uymayan şeyler olacak hiç giydirmeyeceğiz bebeğe..off atsan atılmaz satsan satılmaz

peppermint cnm aslında çok haklısın sorsalarda söylesek yoksa işin içinden çıkamayız yaaa....
sementa fıstık bugün jokr mağazasındaydım park yataklarda indirim vardı 99 lira..pek inceleyemedim ben mobilya alacam diye ama aklında bulunsun...

peppermin ve sementa
ayrıca ablamın bebişinden hatırlıyorum geçen sene mevlütte bi sürü kıyafet gelmişti ama hepside 1 yaşında giyeceği tarzlardı ablam bu sene beğendiğini ayırdı giydirecek beğenmediğinide etrafındaki bebeklere verdi yada bazılarını olmaz dediklerini etrafındaki bebeklere hediye götürdü...

Benim dr.um nasıl yatarsan yat zarar veremezsin dedi.

bende lierac sipariş etmeye karar verdim ama kendimi biliyorum ki düzenli olarak kullanmam ben boşuna alacakmışım gibi geliyor ama ya tutarsa hesabı :)

Benimde hiç bir krem vs. düzenli kullandığım görülmemiştir ancak, çatlak korkusuna en azından hergün duştan sonra sürüyorum.

Bence 1 hangisini beğendiğin önemli. 2- bütçeni çok zorlayacaksa ksmanın alemi yok çünkü bu bebişler biraz masraflılar. 3 - gönüllü bir aile büyüğünüz varsa istediğinizi ona aldırın hani doğum hediyesi anlamın da

galiba canım ama çapaklanma yok.hatta gece hiç akmamış dedim sabah kaltığımda , yüzümü yıkamaya bi gittim gözümden sular bardaktan boşanırcasına akıyor..sabaha kadar birikmiş herhalde.eşim neymiş bu böyle hayatımda ilk kez görüyorum böyle bişeyi diyor..şuandada akıyor mesela ( sağ gözüm kocaman ve kıpkırmızı..

evet canım ayın 15i bizi bekler az kaldı hadi :))

ay evet yaa keşke hazırladığımız listeyi göstersekte seçseler :))

ısar ettim okudum herbişi ,gözlerim ağrıdı gene ama olsun..
nasılsınız teyzoşlar...biz haftaya yorgun başladık gene kısımla...bi de bugün okulda öğretmenler odasında düzenlemeler felan yapıldı....bende de bi ton kitap,worksheet,quizler ayy onları düzeltecem diye öldüm yorgunluktan...kısım da kıpır kıpır bugün
yaw bu kıs benim baya aşağıda herhal....alt bölgemde hissediyorum hep kıpraşmaları ve tekmeleri....doktora da taa 23nisanda gideceeğim ...çok sık idrara çıktım dünden beri ağrım da oldu...ödüm kopuuuo gene bişi mi oldu gidip bi idrar tahlili de yaptirimm diyorum....
ilaçlardan cicilerden konuşulmuş...
ben de 2 ilaç kullanıyorum şu an...sabahları aç karna gynofe...(demir) bi de kalsiyum,çinko ve magnezyum içeren osteoc......
çatlaklar için de mustelaya devam bi de naturey.com diye site var organik ürünler satılıyor...arkideşimin tavsiyesiyle ordan bakım yağı almıştım onu sürüyorum...falan filan...
eşimi bekliyorum...bu akşam akideşlere gidios mantı partisine ihihhihi...hadi görüşürüs...öperis teyzoşları nanaktan:)

canım yaa ısın zormusben hıc dıyet yapmadım bugune kadar dıyet dıyınce dr sasırdım canım herseyı yemek ıstıo sımdı yarın lıstemı hazırlamıs olcaklar cok merak edıyorum :18:[/QUOTE]

canım şimdiden Allah yardımcın olsun...

hadi ya, 100 lira mı indiriyorlar yoksa yatağın fyatı mı 100 lira.. ben kastamonudayım o yüzden malesef alamıyorum.ama öyle bir kampanya varsa birilerine aldırabilirim

he he bundan bende bahsedecektimde ayıp olur diye yazmadm.kendi beğenmediğini başka bebişlere götürüyor diye..ama ne yapalım herkes böle yapıyo

hadi ya, 100 lira mı indiriyorlar yoksa yatağın fyatı mı 100 lira.. ben kastamonudayım o yüzden malesef alamıyorum.ama öyle bir kampanya varsa birilerine aldırabilirim
yok cnm park yatak 99lira..joker mağazasında satıcı kız çok yalvardı alın diye ama ben mobilya alıcam diye almadım
he he bundan bende bahsedecektimde ayıp olur diye yazmadm.kendi beğenmediğini başka bebişlere götürüyor diye..ama ne yapalım herkes böle yapıyo

ben çingenelik yapıp hepimizin yerine söyledim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…