evet cnm kararsızım bakalım ne edecem..diğer markayıda göreyim ona göre karar verecem...canım sen yanlış okumuşsun .fish yöntemi amniosentezin bir parçası.fish istersin ya da istemezsin sana kalmış extra ücretlii ve 2 gün içinde 5 kromozoma bakılıyor.fakat geri kalana kromozomlar için alınan sıvı külltüre bırakılıyor.kültür sonucunda tamamen tüm kromozomlara bakılmış olunuyor.yani sadece fishe bakılıp tüm sonuç söylenemez.amniosentez demek , alınan sıvının kültürlenip bebeğin genetiğine bakılması bu mecbur yaopılması gereken bişey zaten..ama fish öyle değil ister yaptırır ister yağptırmazsın..5 kromozom için doğruluk sağlar...yani extra ü
cretli olan fishh yöntemidir...
canım bebe conford çok güzelmiş ama dediğin gibi anakucağıyla fiyat artacak..bence diğerid e güzell...bend e karar veremedim hep beğendiklerim 1000 i aşıyooo(
kızlar sonucumu alıp gösterdim dr a.gayet normal çıktı bu sefer.zaten diğeride kötü değildi dedi..tekrar yaptıracakmıyım dedim gerek yok ama istersen 8. ayda tekrarlat bebek doğmadan dedi.ama rahat ol bişi yok d edi ve rahatladım :))
kızlar sonucumu alıp gösterdim dr a.gayet normal çıktı bu sefer.zaten diğeride kötü değildi dedi..tekrar yaptıracakmıyım dedim gerek yok ama istersen 8. ayda tekrarlat bebek doğmadan dedi.ama rahat ol bişi yok d edi ve rahatladım :))
hadi cnm gözün aydınn, sevindim senin adına... :))
valla oyle yaaevet canım hepimize yapılıyor ve hepimiz deli tavuğa dönüyoruz sayelerindeyazık yahuuu bizeee :93:
inş canımmm..içini ferah tutt bişeycik olmıycak Allah ın izniyle
ayın 15 ini bekliyorum alışveriş için.. :)) bi başlasam artık ben de yaaa... bu ay ne çok rapor aldım ekdersim çok a z olucak..amann napimm biz sağlıklı olalımda dimi..ama şu drlara ve testlere verdiğim parayı çocuğumun ihtiyacına harcasaydım eksiğinin %80 ini bitmişti aslında..ama naplaım iştee...hayırlı sonuç aldık diye seviniyoruzz...
göz nezlesi mi oldun acaba, gözlerinin içi kızardıysa ve sürekli akıyorsa sabahlarıda çapak bağlıyorsa göz nezlesi olmş olabilrsin..geçmiş olsungünaydın kızlarrr..
sağol canım..akşamdan beri 2 bütün limon sıkıp bardağı suyla tamalıyorum.onu içiyorum.umarım işe yarar.bu arada limon ne kadr hoşuma gidiyor onu farkettim..üksürük yok çok şükür..ama sağ gözüm felaket akıyor hep ağlıyo gibiyim kıpkırmızı gözlerim.
bugün test sonucumu alıp göster,icem dr a bakalım..dr da dedi zaten önemli bi d eğer değil.yükselmesi daha kötü dedi.baktı guatr falan d a yok zaten d edi..bakalım ne çıcak bugün...
şeker yğüklemesi 24. haftada yapıyorlar bizim burda..
ben elevit bir kutu bitirmiştim , d r kilo almıyosun devam et bi pake t daha dedi.şimdi elevit,coraspin,omega 3,ve ferplex fol diye bir kan şurubu kullanıyorum.cals,yumda var suda eriyen ama onu pek almıyorum...
burda 20 li takımı 107 tl %10 indirim yaparız peşinde dedi..ben idil alıcam yumuşacık çünkü..ama eşimde orgnaik olanı var ya onu alalım diyor , baskılılar kansorejendir deyip duruyor.ama o da çok soluk bi hali var.eskimiş gibi :)) ben mavili bi takım var onu alıcam sanırım.15 inden sonra bend e başlıyayım diyorum kısmetse
evet kastamonuda çalışıyorum, memleketim artvinkastamonuda mı oturuyosun cnm
bende kastamonuluyum ama dogma buyume istanbul
bıızm burda fabrıka satıs magazası var yarın cıkıp bı fıyat ogrenım eger ucuzsa sıze haber verırım
ama yanlıs hatırlamıyosam 75 idi kesın ogrenım doncem sıze
ben park yatak düşünüyorum, 1 odam daha olsaydı bebek odası almak isterdmben beşikle ilgili ne aldınız ne almayı düşünüyosunuz diye sorcaktım acaba büyük bi yatakmı yoksa bab bam beşiklermi karar veremiyorum
bende uyurken çok yatıyorum karnımn üstüne..eseyzayda ilk bebeğini hissetiğinde senin gibi olmuştu..bir daha öyle takmelemesn beni diyordu..sonradan alıştı sende alışırsın..keşke bende hissetsemsanırım uyurken bazen kendimi kaybedip karnımın üzerine yatıyorum. o anlarda bebek daha çok tekmeliyor işte ama bu sabah korkuyla uyandım içimde bir şey resmen hareket ediyordu. çok garip bir duyguydunormalde tekmeleyince içimi mutluluk kaplıyor ama o kadar kuvvetli vurdu ki korktum ilerleyen zamanlarda biöyle hissetmem umarım
bende almak istiyorum,henüz almadım.ama hergün değilde 2 günde bir duştan sonra sürerim sanırımbende lierac sipariş etmeye karar verdim ama kendimi biliyorum ki düzenli olarak kullanmam benboşuna alacakmışım gibi geliyor ama ya tutarsa hesabı :)
elevitle decavit aynı şey dedi bana doktor..ilknde elevit vermişti, sonradan elevitin yeni hali bu dedi decavit yazdı..2sinide bitirdim ve bir daha içmek istemiyorum kocaman ya insanın miesi bulanıyor..bide kilo yapıyormş 5 kilo aldm şimdiye kadarben sabaha ac karnına gyneferon ıcıyorum ıkı saat cay ve sut peynır falan yok bende saatımı erken kuruyorum ıcıyorum ve uyuyorum tekrar mıde bulantısı falan yapmıyor bazı mılaclar ıcerken kokuyor ama bu kokmuyor bırde vıtamın olarak decavit hıc koku yok kızlar cok rahat ıcebılıyosun diğer vitamınler kokuyor ve ıcmek zor oluyor benım dr bana vıtamın kullanma dedı gereksız kılo yapıyor dedı bende bazen alıyorum vıtamın gyneferonu her sabah ıcıyorum
Kızlar selam,
iyileşmeye başladım. İlaçları tam gaz kullanıyorum. Doktor sakın yarıda bırakma dedi...
Tavuk suyu çorba ve meyve yiyorum. Aman dikkat edin kızlar. Alerjik yapısı olanlar bu dönemde kolay hastalanırmış:26:
Çok korktum bebişime bişey olacak diye.Dün doktoruma gittim, ısrar ettim kalp atışlarına bakalım diye. Doktor dayanamadı. Baktık, yavrucum sağlıklı, kıpır kıpır...
Çok mutlu oldum
ben bebek arabası olarak ya kraft yada pierre cardin almayı düşünüyorum..600-700 civarlarında fiyatları bana bunlar bile pahalıymş gibi geliyorki..1000 ve üzerini asla alamamslm kızlarr...
kafam karışıktı şimdi iyice allak bullak oldu bebek arabası konusundan sebep...
bu sabah eşimle joker mağazasına gittik ve ben cybex topaz travel set bebek arabası beğenmiştim malesef onlar bunu satmıyolarmış cybex markasını 700lira idi,ama kız kendilerinin sattığı bi kaç modeli gösterdi bebeconfort çok hoş çok güzel ama anakucağıyla beraber 1000 oluyo buda beni aşar biraz...cybex markasını yakından görmedim ama bebeconfort süper gerçekten...
sizlere linklerini atım bi oylayın bakalım neler çıkacak
netten beğendiğim ama yakından görmediğim model
Cybex Topaz Travel Sistem Baston Bebek Arabası New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri
bugün mağazada gördüğüm model ise
Bebe Confort Elea Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr
renkelerine takılmayın kızlar...bebe confort için istediğin ana kucağı seçilebiliyo..
sizce
olsun cnm,
en basta saglik gelir
once bebeklerimiz saglikli olsunlar da , gerisi gelir
yaa kizlar hani es dost bebege hediye aliyorlar ya dunya kadar hediye yigiliyor eve, keske geleneklerimiz farkli olsa (y.disindaki gibi) sorsalar ne lazim, hepsine bisey siparis versek, ihtiyaclar tamamlanir valla)
mothercareden tulum
philips avent biberon
vsssss
simdi gerekli gereksiz b,suru seyle dolacak ev
sanırım uyurken bazen kendimi kaybedip karnımın üzerine yatıyorum. o anlarda bebek daha çok tekmeliyor işte ama bu sabah korkuyla uyandım içimde bir şey resmen hareket ediyordu. çok garip bir duyguydunormalde tekmeleyince içimi mutluluk kaplıyor ama o kadar kuvvetli vurdu ki korktum ilerleyen zamanlarda biöyle hissetmem umarım
bende lierac sipariş etmeye karar verdim ama kendimi biliyorum ki düzenli olarak kullanmam benboşuna alacakmışım gibi geliyor ama ya tutarsa hesabı :)
slm kızlarr...
kafam karışıktı şimdi iyice allak bullak oldu bebek arabası konusundan sebep...
bu sabah eşimle joker mağazasına gittik ve ben cybex topaz travel set bebek arabası beğenmiştim malesef onlar bunu satmıyolarmış cybex markasını 700lira idi,ama kız kendilerinin sattığı bi kaç modeli gösterdi bebeconfort çok hoş çok güzel ama anakucağıyla beraber 1000 oluyo buda beni aşar biraz...cybex markasını yakından görmedim ama bebeconfort süper gerçekten...
sizlere linklerini atım bi oylayın bakalım neler çıkacak
netten beğendiğim ama yakından görmediğim model
Cybex Topaz Travel Sistem Baston Bebek Arabası New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri
bugün mağazada gördüğüm model ise
Bebe Confort Elea Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr
renkelerine takılmayın kızlar...bebe confort için istediğin ana kucağı seçilebiliyo..
sizce
göz nezlesi mi oldun acaba, gözlerinin içi kızardıysa ve sürekli akıyorsa sabahlarıda çapak bağlıyorsa göz nezlesi olmş olabilrsin..geçmiş olsun
:nazar
tebrikler canım geçmiş olsun, ayın 15inde alış veriş bizi bekler
olsun cnm,
en basta saglik gelir
once bebeklerimiz saglikli olsunlar da , gerisi gelir
yaa kizlar hani es dost bebege hediye aliyorlar ya dunya kadar hediye yigiliyor eve, keske geleneklerimiz farkli olsa (y.disindaki gibi) sorsalar ne lazim, hepsine bisey siparis versek, ihtiyaclar tamamlanir valla)
mothercareden tulum
philips avent biberon
vsssss
simdi gerekli gereksiz b,suru seyle dolacak ev
canım yaa ısın zormusmalesef 3 hafta kadar daha devam edicek tekrar glikoz yüklemesi yapılacak ona göre diyet yapıp yapmayacağım karar verilecek.artık bıktım diyetlerden gebelik öncesi diyet gebelikte diyet veee gebelik sonrası diyet...hayatım diyetlerle geçti valla Allahtan boy var kurtarıyoruz
peppermint cnm aslında çok haklısın sorsalarda söylesek yoksa işin içinden çıkamayız yaaa....
sementa fıstık bugün jokr mağazasındaydım park yataklarda indirim vardı 99 lira..pek inceleyemedim ben mobilya alacam diye ama aklında bulunsun...
peppermin ve sementa
ayrıca ablamın bebişinden hatırlıyorum geçen sene mevlütte bi sürü kıyafet gelmişti ama hepside 1 yaşında giyeceği tarzlardı ablam bu sene beğendiğini ayırdı giydirecek beğenmediğinide etrafındaki bebeklere verdi yada bazılarını olmaz dediklerini etrafındaki bebeklere hediye götürdü...
yok cnm park yatak 99lira..joker mağazasında satıcı kız çok yalvardı alın diye ama ben mobilya alıcam diye almadımhadi ya, 100 lira mı indiriyorlar yoksa yatağın fyatı mı 100 lira.. ben kastamonudayım o yüzden malesef alamıyorum.ama öyle bir kampanya varsa birilerine aldırabilirim
he he bundan bende bahsedecektimde ayıp olur diye yazmadm.kendi beğenmediğini başka bebişlere götürüyor diye..ama ne yapalım herkes böle yapıyo
yok cnm park yatak 99lira..joker mağazasında satıcı kız çok yalvardı alın diye ama ben mobilya alıcam diye almadım
ben çingenelik yapıp hepimizin yerine söyledim işte
jokerin online satşında da var o yataklardan gerçekten çok uygun..ben burda araştırdım 250-300 civarıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?