Kızlar yatak konusunda çok kararsız kaldık;
-Kraft park yatak
ve
-İkea'nın şu yatağı arasında gidip geliyorum
bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye
Siz ne dersiniz?
slm kızlarr...
kafam karışıktı şimdi iyice allak bullak oldu bebek arabası konusundan sebep...
bu sabah eşimle joker mağazasına gittik ve ben cybex topaz travel set bebek arabası beğenmiştim malesef onlar bunu satmıyolarmış cybex markasını 700lira idi,ama kız kendilerinin sattığı bi kaç modeli gösterdi bebeconfort çok hoş çok güzel ama anakucağıyla beraber 1000 oluyo buda beni aşar biraz...cybex markasını yakından görmedim ama bebeconfort süper gerçekten...
sizlere linklerini atım bi oylayın bakalım neler çıkacak
netten beğendiğim ama yakından görmediğim model
Cybex Topaz Travel Sistem Baston Bebek Arabası New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri
bugün mağazada gördüğüm model ise
Bebe Confort Elea Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr
renkelerine takılmayın kızlar...bebe confort için istediğin ana kucağı seçilebiliyo..
sizce
cnm kesınlıkle ıkeadan bısı alma derım cok dandık tathtaları hele kavak gıbı aynı
bence park besık al bende ondan almayı dusunuyorum hem sonrasında yer kaplamıyo küçücük bısey oluyo katlıyosun
-Kraft park yatak
ve
Siz ne dersiniz?
-Kraft park yatak
ve
Siz ne dersiniz?
kızlar şuan ki konu ile çok alakasız ama daha önce konuştunuz mu yeri burası mı bilemedim :26:
bebeği odasında mı yatırmak lazım yoksa yanımızda bir beşşikte mi karar veremedim..
uzmanlar ve doktorlar bebek doğar doğmaz odasında ve kendi yatağında olmalı diyor..
kimi büyükler 40 ı çıkmadan bebek annenin yanından ayrılmaz diyor
karar veremedim..
sizler ne yapacaksınız ?
Ben doktorumu değiştirmek istiyorum zaten yaz aylarında burda olmayacağını söylemişti. Doğum sürecimi de takip edecek iyi ve güvenilir bir doktora ihtiyacım var. Özellikle Avrupa Yakasında önerebileceğiniz doktor var mı?
Çok ilginç... milliyette geçen yıl yayımlanan bir yazıya göre FISH testi ile kromozom eksikliği olup olmadığı belirlenebiliyormuş, ama güvenli değil diye yine de amniyosentez yapılmaya devam ediliyor. sanırım tr de insanları testlere boğuyorlar, acaba sebep cidden güvenilirliği arttırmak mı yoksa maddi nedenler mi? Neye inanacağını şaşırıyor insan
haber şu adreste : m.milliyet.com.tr
anne adayları birazcık sömürülüyormuş gibi hissediyorum bazen
slm kızlarr...
kafam karışıktı şimdi iyice allak bullak oldu bebek arabası konusundan sebep...
bu sabah eşimle joker mağazasına gittik ve ben cybex topaz travel set bebek arabası beğenmiştim malesef onlar bunu satmıyolarmış cybex markasını 700lira idi,ama kız kendilerinin sattığı bi kaç modeli gösterdi bebeconfort çok hoş çok güzel ama anakucağıyla beraber 1000 oluyo buda beni aşar biraz...cybex markasını yakından görmedim ama bebeconfort süper gerçekten...
sizlere linklerini atım bi oylayın bakalım neler çıkacak
netten beğendiğim ama yakından görmediğim model
Cybex Topaz Travel Sistem Baston Bebek Arabası New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri
bugün mağazada gördüğüm model ise
Bebe Confort Elea Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr
renkelerine takılmayın kızlar...bebe confort için istediğin ana kucağı seçilebiliyo..
sizce
cnm kesınlıkle ıkeadan bısı alma derım cok dandık tathtaları hele kavak gıbı aynı
bence park besık al bende ondan almayı dusunuyorum hem sonrasında yer kaplamıyo küçücük bısey oluyo katlıyosun
kızlar sonucumu alıp gösterdim dr a.gayet normal çıktı bu sefer.zaten diğeride kötü değildi dedi..tekrar yaptıracakmıyım dedim gerek yok ama istersen 8. ayda tekrarlat bebek doğmadan dedi.ama rahat ol bişi yok d edi ve rahatladım :))
kizlar,
gebelik.org'da ayrintili ultrason her gebeye degil sadece riski gebelere uygulanir gibi bisey yaziyor.
ama biz cogumuz yaptirdik, hepimiz riskli degiliz ya,
sanirim gunumuzde tum gebelere yapiliyor, diy mi???
ohh,
super cnmmm
darisi benim detaylima insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?