2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben sabaha ac karnına gyneferon ıcıyorum ıkı saat cay ve sut peynır falan yok bende saatımı erken kuruyorum ıcıyorum ve uyuyorum tekrar mıde bulantısı falan yapmıyor bazı mılaclar ıcerken kokuyor ama bu kokmuyor bırde vıtamın olarak decavit hıc koku yok kızlar cok rahat ıcebılıyosun diğer vitamınler kokuyor ve ıcmek zor oluyor benım dr bana vıtamın kullanma dedı gereksız kılo yapıyor dedı bende bazen alıyorum vıtamın gyneferonu her sabah ıcıyorum

Son düzenleme:
Kızlar selam,

iyileşmeye başladım. İlaçları tam gaz kullanıyorum. Doktor sakın yarıda bırakma dedi...

Tavuk suyu çorba ve meyve yiyorum. Aman dikkat edin kızlar. Alerjik yapısı olanlar bu dönemde kolay hastalanırmış:26:

Çok korktum bebişime bişey olacak diye.Dün doktoruma gittim, ısrar ettim kalp atışlarına bakalım diye. Doktor dayanamadı. Baktık, yavrucum sağlıklı, kıpır kıpır...

Çok mutlu oldum

Kızlar yatak konusunda çok kararsız kaldık;
-Kraft park yatak
ve
-İkea'nın şu yatağı arasında gidip geliyorum
bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye

Siz ne dersiniz?

cnm kesınlıkle ıkeadan bısı alma derım cok dandık tathtaları hele kavak gıbı aynı
bence park besık al bende ondan almayı dusunuyorum hem sonrasında yer kaplamıyo küçücük bısey oluyo katlıyosun

ya kızlar bı msjdan alıntı yapmıstım her googleyı actıgımda o mesaj cıkıyo arama yeınde süreklı napmam lazım anlamadım hıc bole olmamıstı

slm kızlarr...
kafam karışıktı şimdi iyice allak bullak oldu bebek arabası konusundan sebep...
bu sabah eşimle joker mağazasına gittik ve ben cybex topaz travel set bebek arabası beğenmiştim malesef onlar bunu satmıyolarmış cybex markasını 700lira idi,ama kız kendilerinin sattığı bi kaç modeli gösterdi bebeconfort çok hoş çok güzel ama anakucağıyla beraber 1000 oluyo buda beni aşar biraz...cybex markasını yakından görmedim ama bebeconfort süper gerçekten...
sizlere linklerini atım bi oylayın bakalım neler çıkacak
netten beğendiğim ama yakından görmediğim model
Cybex Topaz Travel Sistem Baston Bebek Arabası New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri
bugün mağazada gördüğüm model ise
Bebe Confort Elea Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr
renkelerine takılmayın kızlar...bebe confort için istediğin ana kucağı seçilebiliyo..
sizce

Selam kızlar, bir kaç gündür işler yoğun sadece yazdıklarınıza gözgezdirebildim, yazmaya fırsat bulamadım, umarım herkes iyidir.

Canım bende Jokerden bebecoford lolla almıştım, indirimdeydi ana kucağı ile 870 tl gibi bişey olmuştu. Gerçekten güzel bir araba.

bende ikea dan almaya karar verdim, park yataklar kullanışlı değil gibi geliyor bana.

Kızlar yatak konusunda çok kararsız kaldık;
-Kraft park yatak
ve
-İkea'nın şu yatağı arasında gidip geliyorum
bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye

Siz ne dersiniz?

biz geçen hafta aldık eşimle ıkea dan bu karyolayı:) o serinin duvar rafını ve 3 kapaklı beyaz gardropda aldık (ilerdede kullanabilsin diye) duvarlarıda toz pembeye boyadık ferah ve hoş oldu ama bak işte kendi zevkine göre banada ıkea dan alma diye çok söylediler ama sade ve beyaz olması fiyat olarakda uygunluğu cezbetti kimseyi takmadım aldım

Kızlar nasılsınız?

Ben doktorumu değiştirmek istiyorum zaten yaz aylarında burda olmayacağını söylemişti. Doğum sürecimi de takip edecek iyi ve güvenilir bir doktora ihtiyacım var. Özellikle Avrupa Yakasında önerebileceğiniz doktor var mı?

cnm, bebeğin doğumundan sonraki ilk 3 ayı hamileliğinizin son 3 ayı gibi görerek bebeğinize ilgi gösterin yazıyor "Merhaba Bebek" kitabında ... yani anne karnında olduğu gibi hissetmeye ihtiyacı var o sırada, dolayısıyla ben ilk 3 ay yatak odamıza sallanan bi beşik alıp (kısmetse) orada yatırmayı düşünüorum ...

cnm ben yeşilköy international'da ismail çepni'ye gidiorum... çok memnunum sana da tavsiye ederim...

bi de kızlar benim de sormak istediğim bişiler var... bu doğumdan sonra hastanede, eve gelen misafirlere ve 40 mevlütünde misafirlere nasıl hediyeler dağıtılıyor?? ben eminönüne gitmei düşünüorum bu tarz şeyler bakmaya ama pek de fikrim yok ...
hepsi için ayrı ayrımı yaptırmak gerekio yani mevlütte ayrı hastanede ayrıı ...??

selam kızlar kremler geldı 2 adet 70 lıra
kullanma talimatında 1 tane türkçe kelime yok ama jelatın ambalajının ustune bı kagıt var orada acıldıktan sonra 6 ay ıcınde tuketın yazıyodu
kutusunda ne uretım tarıhı yazıyo nede son kul. tarıhı
bıde üzerınden 3 al 2 ode kampanya yazısı cıktı
galıba bunlar bu kampanyadakılerı tek tek satıp kar etmısler ole geldı hemen kullanmaya baslıcam

canım sen yanlış okumuşsun .fish yöntemi amniosentezin bir parçası.fish istersin ya da istemezsin sana kalmış extra ücretlii ve 2 gün içinde 5 kromozoma bakılıyor.fakat geri kalana kromozomlar için alınan sıvı külltüre bırakılıyor.kültür sonucunda tamamen tüm kromozomlara bakılmış olunuyor.yani sadece fishe bakılıp tüm sonuç söylenemez.amniosentez demek , alınan sıvının kültürlenip bebeğin genetiğine bakılması bu mecbur yaopılması gereken bişey zaten..ama fish öyle değil ister yaptırır ister yağptırmazsın..5 kromozom için doğruluk sağlar...yani extra ü
cretli olan fishh yöntemidir...

canım bebe conford çok güzelmiş ama dediğin gibi anakucağıyla fiyat artacak..bence diğerid e güzell...bend e karar veremedim hep beğendiklerim 1000 i aşıyooo (

Ben şimdiye kadar ikeadan bir çok ürün aldım ve çok memnunum hepsinden.
Bu yatağından sallanır olmaması düşündürüyor sadece kalitesi değil

kızlar sonucumu alıp gösterdim dr a.gayet normal çıktı bu sefer.zaten diğeride kötü değildi dedi..tekrar yaptıracakmıyım dedim gerek yok ama istersen 8. ayda tekrarlat bebek doğmadan dedi.ama rahat ol bişi yok d edi ve rahatladım :))

kizlar,

gebelik.org'da ayrintili ultrason her gebeye degil sadece riski gebelere uygulanir gibi bisey yaziyor.

ama biz cogumuz yaptirdik, hepimiz riskli degiliz ya,
sanirim gunumuzde tum gebelere yapiliyor, diy mi???

eyesna z napıyoo acaba ?? :)) şimdi bütün eminönün altını üstünü getiriyordur. zira cuma günü yunanistana gidicem diye istanbulda almadık bişey koymuycakkk deli kızz...

bu arada keşeke bend e gidebilseydim :84::84: eminönüne ne güzel olurdu

ohh,

super cnmmm

darisi benim detaylima insallahh

kizlar,

gebelik.org'da ayrintili ultrason her gebeye degil sadece riski gebelere uygulanir gibi bisey yaziyor.

ama biz cogumuz yaptirdik, hepimiz riskli degiliz ya,
sanirim gunumuzde tum gebelere yapiliyor, diy mi???

evet canım hepimize yapılıyor ve hepimiz deli tavuğa dönüyoruz sayelerinde yazık yahuuu bizeee :93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…