bende öyle okudum, o yüzden ilk üç ay yanımda yatırmayı düşünüyorum.cnm, bebeğin doğumundan sonraki ilk 3 ayı hamileliğinizin son 3 ayı gibi görerek bebeğinize ilgi gösterin yazıyor "Merhaba Bebek" kitabında ... yani anne karnında olduğu gibi hissetmeye ihtiyacı var o sırada, dolayısıyla ben ilk 3 ay yatak odamıza sallanan bi beşik alıp (kısmetse) orada yatırmayı düşünüorum ...
canım sen yanlış okumuşsun .fish yöntemi amniosentezin bir parçası.fish istersin ya da istemezsin sana kalmış extra ücretlii ve 2 gün içinde 5 kromozoma bakılıyor.fakat geri kalana kromozomlar için alınan sıvı külltüre bırakılıyor.kültür sonucunda tamamen tüm kromozomlara bakılmış olunuyor.yani sadece fishe bakılıp tüm sonuç söylenemez.amniosentez demek , alınan sıvının kültürlenip bebeğin genetiğine bakılması bu mecbur yaopılması gereken bişey zaten..ama fish öyle değil ister yaptırır ister yağptırmazsın..5 kromozom için doğruluk sağlar...yani extra ü
cretli olan fishh yöntemidir...
canım keşke sende yazıyı okusaydın, şimdiye karar sizin yazdıklarınızdan bende öyle sanıyordum çünkü burada bu testler uygulanmıyor,bende yaptırmaya gerek görmediğim için bir araştırma yapmamıştım, bugün bu yazıya denk geldim ve amniyosentez tarihe karışıyor deniyor yazıda. FISH aslında amniyosenteze alternatif olabilecek bir yöntemmiş gibi anlatılmış. acaba gerçekten alternatif ama anne adaylarına hala amniyosentez daha mı güvenli deniyor demek istedim. ben hala anne adaylarının tr de biraz sömürüldüğünü düşünüyorum, bu kadar test gerekli mi emin değilim.