2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler.. çok uykusuzum çoookk. şu tetenos aşısı yüzünden hiç uyuyamadım kolum sürekli sızladı sol tarafıma yatamadım.. döne döne uyurum bir de.. hiç uyumadım desem yeridir. 4 kere daha olacak çabuk geçse bari bide bu çıktı.

canım ya o kadar mı kötüki? bende olucam yakında:18: geçmişolsun

günaydın kızlar venus canım geçmiş olsun bol c vitamini tavuk suyu öksürük varsa kara tup bal karışımı ve salep. burun için de viks ve okyanus suyu spreyi. ayrıca tsh hamilelikte düşük olduğunda yanlış ölçüm olma ihtimali varmış bak benim 6.5 çıktığı halde bir kaç gün sonra 4 çıkmıştı 2 hafta sonra tamamen normaldi. bende de guatr falan yok.. aytrıca yüksek olması daha ciddi bir risk. sadece testini tekrar etmeyi unutma canım. ben ilk başta çok çok stres yapmıştım ama etraftan artık çok şeyler duydum çok araştırdım ve ben her ay dahiliyeye de mecburen gidiyorum değerlerim normal olmasına rağmen.

kızlar şeker yüklemesi 24. haftada yani 23+1den itibaren mi yapılıyor??????

canım 24-28 hfta arası istersen hftya git tam olsun

günaydin canlarim. gene ben çiktiktan sora bisiler yazmissiniz okuyamadim. bide bilgisayar hala bozuk bu antika laptoptan giriyorum buraya girmem falan on saatimi aliyor( umarim herkesler iyidir. ben simdi eminönüne gidiyorum havuzlu han a gelince paylasirim sizlerle. çok öpüldünüz bebislere iyi bakin.

kızlar elevit bugün itibariyle bitiyor bir daha kulanmayacağm..kan ilacı vermişti son gittiğimde bundan sonra onu kullanacaksın dedi..sizde durumlar nedir..hangi ilaçları kullanıyorsunz

cnm gittiginde idil bebe 20li hastane cikis setinin fiyatini sorar misin?
orda idil bebe varmis.
bir de aziz bebenin hast. cikislarinin fiyatini ogrenebilirsen cok cok makbule gecer vallaa

tamam canım git gez bakalım bende alışverişimi eminönünden yapacağım zaten evimde yakın sayılır :)

cnm gittiginde idil bebe 20li hastane cikis setinin fiyatini sorar misin?
orda idil bebe varmis.
bir de aziz bebenin hast. cikislarinin fiyatini ogrenebilirsen cok cok makbule gecer vallaa

canım ben kastamonuda sordum 105-120 arasıı fiyatlar.. çok fark olacağını sanmam..eğer 75 falan derse gelip ordan alıcam

Yani annende var diye, sende de çıkacak değil ya. Hem hamilelikte şekeri yüksek çıkan bir sürü insan var, dikkat edersin olur biter; allah başka sıkıntı vermesin.

cnm ben demıstım gıttı gıdıyordan sıparıs ettım 2 adet 70 yarın gelıyo gelınce haber verırım sıze
daha ucuz

Canım eline geçtikten sonra bizi de bilgilendirsene,üretim tarihi fln ne? Orjinalliğinde bir şüphe var mı??
ben de lierac kullanıyorum, çok da memnunum. eczaneden 65 TL ye almıştım. Bu fiyat çok uygun gerçekten.
Ben gittigidiyordaki satıcıya sordum, emin olamadım güvenebilir miyim diye. O da şöyle bir cevap yazmış:

"URUN FIRMANIN SATICISINA YONELIK KAMPANYALI FIYAT POLITIKASINDAN KAYNAKLANAN UCUZ SATISIMIZ MEVCUT. BU FIYATTAN 7 ADET MEVCUT BIR DAHAKI PARTI URUNLERIN GELISI FARKLI OLDUGUNDAN 39 TL KUTU ADEDI OLARAK ACILACAK. ORJINALLIGI lıerac.com web sıtesınden barkod kontrol yapabılırsınız ve urun kesınlıkle eczanemızden faturalı olarak gelmekte sahte olması durumunda dırek dava hakkınızın dogacagının bılıncınde olarak satıs yapmaktayız urun elınıze ulaştıgında kontrol edın 30 gun ıcerısınde orjınallıgınden suphe ettınız veya ıcınıze sınmedı paketı acmadan ıade edebılırsınız satıs sozlesmenızde bu mevcut kurumsal satıs yaptıgımızdan bır sıkıntı yok ıyı gunler "

kızlar elevit bugün itibariyle bitiyor bir daha kulanmayacağm..kan ilacı vermişti son gittiğimde bundan sonra onu kullanacaksın dedi..sizde durumlar nedir..hangi ilaçları kullanıyorsunz
elevit, kan ilacı, balık yağı ve magnezyum toz karışım hepsini de kullanıyorum.

arkadaşlar lierac'tan gerçekten emin misiniz? ben hirudoid jel kullanıyorum devlet veriyor, bir de saf zeytinyağı.. bir gün biri bir gün diğeri hiç kaşıntım da olmuyor bunları kullanırken. kaşıntı çatlağın sinyalini veriyor zaten.. Ama lierac forumda çok popüler bu yüzden çok paralar dökülüyormuş gibi geliyor. kullanan ve etkisinden emin olan tanıdıklarınız var mı?

var, benim tüm tanıdıklarım lierac kullanmış ve hepsi çok memnundu. özellikle lierac al dediler. Yoksa ben de badem yağı, bebe yağı fln kullanmayı düşünüyordum sadece.

oo bayağı ilaç kullanıyosn,elevte hep devam mı dedi doktorun, ben 2 paket kullandm ve bıraktırdı..sadece kan ilacı kullanıyorum..belki kramplarm olursa magnezym bide

var, benim tüm tanıdıklarım lierac kullanmış ve hepsi çok memnundu. özellikle lierac al dediler. Yoksa ben de badem yağı, bebe yağı fln kullanmayı düşünüyordum sadece.

nasıl peki kaşıntın oluyor mu bir tüp ne kadar gidiyor.. valla ben hiç para vermememe rağmen yazdırmaktan bıktım 25ml de 4. tüpteyim..

canım ben kastamonuda sordum 105-120 arasıı fiyatlar.. çok fark olacağını sanmam..eğer 75 falan derse gelip ordan alıcam

ben de sordum cnm,
pendikte, 130, nakit olursa 117 dediler
eminonunde daha ucuz olur mu onu merak ettim

ben de ay sonu gibi insallah gitmeyi dusunuyorum da eminonune, bekler ordan alirim bari

ben de sordum cnm,
pendikte, 130, nakit olursa 117 dediler
eminonunde daha ucuz olur mu onu merak ettim

ben de ay sonu gibi insallah gitmeyi dusunuyorum da eminonune, bekler ordan alirim bari

130da çok demişler ya,bakalım ne çıkacak eminönünde fiyatlar

ben ilaç olarak elevit kan hapı ve geçen haftadan beri magnezyum elevit ve kan hapı doğuma kadar devam diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…