2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl peki kaşıntın oluyor mu bir tüp ne kadar gidiyor.. valla ben hiç para vermememe rağmen yazdırmaktan bıktım 25ml de 4. tüpteyim..

kaşıntım fln yok canım şimdilik... Benim doktorum çatlak için ilaç yazmadı öyle. Söylese de kullanmazdım, ilaç sonucunda ve dediğin türdeki kremler özellikle çatlaklara yönelik değil ki, endikasyonlarında cildin yumuşaması fln yazıyor.
Bana doktorum çatlak önleme için direk lierac ve badem yağı kullananlar etkili olduğunu söylüyorlar, sana kalmış dedi.

Son düzenleme:
ben elevit hic icmedim.
10 haftaya kadar folic plus,
ondan sonra gyno-tardy..
bikac hafta sonra da gyno-tardy..+ferro san.. 'e basladim.
su anda da 2sini iciyorum

oo bayağı ilaç kullanıyosn,elevte hep devam mı dedi doktorun, ben 2 paket kullandm ve bıraktırdı..sadece kan ilacı kullanıyorum..belki kramplarm olursa magnezym bide

eleviti bırak demedi canım ya mecburen kullanıyorum ben de.. balık yiyemiyorum ben balık yağını da ondan verdi sanırım.

elevit, kan ilacı, balık yağı ve magnezyum toz karışım hepsini de kullanıyorum.
arkadaşlar lierac'tan gerçekten emin misiniz? ben hirudoid jel kullanıyorum devlet veriyor, bir de saf zeytinyağı.. bir gün biri bir gün diğeri hiç kaşıntım da olmuyor bunları kullanırken. kaşıntı çatlağın sinyalini veriyor zaten.. Ama lierac forumda çok popüler bu yüzden çok paralar dökülüyormuş gibi geliyor. kullanan ve etkisinden emin olan tanıdıklarınız var mı?
ben multivitamin kullanıyorum, bir de demir ilacı alıyorum ama ikisini de almayı unutuyorum bu aralar yaaa siz yazınca aklıma geldi desem yeridir, nasıl olacak böyle :(

nasıl peki kaşıntın oluyor mu bir tüp ne kadar gidiyor.. valla ben hiç para vermememe rağmen yazdırmaktan bıktım 25ml de 4. tüpteyim..

ben bepanthene ve bebe yağı kullanıyorum, arada yves rocher in kremlerinden de sürdüğüm oluyor, kaşıntım hiç yok. aslında ebem de bu kremlerin hiçbir işe yaramayacağını söylemişti, forumlarda da düzenli kulandım az da kilo aldım ama yine de çatlaklarım oluştu diye yazan çok insan vardı. vücut yapımızla alakalı olduğuna inanmaya başlamıştım oluşan çatlakların ama herkes lierac alınca acaba bende mi kullansam ya çatlakları önlüyorsa diye düşünmeden de edemedim.kararsızım yani şu an. amazondan 40 ytl ye gönderiyorlar, belki öyle alırım ama gerek yok diyorum bir taraftan. diğer taraftan da ya önlüyorsa diye içime kurt düştü :)

ben multivitamin kullanıyorum, bir de demir ilacı alıyorum ama ikisini de almayı unutuyorum bu aralar yaaa siz yazınca aklıma geldi desem yeridir, nasıl olacak böyle :(

ben bepanthene ve bebe yağı kullanıyorum, arada yves rocher in kremlerinden de sürdüğüm oluyor, kaşıntım hiç yok. aslında ebem de bu kremlerin hiçbir işe yaramayacağını söylemişti, forumlarda da düzenli kulandım az da kilo aldım ama yine de çatlaklarım oluştu diye yazan çok insan vardı. vücut yapımızla alakalı olduğuna inanmaya başlamıştım oluşan çatlakların ama herkes lierac alınca acaba bende mi kullansam ya çatlakları önlüyorsa diye düşünmeden de edemedim.kararsızım yani şu an. amazondan 40 ytl ye gönderiyorlar, belki öyle alırım ama gerek yok diyorum bir taraftan. diğer taraftan da ya önlüyorsa diye içime kurt düştü :)

ya bende düşünmeye başladım çünkü kk da çok popüler.. gittigidiyorda 35e falan var ama hiç kullandım çok memnun kaldım diyen tanıdığım olmadı. kullanırken insan anlamaz bir de iyi gibi de gelebilir sonucu görmek lazım..

kızlar mesela şu adresteki bir anne çatlak kremini düzenli olarak kullanmış ama yine de çatlakları oluşmuş(özellikle lierac kullanıp kullanmadığını belirtmemiş ama)

Bebek Büyütüyorum: Çatlak Kremleri Gerçekten İşe Yarıyor mu?

bir mesaj daha ekleyeyim(alıntı:http://www.yelizindunyasi.com/catlaklar-icin-cozum-onerileri)
çatlaklar tüm kadınların korkulu rüyası.özellikle hamilelikte göbeği çatlamayan kadınlara çok nadir rastlanır. çatlaklar oluşmaya başladığında henüz pembeyken tedavi edilebilir.en basit yöntemi banyoda sıcak suyla 2-3 dk ovalamak,vazelin sürmek,yada badem yağı sürmek.ancak henüz çatlamamışsa hamile olduğunuzu yeni öğrendiyseniz yada ne bileyim ergenlik çağındaysanız ve kilo almaya müsaitseniz yapmanız gereken şey çatlamaya elverişli bölgelei mıncıklamak.evet baya bildiğiğin mıncıklamak.iyice çimdiklenmiş bir deri elastikleşir.bu durumda elastik olmayan vücutlara göre çatlama riski ortadan kalkar.çünkü çatlaklarla ilgili bilinen şey aşırı kilo alımında elastik olmayan deride alttan yırtıklar oluşur.bu yırtıklar birkaç ay boyunca pembeye yakın bir renktedirler.zaman geçtikçe bu pembelik sedefli bir görünüm kazanır ve asla eskisi gibi olmaz.(tıbbi müdahelelerle eski haline gelebilsede doğal yollardan eski haline getirmek ne yazık ki mümkün değil)hamilelikte kullanılan yöntemlerden biride göbek çatlamadan,her sabak vazelin sürmek,bunu bir ünlü yapıyordu da ismi şimdi aklıma gelmedi.işte böyle benim bildiklerim ve tavsiye edebildiklerim bu kadar..
aynı siteden bir mesaj daha:
Hanımlar … Limon ve türk kahvesi .. Tek çözüm !! bunu bnde bilmiordum sorunuma çözüm bu kadar yakınken bn çeşit çeşit kremler alıp çarcur ettim paramı .. 3-4 kaşik türk kahvesine limon sıkın ve bulamaç krem gibi bi hal alana kadar kariştirin sonra banyoda 5 dkkika boyunca çatlak olan yerlerinie bu karişimi derinden deirne uygulayın masaj yaprak yklaşık 5 dkka sürsün bu masaj işlemi ve sonra durulayın 2 gün uygulayın 1 gün dinlendirin vucudunuuzu.. yılmayın 1 hftada hemen sonuç olmaz fakat pürüsleştiğini hmnn hisedeceksiniz..3 hatflk kullnımdan sonra sizde gözlerinize inanamıycaksınız herkese bol şanslar … :))
bir mesaj daha:
Lierac, mustela, badem ve bilimum aktarlardaki bütün yağ çeşitleri, vazelin, avon nivea oriflame gibi firmaların kremleri…… paralarım hep çöpe gitti, milyarlar harcadım diyebilirim.. uğraşmayın iyileşmiyor, düzelmiyor, azalmıyor..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ben folbiol dışında bi ilaç kullanmıyorum balık, süt de yok.. Bakalım doktorum bildiği bişey vardır herhalde...

kaşıntım fln yok canım şimdilik... Benim doktorum çatlak için ilaç yazmadı öyle. Söylese de kullanmazdım, ilaç sonucunda ve dediğin türdeki kremler özellikle çatlaklara yönelik değil ki, endikasyonlarında cildin yumuşaması fln yazıyor.
Bana doktorum çatlak önleme için direk lierac ve badem yağı kullananlar etkili olduğunu söylüyorlar, sana kalmış dedi.

zaten çabuk çatlayan biriyim çok kararsız kaldım.. bide badem yağı kullanma diyen bir grup var tüylenme yapıyormuş. benim göbek zaten maşşallah ultrasonda açmaya utanıyorum daha fazla tüylenirse iyice depresyona girerim.

ben de yaa aç karna içildiğini bilmiyordum.. sadece c vitaminiyle birlikte al dedi portakal suyu falan gibi.. onu da yapmıyorum gerçi:30:

cnm sut urunleriyle alma dedi doktorum banada, c vitamini meyveyle al dedi,
cunku demir c vitamininde cozuluyor, sutle alirsak emilmeden bagirsaktan atiliyor

e ben sabah peynir yiyorum, oglen yogurt vss

aksam meyve yedigim icin, meyveden sonra yatarken aliyordum ben de

ac demedi benim doktorum, meyve yedigin ogunlerde al dedi

zaten çabuk çatlayan biriyim çok kararsız kaldım.. bide badem yağı kullanma diyen bir grup var tüylenme yapıyormuş. benim göbek zaten maşşallah ultrasonda açmaya utanıyorum daha fazla tüylenirse iyice depresyona girerim.

ben banyodan sonra badem yagi+kakao yagi suruyorum
gunluk olarak da galenic elancyl. galenic zaten cok iyi bir marka, catlak krem de iyi, kullananlardan iyi yorumlar duydum.
ben de su anda catlama ya da kasinti yok. bakalim gorucez ilerde ne olcak.

kızlar mesela şu adresteki bir anne çatlak kremini düzenli olarak kullanmış ama yine de çatlakları oluşmuş(özellikle lierac kullanıp kullanmadığını belirtmemiş ama)

Bebek Büyütüyorum: Çatlak Kremleri Gerçekten İşe Yarıyor mu?

belirtmiç malesef altta.. keşke belirtmeseydi :)
babe phitolastil ve bonal kullanmış

yok arkadaş ben kullanmıyorum.. zaten başından beri inanmadım bu kreme.. kk da bide herşeyi abartıyoruz konuşa konuşa yok bebek arabası, yok biberon neyin sağlıklı olduğu apaçık ortada aslında.. ben almıyorum çok da çatlamaya müsitim doğal yağları kullanmaya devam..sonuçları benden takip edersiniz :))) yoksa bu işe bir dur diyemiycez hepimiz 5-6 milyonla çıkıcaz bu alışverişlerin içinden.. oğluma kooperatife giricem doğumdan sonra :)))

Son düzenleme:
belirtmiç malesef altta.. keşke belirtmeseydi :)
babe phitolastil ve bonal kullanmış

yok arkadaş ben kullanmıyorum.. zaten başından beri inanmadım bu kreme.. kk da bide herşeyi abartıyoruz konuşa konuşa yok bebek arabası, yok biberon neyin sağlıklı olduğu apaçık ortada aslında.. ben almıyorum çok da çatlamaya müsitim doğal yağları kullanmaya devam..sonuçları benden takip edersiniz :))) yoksa bu işe bir dur diyemiycez hepimiz 5-6 milyonla çıkıcaz bu alışverişlerin içinden.. oğluma kooperatife giricem doğumdan sonra :)))

bende senin gibi düşünüyordum, ama herkes o kadar önerince ya gerçekten çatlakların oluşumunu azaltıyorsa demeden edemiyorum. sanırım konuşa konuşa abartıyoruz gerçekten.ürünün kendi açıklamasını okuyunca tabiki de muhteşem şeyler yazıyor, ama gerçekte acaba gerçekten tamemen genetik mi çatlakların oluşması. çatlak oluşursa gerçekten çözümü yok :(

günaydın kızlarrr..

günaydın kızlar venus canım geçmiş olsun bol c vitamini tavuk suyu öksürük varsa kara tup bal karışımı ve salep. burun için de viks ve okyanus suyu spreyi. ayrıca tsh hamilelikte düşük olduğunda yanlış ölçüm olma ihtimali varmış bak benim 6.5 çıktığı halde bir kaç gün sonra 4 çıkmıştı 2 hafta sonra tamamen normaldi. bende de guatr falan yok.. aytrıca yüksek olması daha ciddi bir risk. sadece testini tekrar etmeyi unutma canım. ben ilk başta çok çok stres yapmıştım ama etraftan artık çok şeyler duydum çok araştırdım ve ben her ay dahiliyeye de mecburen gidiyorum değerlerim normal olmasına rağmen.

kızlar şeker yüklemesi 24. haftada yani 23+1den itibaren mi yapılıyor??????

sağol canım..akşamdan beri 2 bütün limon sıkıp bardağı suyla tamalıyorum.onu içiyorum.umarım işe yarar.bu arada limon ne kadr hoşuma gidiyor onu farkettim..üksürük yok çok şükür..ama sağ gözüm felaket akıyor hep ağlıyo gibiyim kıpkırmızı gözlerim.

bugün test sonucumu alıp göster,icem dr a bakalım..dr da dedi zaten önemli bi d eğer değil.yükselmesi daha kötü dedi.baktı guatr falan d a yok zaten d edi..bakalım ne çıcak bugün...

şeker yğüklemesi 24. haftada yapıyorlar bizim burda..

kızlar elevit bugün itibariyle bitiyor bir daha kulanmayacağm..kan ilacı vermişti son gittiğimde bundan sonra onu kullanacaksın dedi..sizde durumlar nedir..hangi ilaçları kullanıyorsunz

ben elevit bir kutu bitirmiştim , d r kilo almıyosun devam et bi pake t daha dedi.şimdi elevit,coraspin,omega 3,ve ferplex fol diye bir kan şurubu kullanıyorum.cals,yumda var suda eriyen ama onu pek almıyorum...

ben de sordum cnm,
pendikte, 130, nakit olursa 117 dediler
eminonunde daha ucuz olur mu onu merak ettim

ben de ay sonu gibi insallah gitmeyi dusunuyorum da eminonune, bekler ordan alirim bari

burda 20 li takımı 107 tl %10 indirim yaparız peşinde dedi..ben idil alıcam yumuşacık çünkü..ama eşimde orgnaik olanı var ya onu alalım diyor , baskılılar kansorejendir deyip duruyor.ama o da çok soluk bi hali var.eskimiş gibi :)) ben mavili bi takım var onu alıcam sanırım.15 inden sonra bend e başlıyayım diyorum kısmetse :nazar::emir_bebek:

son olarak şu mesajı eklemek istiyorum;
Lierac Çatlak Kremi sitesinden alıntı.
38 haftalık hamileyim, düzenli olarak lierac kullandım,ancak 8. aydan itibaren çatlaklarım oluşmaya başladı ve şuanda karnım çatlak dolu. bana lierac ın en iyi krem olduğu söylenmişti (hem doktorum hemde çevremdekiler tarafından) ancak hiçbir kremin koruyuculuğuna inanmıyorum. o kadar para vermektense, badem yağı, susam yağı gibi doğal yağları kullanmanızı öneririm. hiç değilse dünyanın parasını vermemiş olursunuz, çatlayacaksa ne kullanırsanız kullanın çatlayacak zaten..

aynı başlık altında kullandım ve hiç çatlağım oluşmadı diyenlerde var, sanırım gerçekten vücut yapımızla alakalı. hamile olmayan, kilo almamış ama yine de çatlakları olan 15-18 yaşında kızların da mesajları var. vücut yapısıyla alakalı sanırım.

son olarak şu mesajı eklemek istiyorum;
Lierac Çatlak Kremi sitesinden alıntı.
38 haftalık hamileyim, düzenli olarak lierac kullandım,ancak 8. aydan itibaren çatlaklarım oluşmaya başladı ve şuanda karnım çatlak dolu. bana lierac ın en iyi krem olduğu söylenmişti (hem doktorum hemde çevremdekiler tarafından) ancak hiçbir kremin koruyuculuğuna inanmıyorum. o kadar para vermektense, badem yağı, susam yağı gibi doğal yağları kullanmanızı öneririm. hiç değilse dünyanın parasını vermemiş olursunuz, çatlayacaksa ne kullanırsanız kullanın çatlayacak zaten..

aynı başlık altında kullandım ve hiç çatlağım oluşmadı diyenlerde var, sanırım gerçekten vücut yapımızla alakalı. hamile olmayan, kilo almamış ama yine de çatlakları olan 15-18 yaşında kızların da mesajları var. vücut yapısıyla alakalı sanırım.

okudugum kitaplarda da kremlerin ise yaramayacagi, catlamanin genetik oldugu yaziyor.
ama yine de bir umut denemekte fayda var.

benim aldigim galenic 40kusur tl.
1 ay oldu alali, 1 ay daha gider ayni tup bana

zaten 4. ayda basladim, yani 6 ayda 3 kutu bitiririm;
fazla bi maliyet olmaz

keske demektense ...

Back