2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm bende çok araştırdım bu konuyu...
ben bebişimin odası olarak yapacağım çocuk odamda köşe koltuğum var bebeğimi doğduğundan itibaren odasında kendi yatağında yatırmayı düşünüyorum bende köşe koltukta yatarım diye düşünüyorum...

canım ben yatakodamda yatırmayı düşünmüyorum..bebeğe yazık sabaha kadar bizim nefesimizi çekecek kendi odasında düşünüyorum.ama bir müddet ben onun odasında yatmayı düşünüyorum..daha sonra herkes kendi odasında:9:ama odamız çok yakın rahat takip ederim sonraki aylarda...

ben de sizin gibi yapcam tek kişilik bi yatak var onu kaldırmıycam ilk etapta bebişin odasından. sepet-beşik gibi bişeyler kullanıcam. bi müddet sonra da yatağı kaldırıp odaya uygun bebek karyolası alıcam

Ben odama beşik koyup orada uyutmayı düşünüyorum. yaklaşık 6 aylık olana kadar bu şekilde idare eder sonra karyolasında yatırırım. Off ben şimdiden bebişimi özledim. :)

yaa evet olabilir iyice bi araştırayım. küçük bi oda dolap, çalışma masası, tek kişilik yatak var. sığarsa ööle yapmak daha mantıklı haklısın canım.. yaaa insanın herşeyi alası mı geliyo, yoksa ben daha 3 çıtçıtlı body aldım diye tuzum mu kuru..

bu arada mothercare de 150 tlye alt değiştirme ünitesi olan raflı ayaklı küvet var.. uğrarsanız bi bakın aklınızda bulunsun bana lüks geldi yerde lazım onu koyucak ama çok güzeldi..

benimde odam küçük 1 yatak 1de dolap almayı düşünüyorum

Ben bebek odası almamaya karar verdim. Bebek dolapları çok kıllanışsız benim istediğim karyolaya ağaçyan yapmıyorlar mdf yapıyprlar vs. Yaptırmaya karar verdim. Bugün bir usta ile görüştüm. Bakalım çarşambaya kadar fiyat bilgisi verecek.

kızlarrr ben geldim dr dan.. şu tsh meselesii güya artık test yaptırmıcaktımm :85: ama malesf yaptırdım.0,22 birazcık düşükmüş.dahiliyeye gittim adam muayene atti , kullandığım ilaçları sordu.guatr yok dedi..değerde çok kötü değil dedi.tekrar yapalım bu bir ay önceki dedi..ve kan verdim yine umarım düzgün çıkar...bunun için ilaç falan kullanmak zorunda kalmam...:85: eşimde dediki biz hiç oturmucaz mı yavvv ne riskmiş bunlar böyle yahuu dedi..:43:

Canım yaa eşin haklı. Harbiden amma uğraştırdılar sizi yaaaa... Neyse bence bundan da birşey çıkmayacak

canım geçmiş olsun ama anladığım kadarıyla büyük sorun yok..oyüzden dert etme...bende hep diyorum cahil olmak en iyisi..dr.a ayda yılda bir gitmek .....için rahat ...valla benim tanıdığım köyde bazı hamileler var doğru düzgün dr.a gitmeden sapasağlam doğuruyorlar..ama tabi riskede atmamak gerekiyor...
aynen katılıyorum :) burada gayet cahil biri oldum hamilelik, doğum konularında ama bir taraftan da kafam rahat işte diyorum, cahil rahatlığı gibi işte, bilmeyince yoktur bir şey yoktur bir şey deyip geçiştirmeye alıştım bende... kısmet :)

Ben odama beşik koyup orada uyutmayı düşünüyorum. yaklaşık 6 aylık olana kadar bu şekilde idare eder sonra karyolasında yatırırım. Off ben şimdiden bebişimi özledim. :)
Ben bebek odası almamaya karar verdim. Bebek dolapları çok kıllanışsız benim istediğim karyolaya ağaçyan yapmıyorlar mdf yapıyprlar vs. Yaptırmaya karar verdim. Bugün bir usta ile görüştüm. Bakalım çarşambaya kadar fiyat bilgisi verecek.

Çok güzel fikiiiiir, canım fiyatını yazarsın bize de ama sanırım birazcık fazla tutar...

aynen katılıyorum :) burada gayet cahil biri oldum hamilelik, doğum konularında ama bir taraftan da kafam rahat işte diyorum, cahil rahatlığı gibi işte, bilmeyince yoktur bir şey yoktur bir şey deyip geçiştirmeye alıştım bende... kısmet :)

Çok güzel fikiiiiir, canım fiyatını yazarsın bize de ama sanırım birazcık fazla tutar...

Canım hazır almaktan ucuz tutacağını düşünüyorum. Daha önce 1 tane daha mobilyacı ile görüştük. 208 x 55 x 180 lik mdf dolap için 850 TL ve Çam ağacından büyüyen karyola için ( 180x 80) 750 TL fiyat verdi.

kizlar su listenin linki nerdeydi? yarin eminönüne gidiyorum bidaha bi bakiim:D

http://www.kadinlarkulubu.com/agust...-listeleri-bebek-anne-hastane-cantasi-vs.html

Canım hazır almaktan ucuz tutacağını düşünüyorum. Daha önce 1 tane daha mobilyacı ile görüştük. 208 x 55 x 180 lik mdf dolap için 850 TL ve Çam ağacından büyüyen karyola için ( 180x 80) 750 TL fiyat verdi.
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...-listeleri-bebek-anne-hastane-cantasi-vs.html

bir fiyat alalım bakalım, ikea da beşik 250 ytl olmazsa onu alacağım, çok da uğraşmayacağım. kaydıraklı ranza tarzı bir yatak alacağım ileride. çocukları için daha eğlenceli olur. fiyatları da büyüyebilen yataklar ile aynı.

bu arada bu krem nasıl kızlar :
Lierac Phytolastil Jel Anti-Stretch Mark Gel 100Ml
fiyatı 40 lira diye yazıyor, güvenilir midir?

bir fiyat alalım bakalım, ikea da beşik 250 ytl olmazsa onu alacağım, çok da uğraşmayacağım. kaydıraklı ranza tarzı bir yatak alacağım ileride. çocukları için daha eğlenceli olur. fiyatları da büyüyebilen yataklar ile aynı.

Lierac iyi bir krem ama internetten alışveriş yaparken bu tür üründe son kullanma tarihi bitmek üzere olanları yollayabiliyorlar dikkat et.

mutlu huzurlu geceler....sabah bebeişlerimizin tekmeleri ile uyanalım inşallah....

ıkeadaki yatakların görüntüsü hoş..yerde kaplamıyo..ama kullanışlı değil dedi kullanan arkadaşlarım ..tabi kendin bilirsin...

eviniz tekrar hayırlı olsun canım..eşinin bu konularda çok rahat olmaması güzel birşey bence..ne adamlar var geleceğini düşünmeden har vurup harman savuruyor..bide strese girmiş ya, ama çok ince düşünceliymmiş eşin taktir ettim:34:
evet canım ya çok haklısın bende hem sevindim hem üzüldüm tabii:)
Canım benim merak ettiğim, eminönünden ne gibi şeyler aldın, havuzlu han'a gittin değil mi??
Fiyatlar uygun mu, yani gitmeye değer mi gerçekten??
Yaa bir de benim aklım karıştı, geçen senenin ağustos anneleri demiş ya çok sıcak oluyor;kısa kollu, sadece bady ile duruyorlar diye. Ben ilk üç ay için hastane çıkışındaki gibi kıyafetler almayı düşünüyordum, yani tulum, uzun kollu pijama, ayaklı pijama fln filan işte, ama şimdi 0-3 ay kıyafetleri için aklım karışmış durumda... Sen nasıl şeyler aldın????
emin önünden süs malzemeleri aldım sadece kapı süsü kurdela ıvır zıvır seyler bebek giyimi almadım hiç:)
merhaba arkadaslar,

h.sonu yazdiklarinizi hic okuyamadim,
islerim epey yogun

kizlar bşsey sorucam size;
benden doktorum 3lu test istemedi,
2lim iyi cikmisti

sadece AFP mom bakariz dedi

h.sonu test sonucumu aldik, deger 2,89- risk bulunmaktadir yaziyor.
sonucu esim almisti, cok korkmus hemen doktorun yanina gitmis, yerinde yokmus tlf acmis,
doktor , 16.haftada bir kanama gecirdigim icin degerin yuksek cikmis olabilecegini ; daha yuksek cikan hastalarinin da oldugunu, korkulacak bisey olmadigini soylemis.

esim sonucu getirince icim rahat etmedi , ben de aradim doktoru.
korkma dedi, kanama gecirmenden kaynaklaniyor,
zten az bir fark var o da anlamli degil dedi;
ayrintiliya gittiginde gecmiste kanama gecirdigini belirtirsin deedi.

yine de icim de az da olsa huzursuzluk var;
insallah ayrintilim iyi gecer kizlar yaaa;
simdi de benim icin dua edin noolurrr

--boyle bisey yasayan var mi, afp degerleriniz kacti ??
bence hiç bişey çıkmazz canım ya su testlerden manyak olduk valla :(
yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun... bebekler kısmetleriyle gelirller derler nekadar doğru söylemişler :)) Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin.

bu arada eşin çok düşünceli.. bazen eşlerimize bizimle aynı heyecanları yaşamıyorlar diye kırılabiliyoruz ( en azından ben öyle )ama onlarda farklı açılardan babalığa hazırlanıyorlar. hamileliğimin başlarında ikimizde çok heyecanlıydık, hemen hayallere başladık, şunları yapcaz, bunları alıcaz bebeğimize gibisinden yani kısacası çok farklı çok güzel duygular yaşıyor mutlu oluyor insan ama sağlık problemleri çıktıktan sonrada o mutlulu yaşadığından 2 - 3 misli kadar üzülüyor :((( eşimle bunları yaşadık ve şimdi nasıl anlatsam biraz karışık oldu ama gelecekle ilgili bebekle ilgili planları daha farklı..hep bi önlem alma çabasıiçinde.. Allah onları hiçbirzaman için başımızdan eksik etmesin.
sağol canım darısı olmayanlara olsun :))
çok doğru söyledin ya hep bi önlem alma çabası ...
ayy kizlar dün e bebekte quinny buzz gördüm sinirlerim bozuldu nedense asabiyim bu aralar:)) güzel gözüküyordu çok ben de hep böle oluyor. biseye karar verip beğenip aliorum sora baska seye saldiriorum. ama benimki daha güsel dimi kizlar:(( bisi sölein içim rahatlasin hihi.

bu arada bende olmaz olmaz diodum kendime nazar değdirdim. bende kasinti oldu vajinamda. böle hani antibiyotik kullanimindan mantar olurya onun gibi diycem ama o kadar siddetli değil. yani kasinti sadece tuvaletimi yaptiğimda yikayip kurulayinca oluyor. bide böle tel tel beyaz bisiler geliyor:(( sizde olan varmi hiç?
canım boş ver artık arba bakma aldın zaten sen qunnı alsanda jane de aklın kalacaktı :)) aldıklarının listeden üstünü çiz geri dönüp bakma :)) ya su forumda herkesin başka hikayesi var pembe dizi gibiyiz seninkinin de bir sonraki bölümünde ne olacak meraktayım ama babalar dayanamaz kızlarına senin tekrar üzülmeni istemiyor hep koruma duygusu :)) herşey yoluna girecektir endişe etme :)))
dün bizde baktık arabalara..hep sizin yüzünüzden araba araba dediniz merak saldınız bana..güya ben doğum sonrası düşünüyordum.burdaki mağazalarda pek çeşit yok siz int.beğenin getirtelim dediler hep.beğendikten sonra bende getirtirim internetten :63: akşam int baktık eşimle.senin jane çok güzel bence..eşimde beğendi ama bize 1600 bile çok gelicek malesef..zaten şu amnio testi yüzünden dr a 1700 tl bayıldık haliyle bu bizi azıcık açtı.ben doğum soınrası izne ayrılıcam için kredi kartlarımızı sıfırlıyoruz yoksa tek maaşla mümkün olmayacak..bu ay odasını alıcaz inş..gerçi eşim çok beğendiysen alırız dedi ama bilmiyorum napıcamm..başka arabaları araştırıyorum şimdilik..

bu a rada başka şeyde gözün kalmasın senin araba çok güzell, üstelik rengi ve çiceği çok hoşşş :)) ben mağazalarda hep pembeye bakıyorum eşim kolumdan tuutup mavilere doğru sürüklüyorr :60::60:
yaa sorma su testlere ne masraf oluyomuş bizimde 2000 tl tuttu amniyo ama içimiz rahat etti diyoruz
haa bu arada arba konusunda alışveriş merkezinde bakıyorum 1 yaşa kadar olan çocukların arbaları bizim baktığımız gibi ondan sonra daha ucuz baston arbalara dönüyor suana kadar herkes bana phalı bi araba alma dedi ama bende kararsızım ne yapıcam konusunda yegenimin arabası var ona bakıcam iyiyse onuda kullanabilirim :))
efsung
cnm bebisine alisveris yapmissin, hayirli olsun
mothercare den aldim, netten alsam yari fiyatina gelecekt demissin ya; netten satisi var mi ki mothercare'in cnm

ben de bu cuma ayin 15'i ya, %50 ind. oluyormus, gitmeyi dusunuyordum,
su afp testi canimi sikti vazgecer gibi oldum
sizce gideyim yine de diy mi??
git yaaaa takma kafaya bunları :)) bak ben unutmuştum 15 olayını :(
Git tabi canım, için rahat olsun. Ben de cuma günü gideceğim. internetteki fiyatlar türkiyeye göre daha uygun ama sadece ingiltere içi gönderim yapıyorlar:47:
ahhh ahhhh evet yaaa:((((((((((
kızlarrr ben geldim dr dan.. şu tsh meselesii güya artık test yaptırmıcaktımm :85: ama malesf yaptırdım.0,22 birazcık düşükmüş.dahiliyeye gittim adam muayene atti , kullandığım ilaçları sordu.guatr yok dedi..değerde çok kötü değil dedi.tekrar yapalım bu bir ay önceki dedi..ve kan verdim yine umarım düzgün çıkar...bunun için ilaç falan kullanmak zorunda kalmam...:85: eşimde dediki biz hiç oturmucaz mı yavvv ne riskmiş bunlar böyle yahuu dedi..:43:
yaa bu testler deli etti bizi valla doğumla birlikte testsiz bir döneme nasıl alışıcaz bilmiyorum valla :))))

haaa kaç ay önce canım çekiyo dediğim kırmızı biber dolmasını yaptı annem yedim nihayet :))

canim ben bugün doktora sordum senin icin cok düsük olmadigini söyledi sinirdan biraz düsük dedi hamilelikten de kaynaklanabiliyomus hiiic takma kafana eger düsük cikarsa bi ilac verirler onu kullanirsin düzelir dert etmene degmez inan

haaa bu arada hastaneye gittik iste önce doktor anlatti dogum sürecini ne zaman hastaneye gidilmeli falan filan sonra anestezi uzmani bi kadin pda hakkinda bilgiler verdi sonra bi ebe dogumla ilgili bilgiler verdi son olarak dogumdan sonra bebeklerle ilgilenen hemsirelerden biri bilgilendirdi en cok hosuma giden dogum oldugunda bebegi hemen almiyolar anneden 2 saat annenin gögsüne yatiriyolar ve yanliz birakiyolar annne-baba ve bebegi sonra alip giydiriyolar muayene ediyolar yine yanina getiriyolarmis sonra dogum yapilan odalari gezdik biraz gerdi beni acikcasi stres oldum nedense bi de odalarini gezdik iste burda sigorta karsiliyo hastane masraflarini ama 3 kisilik odalarda kaliyosun o zaman tek kisilik odasi cok güzeldi onda da 1 gecelik 150 euro istiyolar normal dogumda 2-4 gün kaliyosun sezeryanda 6-7 gün kisacasi hosuma gitti ama bi yer daha var oraya da gidip bakicaz sonra ikisi arasinda karar vericem iste

o kadar yoruldum ki ayaklarim sistiii :59: neyse kactik biz kizlar iyi geceler herkeseee

ben de canım şuu gemili olandan alıcam. civil bebeden de genel sipariş vericemm. tecrübeliler diyo ki çocuk günde en az 3-5 kez kıyafet değiştiriyo, başedemezsin özenmeyle diye.. o yüzden uygun olanlardan da alalım bol bol ihtiyacımız olucak..

kesınlıkle katılıyorum cnm valla 3-5 derken mılyarlar gıdıyor zaten bı aldıgını 3 ay zor gıyıyo
müsriflikde yapmamak lazım
hem ne demısler cocugun yedıgı helal gıydıgı haramdır :P

ayy cnm işin çok zora kalmış yaa iki erkeğin arasında kalmışsın resmen..eşin geldiğinde babanla oturup bütün aile konuşun cnm ona göre harekt etsen daha iyi olur...sonuçta biyerde ailen biyerde eşin...inş ortak yol bulunurda sorunsuz b,i şekilde kocişinle dönersin cnm..cicilerini yesinler onun...

kızlar bide kim demişti interneten lierac 3 al 2 öde diye bi site varmış o hangi siteydi sizler aldınızmı?ben almayı düşünüyorum,bide bişeyine dikkat edecektik o neydi...eczaneye sordum tanesine 75 dedi,o siteden alırsam 50ye gelicek biraz hesap yapalımki bebişin eşyaları için yapamıyoruz zaten:1:

cnm ben demıstım gıttı gıdıyordan sıparıs ettım 2 adet 70 yarın gelıyo gelınce haber verırım sıze
daha ucuz

kızlarrrrrr aranızda riksli gebelik gecirip doktora cok giden varmı ben şekerden dolayı devamlı takip altındayım sıvım yükseldi ve ultrosyonla cok bakıolar.. oda tehlikeli acaba ?? bunu soran oldumu hic doktouna

gribim çok azıttı yaa :(( bütün kış olma gel baharda olll bende de ne şans ama dimi...çok ilginç ama sadece sağ gözüm ve burnum sürekli akıyoo..gözümün yaşı dinbmedi yaaa...en son 3 limon sıkıp suyla karıştırıp içtim...

gecmıs olsun cnm allah sıfa versın

Back